Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei, după şase ani de relaţie. Momentul a fost filmat!

.

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei! După o relaţie de şase ani, cei doi au trecut la următorul nivel. Anunţul a fost făcut de actriţă, pe contul ei de socializare, unde şi-a etalat inelul de logodnă primit de la partenerul ei de viaţă, dar şi unde a arătat cum s-a desfăşurat momentul cererii.

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei, după şase ani de relaţie

Anisia Gafton şi Florin Serghei sunt protagoniştii unei poveşti de dragoste care a început în urmă cu şase ani. Nu de puţine ori, actriţa a vorbit despre dorinţa ei de a îmbrăca rochia de mireasă şi de a trece la următorul nivel alături de partenerul său de viaţă. Visul i s-a îndeplinit, iar în urmă cu puțin timp, comedianta de la „Săriţi de pe fix” a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.

Pe contul ei de socializare, Anisia a publicat o serie de imagini, alături de iubitul ei, Florin Serghei, în care le-a arătat urmăritorilor săi inelul de logodnă, dar şi filmuleţul cu cererea în căsătorie – un moment extrem de emoţionant şi memorabil pentru cei doi.

Citeşte şi: Anisia Gafton, vizibil schimbată după operațiile la nas. Cum a apărut în emisiunea „La Măruță”

Cum va arăta nunta Anisiei Gafton cu Florin Serghei

Anisia Gafton a dezvăluit că nu şi-ar dori ca nunta ei să fie un eveniment fastuos, ci din contră, şi-ar dori ca acesta să se desfăşoare într-un mediu simplu, dar atipic în acelaşi timp, alături de persoanele cele mai apropiate ei.

Citeşte şi: Anisia Gafton, greu de recunoscut după ce și-a făcut rinoplastie. „Parcă nu ești tu!” Cum arată acum

Citeşte şi: Anisia Gafton, dezvăluiri despre mama iubitului ei, Serghei: “Este talent nativ”. Cum se înțelege cu viitoarea soacră / Exclusiv

Mai mult decât atât, comedianta a mărturisit că niciodată nu a făcut lucruri doar ca să fie în rând cu lumea, menţionând şi de presiunea care există atunci când formezi un cuplu de ani de zile, fără să te căsătoreşti.

“Aș vrea să fie o caterincă totală, să se relaxeze lumea, să nu fie cu pretenții. Adică să fie distracție. Nu neapărat să apar eu într-o rochie, depinde. Să fie spontan. Cu siguranță, căsătoria își are rolul ei acolo, dar, deocamdată, noi suntem bine așa cum suntem. Eu cred că contează mai mult să te iubești decât un act. Se zice că trebuie să fii în rând cu lumea, dar eu niciodată nu am fost în rând cu lumea și mi-a fost bine. Niciodată nu am zis: “Trebuie să facem așa!”. Ideea este ca fiecare să facă cum vrea și cum îi este bine în viață. Dacă mie îmi place căsătoria și să fiu căsătorită, foarte bine. Altui om dacă nu îi place, nu este nicio problemă. Altul poate că nu vrea să se căsătorească niciodată sau să aibă vreo relație serioasă. Trebuie să respectăm deciziile fiecăruia. V-am zis, deocamdată, nu mă văd cu o nuntă mare, dacă ar fi. Poate ceva spontan, să nu existe presiune.”, a spus Anisia pentru ego.ro.

Ce spune despre posibilitatea de a deveni mamă

Tot pentru sursa menţionată anterior, la scurt timp de la câştigarea premiului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Anisia Gafton a mărturisit că nu se vede în rolul de mamă în viitorul apropiat, menţionând că ea însăşi se simte un copil.

“Eu încă sunt copil. Să am grijă de un copil, nu știu, mă puteți întreba peste un an, că nu se știe. Să am grijă, să îi zic: “Hai, mamă!”. Eu am uitat choker-ul acasă, trebuia să îl am la eveniment. Nici nu mi-am pus bine ciorapii că i-am și rupt. Cum să fac? Dar uite, acum că am învins jungla, poate o să înving și lucrurile acestea. Nimic nu este imposibil. Mi-am demonstrat mie în junglă.”, a mai spus actriţa.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton