Ed O’Neill, „Al Bundy”, apariție rară cu una dintre fiice pe covorul roșu. Cum arată fata actorului

.

Ed O’Neill a marcat o apariție rară pe covorul roșu, pentru lansarea noului serial „Clipped” alături de una dintre fiicele sale, Claire. Actorul în vârstă de 78 de ani are două fete, Claire (28 de ani) și Sophia (26 de ani) cu soția sa, Catherine Rusoff, cu care este căsătorit din 1986.

Ed O’Neill, apariție surpriză alături de fiica sa pe covorul roșu

Claire este rar văzută cu tatăl ei. Ultima dată când au apărut împreună în public înainte de asta a fost în 2016, când au participat la lansarea „Lumii magice” a lui Harry Potter la Universal Studios Hollywood.

Acum, ea a venit să susțină mult așteptaul serial al tatălui ei despre povestea proprietarului clubului american de baschet Los Angeles Clippers, Donald Sterling, care a debutat pe 4 iunie.

Ed O’Neill, cunoscut cel mai bine pentru interpretraea personajului Al Bundy, din serialul „Married… with children” / „Familia Bundy” (1987-1997), a apărut la eveniment un tricou verde măsliniu purtat sub o cămașă cu dungi albastre și negre, care era ușor descheiată, pantaloni negri și o șapcă maronie.

Fiica lui, Claire, a optat pentru o rochie neagră fără bretele, cu o crăpătură mare pe piciorul drept. Ea și-a accesorizat ținuta cu un colier subțire și cercei cu franjuri, brățări din aur, un clutch negru și o pereche de pantof cu toc negri, vârf ascuțit.

Ed O’Neill a sărutat un actor de care fiica lui era îndrăgostită

Cu câțiva ani în urmă, în 2019, cealaltă fiică a lui Ed, Sophia, și-a făcut apariția în public pentru a-și urmări tatăl în emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”. În timpul interviului său, actorul a dezvăluit gazdei Ellen DeGeneres că l-a sărutat pe Dylan O’Brien, care îi căzuse Sophiei cu tronc, pentru un rol în serialul de comedie Weird City.

Citeşte şi: O mai ții minte pe Peggy din familia Bundy? A recunoscut că a fost dependentă de droguri

Citeşte şi: Cum arată azi Peggy din „Familia Bundy“

Citeşte şi: Legătura neașteptată dintre Meghan Markle și Al Bundy. Nimeni nu știa acest detaliu

Citeşte şi: Detaliul neștiut despre ”Familia Bundy”. Ce dramă a trăit Katey Sagal în timpul filmărilor

„Lucream cu Dylan O’Brien, care este un actor tânăr și frumos, de care fiica mea este puțin îndrăgostită”, a spus actorul. „Și în poveste, ne sărutăm. A trebuit să fie martoră la asta și a fost foarte supărată că eram eu și nu ea”, a adăugat el despre Sophia, care a părut vizibil jenată în public.

„Wow. Care sunt șansele ca un actor de care ești îndrăgostită să-l sărute pe tatăl tău?”, a răspuns DeGeneres.

„E foarte puțin probabil”, a replicat actorul, adăugând că „sărută foarte bine”.

Ed O’Neill este cel mai cunoscut pentru rolul lui Al Bundy în Married with Children (1987), cel mai popular personaj de televiziune din clasa muncitoare de la Archie Bunker (din serialul anilor „70, „All in the family”).

În timpul producției „Married with Children” și după terminarea acestuia, O’Neill a apărut și în alte filme, a fost invitat la emisiuni de televiziune și a făcut reclame de televiziune. Al doilea rol iconic de polițist fictiv pe care l-a preluat O’Neill a fost Sgt. Joe Friday în remake-ul său din 2003 din serialul criminal clasic al lui Jack Webb, Dragnet (2003), care a apărut pe ABC. Rețeaua a anulat emisiunea în timpul celui de-al doilea sezon. Din 2009, O’Neill l-a jucat pe Jay Pritchett în sitcomul ABC Modern Family (2009), pentru care a fost nominalizat la un premiu Emmy în 2011.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton