Mirela Vescan, despre tendinţele în machiaj pentru 2024! Ce părere are despre trendurile de pe TikTok: „Unele bat câmpii”/ Exclusiv

.

Mirela Vescan, un nume de referință în industria de frumusețe din România, a fost recent invitată la un eveniment de beauty, unde a oferit un interviu în exclusivitate pentru Unica.ro, în care a discutat despre tendințele în machiaj pentru 2024, care sunt pașii de bază pentru îngrijirea tenului și ce părere are despre trendurile de pe TikTok.

Tendințele în Machiaj pentru 2024

În exclusivitate pentru Unica.ro, Mirela Vescan a vorbit cu lux de amănunte despre care sunt tendinţele de machiaj în vara anului 2024. Potrivit informaţiilor oferite, există diferenţe semnificative faţă de anii trecuţi.

„Se promovează sprâncenele subțiri și un ten strălucitor, ceea ce înseamnă un ten curat și sănătos,” a explicat Mirela Vescan.

Nuanțele pentru pleoape vor fi simple și neasociate, incluzând culori precum albastru, violet și roz. Genele colorate, în nuanțe de violet, roz și albastru, cu textură de volum și caracter waterproof pentru zilele petrecute la piscină, vor fi de asemenea în vogă. Rujurile vor trece de la clasicul roșu la nuanțe de roz și magenta, culoarea anului trecut. Iar pentru cele care preferă nude-urile, acestea vor rămâne mereu o opțiune.

Citeşte şi: 24 de întrebări pentru Mirela Vescan

„Linia obrajilor a urcat,” a menționat make-up artista, referindu-se la tendința de a evidenția pomeții, tâmplele și arcada, pentru a oferi un aer proaspăt și tineresc privirii. Rozul va domina prin feminitate și prospețime, fiind perceput ca un simbol al tinereții.

Care sunt paşii de bază pentru îngrijirea tenului

În ceea ce privește îngrijirea tenului, Mirela Vescan a subliniat importanța unei rutine stricte.

„Tenul trebuie demachiat dimineața și seara fără excepție. Tenul are nevoie de loțiune tonică. Dimineața trebuie hidratat și seara trebuie folosite creme emoliente. Întotdeauna de creme trebuie aplicat un ser pe piele ca să conducă celelalte produse în straturile profunde ale pielii. Și în fiecare dimineață trebuie aplicat un machiaj pentru că și machiajul oferă protecție”, a mai spus Mirela Vescan, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Citeşte şi: Încearcă machiajele de pe catwalk!

Citeşte şi: Video: Mirela Vescan te învaţă să te machiezi pentru party

Protecția solară este un alt aspect de neglijat. SPF-ul nu trebuie aplicat doar vara, ci pe tot parcursul anului, deoarece soarele emite radiații ultraviolete indiferent de sezon.

„Trebuie folosit atât pe față, cât și pe orice parte a corpului expusă soarelui” a avertizat ea.

Despre primer, Mirela a menționat că acesta poate încărca uneori tenul. Pentru tenul gras, recomandă utilizarea unei creme de protecție solară ușoară și a fondului de ten.

Ce părere are make-up artista despre trendurile de pe TikTok

Mirela Vescan a abordat și subiectul trendurilor de pe TikTok, o platformă care a devenit un adevărat fenomen global, influențând puternic industria de beauty. Make-up artista a evidențiat că, deși multe dintre aceste tendințe pot fi inovatoare și distractive, este esențial să fim critici și selectivi în ceea ce adoptăm din mediul online. În acest sens, a recomandat să ne conectăm la surse avizate și să căutăm informații validate de specialiști, pentru a evita potențialele erori sau daune asupra pielii și aspectului nostru.

„Unele sunt bune, iar altele bat câmpii. Dar este trafic mare acolo. Este bine să ne conectăm la surse avizate”, a mai adăugat Mirela Vescan.

Mirela Vescan a evidențiat că, deși multe dintre aceste tendințe pot fi inovatoare și distractive, este esențial să fim critici și selectivi în ceea ce adoptăm din mediul online. Totodată, aceasta a subliniat importanța unei abordări echilibrate și bine informate în ceea ce privește trendurile de pe TikTok, încurajând publicul să se bucure de creativitatea și energia platformei, dar să păstreze în același timp un discernământ sănătos.

Cine este Mirela Vescan

Mirela Vescan este un make-up artist renumit din România, cu o carieră impresionantă în industria frumuseții. Este cunoscută pentru expertiza sa în tehnicile de machiaj și pentru colaborările sale cu numeroase vedete și reviste de prestigiu.

Totodată, make-up artista este recunoscută şi pentru implicarea sa în diverse evenimente de modă și frumusețe, unde şi-a împărtăşit cunoștințele și inspirația cu publicul larg.

Cine este soțul și tatăl fiicei Mirelei Vescan?

Mirela Vescan a trecut prin momente dificile fiind departe de casă, de soțul ei și, mai ales, de unicul copil. Totuși, dorința de a asigura un viitor mai bun pentru familia sa i-a dat forța necesară să continue lupta. Reflectând asupra anilor trecuți, Mirela a recunoscut că sprijinul necondiționat al partenerului ei de viață a fost crucial pentru a face față provocărilor.

Meseria soțului ei și încrederea reciprocă au fost pilonii care i-au ajutat să se înțeleagă și să depășească orice obstacol, eliminând gelozia din relația lor.

El a lucrat în televiziune și a înțeles exact programul. Eu știam că plec de acasă, dar nu știam când mă întorc. Puteam să mă întorc mai repede, mai târziu sau chiar peste trei zile. Am avut încredere unul în altul. Au fost zile când el lucra la știri și era sunat la prima oră sau seara târziu. Chiar și noaptea. A fost odată un cutremur, a primit mesaj la două dimineața – te duci la Focșani, Vrancea, la institutul seismic. Să fiți dimineața să dați direct. I-am zis doar – Bine, du-te! Ai grijă! Ai mâncare, haine?! I-ați o pernă să dormi în mașină – din acestea. În nici într-un caz de ce pleci, cu cine! Niciodată”, a spus Mirela Vescan pentru fanatik.ro, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton