Sosia lui Keanu Reeves. Cum arată bărbatul care este confundat pe stradă cu marele actor de la Hollywood

.

Un bărbat din Germania, care seamănă izbitor cu Keanu Reeves în rolul lui John Wick, a devenit viral după ce mai multe clipuri cu el au fost distribuite în mediul online. Acesta, care se află în vizită în Thailanda cu soția sa, este văzut vânzând mâncare pe stradă. De fiecare dată când îl întâlnesc, oamenii rămân șocați de asemănarea cu celebrul actor de la Hollywood.

Cum arată sosia lui Keanu Reeves. Este celebru în Thailanda

În urmă cu câteva zile, un scurt videoclip cu legenda „John Wick a încetat să ucidă oameni și s-a transformat în vânzător de cafea și calamari” a devenit viral pe rețelele de socializare thailandeze. Și asta pentru că bărbatul din imagini seamănă izbitor cu celebrul personaj interpretat de Keanu Reeves.

Numai că aici nu împuşca sau bătea oameni, ci vindea mâncare stradală şi curăţa bolurile cu mâncare.

Destul de curând, au urmat și alte videoclipuri ale misteriosului John Wick, inclusiv unele în care purta costum și cravată albă, la fel ca eroul din filmele de acțiune.

Oamenii au glumit că trebuie să fie într-o misiune în Thailanda, în timp ce alții au spus că a terminat cu uciderea băieților răi și că s-a retras ca vânzător de mâncare stradală.

Citește și: Sandra Bullock a spus care este ultima ei dorinţă. Are legătură cu Keanu Reeves: „Vreau să fac asta înainte să mor”

Citește și: Povestea de iubire dintre Keanu Reeves și Alexandra Grant. Ce spune actorul despre momentele pe care le petrec în intimitate

Misteriosul John Wick din Thailanda a devenit o senzație peste noapte, principalele instituții de știri din țară lucrând din greu pentru a-l identifica.

Cine este bărbatul care seamănă cu John Wick

În cele din urmă, soția bărbatului și-a dezvăluit identitatea. Aparent, John Wick din viața reală este un bărbat german care vizitează în prezent țara natală a soției sale și face furori cu asemănarea sa neobișnuită cu asasinul emblematic.

Femeia, supranumită Tuk, a declarat la un post de televiziune thailandez că a observat asemănarea soțului ei cu Keanu Reeves în timp ce se afla în Germania așa că i-a sugerat să-și vopsească părul negru și barba neagră pentru un efect și mai mare.

Citește și: Cum arată fiica vitregă a Mihaelei Borcea. Beatrice a împlinit 26 de ani. „Frumoasa mea!”

Citește și: Imagini din apartamentul de lux al Reginei Întunericului. Gabriela Lucuţar, divorț de 2,7 milioane de euro cu fostul soţ

Ideea ei a funcționat, iar în curând oamenii au cerut să facă fotografii cu el când ieșeau în oraș. Aceleași reacții le-au regăsit și în Thailanda, când au mers în vizită la familia lui Tuk.

Se pare că Tuk a postat ea însăși unele dintre videoclipurile virale pe canalul ei TikTok, „tuktiklife”, dar ideea ca soțul ei să lucreze ca vânzător de mâncare stradală a fost aparent a lui. Cele nouă clipuri împărtășite de Tuk îl arată pe John Wick din viața reală care face cafea, vinde sepie la grătar, spală vase și vizitează Wat Arun din Bangkok în ținute tradiționale thailandeze.

Fiecare clip are între 106.000 și 4,7 milioane de vizualizări, transformându-l pe germanul, al cărui nume real este Andreas, într-o celebritate locală.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată sosia lui Keanu Reeves

Sursă foto: TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton