Sora Andreei Tonciu a găsit o grenadă reală pe clanţa porţii casei sale! Au fost chemaţi genişti la faţa locului: „Era legată cu o sârmă”

.

Momente de groază pentru familia Andreei Tonciu, după ce o grenadă a fost agăţată de clanţa porţii lor. Sora vedetei a fost cea care a găsit proiectilul legat de mâner, marţi seară, pe care l-a aruncat în stradă, fără să conştientizeze ce anume se afla în pragul casei sale. Miercuri dimineaţă, circulaţia pe strada cu imobilul a fost restricţionată, iar la faţa locului a fost chemată o echipă de genişti.

Familia Andreei Tonciu, în şoc, după ce o grenadă reală a fost agăţată de clanţa porţii

Marţi noapte, în jurul orei 23:00, după ce a culcat-o pe fiica surorii sale, Lorena Tonciu s-a întors acasă, unde a fost nevoită să stea în faţa porţii mai bine de 10 minute, din cauza unui obiect în formă de grenadă, care era legat cu sârmă, de mâner. Fiind sigură că este o jucărie a copiilor, sora Andreei Tonciu a desfăcut-o şi a aruncat-o în stradă, fară să îi dea prea mare importanţă.

Citeşte şi: Cum şi-a cheltuit Andreea Tonciu toţi banii făcuţi din televiziune: „Intrasem în nebunia asta”

Miercuri dimineaţă, întreaga stradă era împânzită de poliţie, dovedindu-se că de clanţa porţii lor a fost legată o grenadă reală.

„Aseară în jurul orei 23:00, când am ajuns acasă după ce am adormit fata că Andreea este plecată din țară, am adormit fata, am ajuns acasă și pe clanța porții era legată o grenadă cu un șoricel. Eu nu am știut că este grenadă, am aruncat-o. Azi dimineață am dus fata la școală, când am ajuns pe stradă era toată strada blocată, anunțase cineva poliția. Am crezut că este o glumă. Într-adevăr simțisem că este grea. Am camere și voi verifica”, a declarat Lorena Tonciu, la Star Matinal.

Sora Andreei Tonciu a găsit o grenadă reală pe clanţa porţii casei sale! Au fost chemaţi genişti la faţa locului: „Era legată cu o sârmă”

Potrivit spuselor mamei Andreei Tonciu, înainte ca strada să fie blocată de genişti, întreaga familie a crezut că este vorba de o glumă. Mai mult decât atât, Maria Tonciu l-a sunat pe soţul fiicei sale, ca să îl întrebe dacă se ţine de şotii. Fără să bage în seamă incidentul, femeia a plecat la serviciu, iar tatăl vedetei a rămas acasă.

A lăsat jos grenada și nici măcar nu ne-a trezit. Noi toți am crezut că e o jucărie a copiilor. L-am sunat pe soțul Andreei, că ea e plecată la Survivor, și chiar am glumit cu el. I-am zis: <> Noi toți am crezut că e o glumă. Eu, dimineață, am plecat liniștită la serviciu, soțul a rămas acasă”.”, a spus Maria Tonciu pentru click.ro.

După ce a realizat că a fost la un pas de moarte, atât ea, cât şi întreaga familie, Maria Tonciu a mărturisit că nu are habar cine ar fi putut face aşa ceva. Deocamdată sunt aşteptate rezultatele anchetei Poliţiei care, pe baza filmărilor de pe camerele de luat vederi din faţa casei, vor demonstra cine a fost făptaşul.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a spus cum își împart ea și Daniel Niculescu sarcinile în familie: „Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face decât bani”

Citeşte şi: Andreea Tonciu, imagini noi din apartamentul ei din Pipera, estimat la peste 250.000 de euro. „Am băgat foarte mulți bani” / Foto&Video

 „Noi avem camere de luat vederi, așa că Poliția va afla cu exactitate cine anume a fost cel care a pus grenada. Noi nu avem dușmani, nu suntem certați cu nimeni. Probabil o fi fost vreun boschetar de pe aici”, a mai precizat mama Andreei, pentru Click!

Andreea Tonciu a plecat spre Marea Finală „Survivor All Stars”

Andreea Tonciu nu era acasă atunci când a avut loc nefericitul eveniment. Marţi seară, vedeta a luat avionul spre Republica Dominicană, acolo unde va avea loc Marea Finală „Survivor All Stars”.

Sursă foto: Facebook şi stirileprotv.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton