Detalii neștiute despre nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop: “Trei camioane de flori și kilograme de pene”. Imagini din culisele evenimentului / Exclusiv

.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit sâmbătă, 8 iunie, la Palatul Snagov, într-un cadru de poveste. Unica.ro vă prezintă detalii de culise de la nunta prezentatorului emisiunii Survivor România.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, și Ana Maria Pop s-au căsătorit pe malul lacului Snagov. Cei doi miri au avut alături aproape 400 de invitați la cel mai important eveniment din viața lor.

Detalii de culise de la nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop. Două luni a durat realizarea aripilor albe

Mireasa a purtat trei ținute spectaculoase pe care Daniel Pavel nu a avut voie să le vadă decât în ziua nunții. Ana Maria Pop a ales că buchet bujori roz pe care ne-a dezvăluit că îl va criogena pentru a-l putea păstra intact.

Momentul de la cununia civilă în care amândoi au spus “Da” a fost unul extrem de emoționant și pentru prezentatorul Survivor care efectiv a început să plângă. Ceremonia ce s-a desfășurat pe ponton a fost una cu adevărat spectaculoasă. Asta pentru că Ana Maria Pop, împreună cu cei de la organizare, au gândit un cadru special cu două aripi imense, din pene albe, la care s-a lucrat timp de două luni. Imediat după ce au spus “Da”, Daniel Pavel și soția sa au plecat cu barca pe lac, unde au realizat o sesiune foto de neuitat.

Evenimentul a continuat cu slujba religioasă care a avut loc în Paraclisul de la Snagov. Daniel Pavel și Ana Maria Pop au avut două perechi de nași, o domnișoară de onoare și un cavaler. După ce s-a încheiat și ceremonia religioasă, a început petrecerea.

Jorge, Giulia și Dirty Nano, printre cei care au cântat la petrecere

Lil Kelaan Carter a fost primul moment special al serii, dans contemporan. Printre artiștii care au întreținut atmosfera la petrecere s-au numărat Jorge, Giulia și Dirty Nano.

Mirii au ales și un meniu special pentru invitații lor. Aperitivul a fost extrem de bogat: terina de foie gras de gâscă cu coacăze roșii pe ananas, mini frigărui cu roșii cherry cu mozzarella și busuioc, roșie cu salată de vinete, salam chorizo, salată de crudități pe portocală, quiche cu hribi de pădure și sos gorgonzola, mini – frigărui cu măsline verzi și specialități de brânzeturi, carpaccio de somon fume cu rozmarin, cheddar cu cremă de brânză și rodie, terina de mușchi de vită argentiniană.

După aperitiv, invitații au fost serviți cu lup de mare în ierburi aromate și sparanghel, orez sălbatic cu sos olandez. Dar și cu mușchi de vită wellington cu sos brun și cartofi gratinați, salată mixtă de rucola cu roșii și parmezan. Iar apoi sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță și cu bacon.

Citește și: Fiul lui Daniel Pavel, marele absent de la nunta prezentatorului cu Ana Maria Pop. Interviu exclusiv cu „domnul Dan” după ce a spus DA: „Am început să plâng”

Citește și: Ce semnifică florile din buchetul ales de Ana Maria Pop la nunta cu Daniel Pavel. Interviu exclusiv cu soția prezentatorului Survivor

Detalii neștiute despre nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop: “Trei camioane de flori și kilograme de pene”. Imagini din culisele evenimentului / Exclusiv

Au fost comandate trei camioane de flori pentru aranjamentele florale

Desigur, meniul a fost completat de băuturi fine și un candy bar colorat, plin cu delicatese, dar și cu tortul spectaculos al mirilor.

Una din organizatoarele nunții lui Daniel Pavel și a Ana Mariei Pop, Geta Ungurean, ne-a dezvăluit alte detalii de culise despre aranjamentele pentru care au optat cei doi.

Citește și:  Ce fel de tată este Daniel Pavel. Prezentatorul Survivor are un fiu de 19 ani, student la Drept în Viena: „Simt că vorbesc cu mai mult decât un prieten” / Exclusiv

Citește și:  Ce a găsit Daniel Pavel la Ana Maria Pop, viitoarea soție, și nu a avut în vechile relații: „Ea nu se abține să fie calmă” / Exclusiv

Câte flori s-au folosit pentru ornamentele de la nunta lui Daniel Pavel cu Ana?

Trei camioane.

Ce ai mai folosit în “cantități industriale” pentru organizarea acestei nunți? Și ce cerințe au fost?

În cantități industriale s-a folosit foarte multă iubire, vorba Anei, și foarte multă lumină și foarte multă energie pozitivă, vorba lui Daniel. Am folosit tot ce puteam ca să implementăm conceptul pe care și l-a dorit Ana de la început. Cred că v-ar plăcea să știți că în fotografiile de la cununia civilă o să vedeți niște aripi de înger pe care le-am construit timp de două luni de zile. Le-am desenat și le-am construit conform a ceea ce își imagina Ana că și-ar dori să fie acolo ca să aibă o emoție.

Din pene. Ai cumpărat kilograme de pene…

Multe!

Mirii… Pretenții mari?

Cred că a fost un challenge să îl aducem pe Daniel din jungla în care îi place… să fie în jungla de la noi, într-un palat și într-o atmosferă care este atât boemă, dar este în același timp sofisticată. Și să facem un mix and match între eleganța Anei și eleganța sofisticată a lui Daniel. Eu cred că am reușit să implementez acest concept, dar fotografiile și videourile or să vorbească de la sine!

Foto: Pro TV pentru Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton