Imagini din apartamentul de lux al Reginei Întunericului. Gabriela Lucuţar, divorț de 2,7 milioane de euro cu fostul soţ

.

Gabriela Lucuţar, supranumită şi Regina Înturnericului, a devenit cunoscută în lumea mondenă românească, după ce a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul mamei sale, în 2022. Aceasta deţine o firmă de pompe funebre şi organizează înmormântări şi parastase, tocmai de acolo provenindu-i şi aliasul. Cu o avere de 2.7 milioane de euro, pe care a împărţit-o la partaj, în divorţul cu soţul ei, afacerista deţine un apartament de lux impresionant. Cum arată locuinţa Reginei Întunericului?

Cum arată apartamentul de lux al Reginei Întunericului

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Gabriela Lucuţar a făcut un tur al apartamentului de lux în care încă locuieşte cu cei trei copii şi cu soţul ei, cu care se află în plin divorţ.

Cea supranumită Regina Întunericului are o locuinţă în apropierea Bisericii Silvestru, în zona Cartierului Armenesc, pe care a achiziţionat-o în urmă cu aproape 10 ani. Potrivit spuselor ei, amenajarea apartamentului a durat foarte mult, fiind nevoită să apeleze şi la ajutorul unui arhitect. Living-ul are o suprafaţă de de 73 de m pătraţi, iar întreaga locuinţă are 180 de m pătraţi.

De ce divorţează Gabriela Lucuţar de soţul ei

După 20 de ani de mariaj, Gabriela Lucuţar a decis să divorţeze de soţul ei. Regina Întunericului şi-a dat în judecată fostul partener şi a cerut custodia celor trei copii şi împărţirea bunurilor, lucru pe care şi Romeo Constantin Lucuţar l-a făcut. Argumentul invocat de bărbat pentru partaj a fost că el este victima, de fapt. Magistraţii ar fi acceptat cererea bărbatului, cu o singură condiţie: să plătească taxa de timbru aferentă, adică peste 28.000 de euro.

Recent, Gabriela Lucuţar a fost invitată în cadrul podcastului „Realităţi cu Niculescu”, în care a dezvăluit că la baza deciziei sale de separare stă nefericirea din cuplu. Regina Întunericului a mărturisit că timp de şapte luni de zile a reflectat la divorţ, mai ales că odată cu despărţirea va pierde 70% din afacerile sale.

„După 20 de ani de căsnicie şi trei copii minunaţi, întâmplarea a făcut… eu fiind o familistă convinsă şi o femeie care nu şi-a înşelat niciodată soţul şi nu s-a uitat la bărbaţi decât aşa, prieteneşte, am ajuns să divorţez. M-am gândit şapte luni dacă să fac pasul ăsta sau nu. La momentul acesta, eu sunt… după ce a trebuit să pierd 70% din munca mea, de 18 ani… el fiind administrator în firmă… eu trebuia să rămân cu firma, categoric, asta e viaţa mea! După copii, asta este viaţa mea!”, a spus Gabriela Lucuţar, în cadrul podcastului menţionat anterior.

Gabriela Lucuţar va împărţi o avere de 2.7 milioane de euro cu soţul ei, la partaj

Gabriela Lucuţar şi-a construit un imperiu prin firma de pompe funebre pe care o deţine. Numele afacerii sale apare frecvent la înmormântările celebre, Regina Întunericului fiind cea care le-a organizat şi pe cele ale Ionelei Prodan, Sebastian Papaiani, Ion Dichisaenu sau Mioara Roman.

Deşi partea financiară nu are legătură cu motivul pentru care a ales această profesie, Gabriela Lucuţar susţinând că totul a plecat dintr-o pasiune, averea pe care a strâns-o de-a lungul timpului este de 2.7 milioane de euro. Avere pe care acum va fi nevoită să o împartă cu bărbatul de care divorţează după 20 de ani de căsnicie, în procesul de partaj.

„Mulți vor spune că nu mă mai satur de bani. Așa a vrut Dumnezeu și o fac din suflet și cu cea mai mare dăruire și am sacrificat absolut tot.(…) Nu am avut de 18 ani de zile sărbători. Nu am avut vacanțe. Eu nu știu cum este să mergi în străinătate într-o vacanță, copiii mei nici atât. Nu mi-am permis luxul să îmi abandonez meseria nicio secundă, pentru că tot ceea ce fac, o fac pentru că așa a vrut Dumnezeu și o fac din suflet și cu cea mai mare dăruire.

Am sacrificat absolut tot. Nici nu pot să îl numesc sacrificiu, ci o binecuvântare. Ca să lucrezi în domeniul meu și să lucrezi cu atâta dăruire și să faci lucrurile să iasă perfect, pentru că sunt o perfecționistă și foarte atentă la detalii. Vreau ca omul care apelează la serviciile mele să fie foarte mulțumit. Dacă eu sunt mulțumită, el e mulțumit. Pentru asta am sacrificat, dar nu din prisma banilor”, a mai spus Gabriela Lucuțar în cadrul podcastului „Realităţi cu Niculescu”.

Copiii au rămas la Gabriela Lucuțar după divorț

Gabriela Lucuțar a renunțat la numele soțului după divorț și a dezvăluit că, în urma despărțirii, copiii au rămas la ea. De altfel, Regina întunericului a menționat că, de acum, numele ei este Gabriela Badea.

„Am divorțat deja. După 20 de ani, drumurile noastre s-au despărțit, după ce am ajuns la concluzia că ceea ce înțelegem prin familie diferă prea mult. Lângă o femeie puternică poate fi doar un bărbat la fel de puternic. Nu a fost cazul la noi în familie, din păcate”, a declarat Gabriela Lucuțar, pentru Fanatik.

„S-a terminat și partajul, am rămas cu copiii. Ne vom respecta în continuare. Acum mă cheamă Gabriela Badea, nu mai sunt Lucuțar, am renunțat la numele lui”, a precizat „Regina Întunericului”.

Sursă foto: Instagram şi Captură Video

Vezi Rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton