Cabral, dezvăluiri emoționante despre rolul de tată: „Ni se pune și nouă plusul pe minus”

.

Cabral (46 ani) este tatăl a trei copii, o fată din mariajul cu Luana Mitran, și doi copii, o fată și un băiat, din căsnicia cu Andreea Ibacka. Deși mereu este pus pe glume, având un simț al umorului dezvoltat, prezentatorul de televiziune a recunoscut acum că rolul de tată l-a făcut să devină mai emoțional.

Cabral, dezvăluiri emoționante despre rolul de tată

Cabral obișnuiește să își țină fanii de pe rețelele de socializare la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa și povestește deseori despre aventurile prin care trece cu copiii săi. Dacă Inoke este deja mare și independentă, Namiko și Tiago sunt la vârstele la care orice părinte stă mereu cu sufletul la gură.

Dacă de obicei Cabral se folosește de umor în postările sale, de data aceasta a avut o tentă mai emotivă, vorbind despre fiica sa, Namiko, care îl face să trăiescă tot felul de sentimente.

„Aproape de fiecare dată când vine vorba despre tați, aud chestia aia că noi simțim mai puțin, mai sec, mai… „bărbătește”. Și e și cumva vina noastră, că nu stăm la taclale, să explicăm cum se filtrează evenimentele prin sufletele noastre. Noi trăim și mergem mai departe, nu știm să ne oprim a vorbi despre”, a precizat Cabral Ibacka pe pagina sa de Facebook.

Prezentatorul a explicat că a găsit în laptop o fotografie cu Namiko, în care micuța se strâmbă, moment în care a fost năpădit de emoții.

„Am găsit poza asta cu zăpăcita de Namiko și m-au năpădit 9milioaneșaptesuteoptzecișinouă de sentimente, de-am uitat câteva minute ce căutam prin calculator. Dar de-afară s-a văzut că am zâmbit, am zis „Uite-mi nebuna!” și-am trecut mai departe. Și uite că de data asta mă opresc și spun despre noi, tații, că ni se pune și nouă plusul pe minus și se face cu scântei în suflet, doar că noi am fost învățați că nu arăți furtuna de dinăuntru”, a continuat el.

Citește și: Reacţia lui Cabral, după ce a fost prins de soţia lui că îi citea mesajele din telefon. Andreea Ibacka: „Nu poţi să recunoşti aşa ceva”

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la concertul Coldplay din București. Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, cu părinții pe Arena Națională

De asemenea, Cabral a dezvăluit cum reacționează bărbații, care nu sunt obișnuiți să își exprime sentimentele.

„Când ceva te afectează… îndrepți spatele, te uiți în zare și spui ceva de genul „Pfeai, să moară Franța, iar plouă azi!”, a conchis vedeta.

Prezentatorul face nopți albe din cauza copiilor

Cabral a dezvăluit, la finalul anului trecut, cum face nopți albe din cauza copiilor săi. Îndrăgitul prezentator a povestit cum Namiko și Tiago se bagă târziu la somn și se trezesc foarte devreme.

„Bună ziua. Mă numesc Cabi și sunt tată de fete și de băiat. Rog și eu acum, public, asumat, să-mi explice și mie un părinte cum e cu copiii ăia perfecți care se culcă la 20:00 și dorm până la 07:30. Că ăștia ai mei ori au softul stricat, ori au moștenit frichineală în koor de la tac’su, ori nu știu ce au, că nu vor să doarmă, orice le-aș face!”, și-a început Cabral pledoaria pe o rețea de socializare.

Simpaticul prezentator a afirmat atunci că atât Tiago, cât și Namiko obișnuiesc să adoramă foarte târziu, însă, dacă se întîmplă să adoramă devreme, la 5 dimineața sunt deja în picioare, alergând prin casă.

Citește și: „Am pornit în viață părăsit de tată. Am învățat să muncesc, să gândesc”. Cabral, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa

Citește și: Gabriela Cristea, dezvăluiri după 9 ani de mariaj cu Tavi Clonda: “Vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată”/ Exclusiv

„Dacă îi pun în pat la 20:00… e ca și cum aș băga găina vie în cuptor! De nu se frichinesc, se rostogolesc, se smotocesc… tocesc cearceafurile alea de le fac chiloți! Le vorbesc frumos, le spun povești, le pun muzică… mai am să le dansez la bară și să le cânt la harpă, că tot degeaba, nu adorm! Și dacă se întâmplă să adoarmă – ca prin minune – la 21:00… m-am nenorocit! La 05:00 A.M. umblă prin casă de zici că-s în Zombie 3 – Învierea!”, a adăugat Cabral.

Cabral și Andreea Ibacka au sărbătorit anul acesta 13 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului românesc „Inimă de țigan”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cabral

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton