Cum s-au îmbrăcat vedetele la prezentările caselor de modă Balenciaga și Elie Saab. Nicole Kidman și Naomi Watts, la brațul fiicelor lor

.

Vedetele s-au adunat pe covorul roșu desfășurat la Paris de marile case de modă care își prezintă noile colecții de toamnă-iarnă. Balenciaga și Elie Saab au adus laolaltă cele mai multe celebrități, care s-au întrecut în ținute spectaculoase, oferind și ele un adevărat show de modă. Printre cele care au stat în primele rânduri ale prezentărilor se numără Nicole Kdman și fiica sa, Sunday Rose, Naomi Watts și fata ei, Kai Schreiber, Avril Lavigne, Ashley Graham și Joey King.

Nicole Kidman și Naomi Watts, cu fiicele lor la show-ul Balenciaga

Nicole Kidman și Naomi Watts au ales să își ia cu ele fiicele la prezentarea colecției Balenciaga de toamnă-iarnă 2024 din cadrul Paris Fashion Week.

Sunday Rose Kidman-Urban, în vârstă de 15 ani, a venit cu celebra ei mamă la show-ul de modă și au surprins pe toată lumea cu asemănarea lor. Cu părul blond cenușiu, rochii negre mulate, cele două păreau a fi mai degrabă surori decât mamă-fiică.

În timp ce Nicole Kidman a ales o rochie strălucitoare, cu mâneci scurte, Sunday Rose a preferat să îmbrace o rochie mini de catifea cu mâneci lungi, pe care a asortat-o cu o pereche de colanți negri.

Dacă familia Kidman-Urban a ales ținute asemănătoare, Naomi Watts și fiica sa, Kai Schreiber, în vârstă de 15 ani, au optat pentru look-uri cu contrast ridicat.

Watts a ales un costum alb cu fustă și bluză cu umeri ascuțiți, pe care l-a accesorizat cu mănuși albe, cercei cu perle, ochelari de soare negri și pantofi negri cu vârf ascuțit.

Pe de altă parte, Kai a apărut în negru, purtând o bluză cu mânecă lungă cu decolteu în V din dantelă, peste un sutien negru și o fustă neagră lungă.

Cum au apărut vedetele la prezentările Balenciaga și Elie Saab

Selma Blair a ales să participe la prezentarea Balenciaga într-o rochie din satin, olive, cu detalii cu volane, în timp ce Ashley Graham a ales o rochie neagră de catifea cu corset.

Kerry Washington a ales să ingnore căldura din Paris și a îmbrăcat un pulover negru și o fustă midi în timp ce s-a alăturat celorlalte vedete la show-ul Balenciaga.

Printre staruri s-a aflat și Prințesa Maria-Olympia a Greciei și Danemarcei, care a arătat spectaculos într-o rochie mini neagră pe gât, cu mâneci lungi, strălucitoare.

O adevărată surpriză a reprezentat-o Avril Lavigne, care a participat la prezentarea casei de modă Elie Saab Haute Couture. Artista a călcat pe covorul roșu într-o ținută formată dintr-o cămașă neagră, pantaloni negri, un pardesiu mov strălucitor și o pălărie neagră.  

Olivia Palermo a venit însoțită de soțul ei, Johannes Huebl, care a acceptat să se lase fotografiat pe covorul roșu, alături de celebra actriță.

Ellie Goulding a întors toate capetele în ținuta sa complet albă, formată dintr-o rochie lungă, legatp cu cordon în talie, din dantelă, pe care a accesorizat-o cu un sutien alb din dantelă și o pereche de botine albe.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la show-urile Elie Saab și Balenciaga de la Paris Fashion Week

Sursă foto: Hepta, Captură video

Vezi pe Libertatea subiectele la româna la Bacalaureat 2024 și rezolvarea subiectelor la limba română la Bac 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton