Cei mai supărăcioși nativi din zodiac. Iau totul prea în serios și nu știu de glumă

.

Umorul nu este o caracteristică pe care nu o posedă multă lume și se întâmplă adesea să fie luat drept sarcasm sau ironie de cei mai serioși care nu gustă încercările celor din jur de a fi amuzanți. Apoi, mai sunt și acele persoane care pun totul la suflet și pur și simplu nu pot înțelege că este vorba de o glumă. Pentru unii, simțul umorului al celorlalți poate deveni chiar enervant și deranjant mai ales când iau totul personal și nu știu să se lase purtați de val. Iată șase semne zodiacale foarte supărăcioase, cărora le lipsește simțul umorului.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt oameni responsabili, disciplinați și cu picoarele pe pământ. În general, se concentrează pe obiectivele lor și pot fi destul de serioși în abordarea lucurilor simple din viață. Deși această dăruire a lor pentru a-șți îndeplini cu brio toate sarcinile este admirabilă, uneori îi poate face să pară prea încordați și morocănoși. Capricornii vor acorda mereu prioritate muncii și responsabilităților lor și nu acceptă să ia nimic în glumă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fecioară

Este tot un semn responsabil, meticulos, practic, foarte critic cu cei din jur, dar și cu propria persoană, ce acordă mult prea multă atenție detaliilor. De cele mai multe ori, îi judecă pe ceilalți și s-ar putea să nu aprecieze întotdeauna umorul lor și să se supere repede când sunt luați peste picior. Deși știu să guste o poantă bună, s-ar putea să nu fie doritori să se implice în jocul glumeților sau să aprecieze stiluri umoristice mai abstracte.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Scorpion

Scorpionul este un semn zodiacal intens, pasional, emoțional și destul de supărăcios. Tinde să devină posesiv cu cei din jur și se va simți deranjat dacă nu primește atenție. Natura lor profundă și uneori misterioasă îi poate face să pară mai puțin înclinați să fie adepții glumelor simple sau superficiale.

Citeşte şi: Cele mai sărace zodii. Nu au niciodată bani și stau mereu cu portofelul gol

Citeşte şi: Cele mai dificile zodii. Nu te poți înțelege cu ele!

Citeşte şi: Zodii predispuse accidentărilor de tot felul. Se grăbesc tot timpul și sunt neatente

Citeşte şi: Horoscop chinezesc. Cât de norocos eşti în iunie 2024, luna Calului de Metal?

Taur

Taurul este un semn de pământ practic și hotărât ce nu știe de glumă. Acest nativ își ia în serios responsabilitățile și preferă o abordare mai fundamentată a vieții. Deși nu duce lipsă de sarcasm, când îi vine rândul să fie ținta ironiior altora, se supără instant și rămâne îmbufnat mult timp.

Rac

CONȚINUT VIDEO UNICA

Nativii Rac sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor emoțională și grija pe care o au față de ceilalți. Cu toate că pot aprecia umorul, s-ar putea să nu-l inițieze întotdeauna ei înșiși. Și pot fi ușor răniți de unele lucruri care altora li se par inofensive și amuzante. Într-un grup, natviul Rac va prefera să acorda prioritate creării unui mediu de susținere față de ceilalți și nu să fie glumețul găștii.

Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vărsătorii sunt indivizi independenți, gânditori și mult prea serioși. De obicei, au un simț al umorului ciudat pe care nu îl înțelege toată lumea. Unicitatea lor îi poate face uneori să pară distanți sau detașați de umorul convențional.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton