Scandal de proporţii între Mara Bănică şi familia lui Culiţă Sterp, înainte de finala Survivor. Acuzaţii grave şi ameninţări cu judecata: „Scuipați și umiliți”

.

Scandal de proporţii între Mara Bănică şi familia lui Culiţă Sterp, după ce jurnalista a scris un mesaj pe contul său de socializare, în care a explicat de ce nu îl va vota pe Iancu Sterp, aducând o serie de acuzaţii grave la adresa comportamentelor din familia acestuia. Totodată, Mara Bănică a scos la iveală şi o conversaţie dintre ea şi Daniela, iubita artistului, în care aceasta vorbea urât despre viitoarea ei soacră. După controversele uluitoare, au urmat reacţii acide din partea tuturor membrilor familiei Sterp, cântăreţul precizând că va duce totul în instanţă.

De la ce a pornit scandalul dintre Mara Bănică şi familia lui Culiţă Sterp

Mara Bănică a publicat, pe contul său de socializare, un mesaj în care a mărturisit că îşi doreşte ca Zanni să fie marele câştigător al competiţiei din Republica Dominicană „Survivor All Stars”, adăugând şi motivele pentru care nu l-ar vota niciodată pe Iancu Sterp.

Jurnalista a dezvăluit că, de-a lungul carierei sale, a scris multe subiecte despre cum anumiţi angajaţi ai familiei Sterp au fost trataţi inuman şi au fost bătuţi şi umiliţi chiar la locul de muncă. Mai mult decât atât, Mara Bănică a lansat şi un atac dur la adresa mamei fraţilor Sterp, despre care a spus că îşi ascunde adevărata personalitate în spatele unui zâmbet fals.

Citeşte şi: Survivor All Stars România: TJ Miles a fost eliminat. Reacția lui Zanni: „Era de temut”. Câți bani a primit TJ pentru participarea în show

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Citeşte şi: Imagini de la accidentul provocat de Culiță Sterp. Cântărețul, anchetat după ce s-a urcat băut la volan

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu îmi place ipocrizia. Nu îmi plac oamenii falși. Nu îmi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză”, a fost mesajul Marei Bănică, publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Cum a reacţionat sora lui Culiţă Sterp la acuzaţiile grave ale Marei Bănică

După ce mesajul a fost publicat, Geta Sterp, sora artistului, i-a răspuns acid jurnalistei, dezminţind toate acuzaţiile acesteia. Aceasta i-a transmis vedetei că toate lucrurile pe care le-a spus sunt nefondate, motiv pentru care o va da în judecată pentru insuletele şi calomniile aduse.

„Să iti fie rușine pentru ce ai scris! Noi suntem oameni simpli, de la țară, cu frică de Dumnezeu! Dar tu pentru minciunile spuse aici, o să dai cu subsemnatul în instanță! Am înțeles ca nu îl susții pe Iancu, nici nu are nevoie de așa ceva din partea ta, are cine să o facă, dar ca să vorbești așa trebuie să fii ultima, după ultima… să nu zic ce! Dar ne vedem curând, nu îți face griji Mara Banică!

Noi nu ne-am bătut niciodată joc de nimeni, motiv pentru care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu sănătate în primul rând și cu multe altele! Dar o să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură prin ce minciuni ordinare ai spus despre noi! Nu rămâne așa, te asigur «distinsă doamnă!»”, a fost răspunsul surorii lui Culiţă Sterp, Geta Sterp, la postarea publicată de Mara Bănică pe Facebook.

Mara Bănica a publicat o conversaţie, în care iubita lui Culiţă Sterp vorbea urât de mama artistului

La scurt timp după mesajul controversat, Mara Bănică a publicat şi o conversaţie pe care ar fi purtat-o, pe Instagram, cu Daniela, iubita lui Culiţă Sterp, despre comportamentul mamei artistului. Mesajele text ar fi avut loc după apariţia în cadrul emisiunii„La Măruţă” a mamei Geta, în care aceasta a spus că nu este sigură pe fidelitatea fiului ei, în ciuda faptului că şi-a întemeiat deja o familie.

„Culiță cam repede și-a luat zborul și eu m-am bucurat pentru el. Chiar m-am bucurat. Pentru că umbla din pasăre în pasăre și e mai bine să ai pasărea ta. Iancu e trup și suflet doar pentru o femeie. Bag mâna în foc la orice oră. Pentru Culiță nu bag mâna… Dar eu îmi doresc. Și tot timpul am lucrat la chestia asta și l-am rugat foarte mult dintotdeauna. Pentru că i-am spus că nu duce, te duce la… (…) Nu bag nici acum mâna în foc… ”, a spus mama fraţilor Sterp, în direct la PRO TV.

Conversaţia dintre Mara Bănică şi Daniela, iubita lui Culiţă Sterp, a avut ca subiect modul în care mama artistului intervine în relaţia lor, mai ales după declaraţiile şocante făcute „La Măruţă”, referitoare la fidelitatea artistului.

„Nici pocnită nu își mai revine. Crede-mă ca i-a făcut Culiță și scandal urât şi tot degeaba. Măcar el ţine cu mine mereu, dar așa a zis şi el… e neputincios, ce să îi facă, să o ia la bătaie? Mie mi-e milă şi de el sincer… că e între noi. Și la TV e o variantă cenzurată de-ale ei”, este o parte din mesajul scris de Daniela, în conversaţia cu Mara Bănică, potrivit libertatea.ro.

După ce mesajele au fost făcute publice, Daniela a declarat pentru wowbiz.ro că nu îşi doreşte să fie târâtă în niciun scandal, precizând că acele capturi făcute de Mara Bănică sunt doar nişte făcături pentru a aduce un prejudiciu de imagine familiei Sterp, în contextul finalei Survivor.

Care a fost reacţia lui Culiţă Sterp la dezvăluirile făcute de Mara Bănică

La fel ca sora lui, Culiţă Sterp a avut şi el o reacţie explozivă la declaraţiile făcute de Mara Bănică, atât despre comportamentele inumane la care ar fi fost supuşi angajaţii familiei sale, cât şi despre conversaţia în care iubita sa ar fi vorbit-o de rău pe mama lui.

Citeşte şi: Mara Bănică, o nouă intervenție estetică de 3.200 de euro. „Sunt foarte mulțumită!” Jurnalista s-a fotografiat bandajată la ochi

Artistul a precizat că o va da în judecată pe jurnalistă, pentru toate afirmaţiile grave şi false pe care le-a adus la adresa familiei sale.

„Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții ‘Niște țărani’ ”

„Mara Bănică, cine sunteți dvs. și ce vă reprezintă de vă permiteți să vorbiți așa despre familia mea? Să aduceți acuzații atât de grave și de false, mai false și mai nereușite decât operațiile dvs. Plus de asta, vă permiteți să faceți conversații false între dvs. și <>, nu vă e rușine? Nu știu dacă știți, dar eu recent am mai câștigat două procese cu televiziunile la care <> dvs, ce mai e un proces în plus și cu dvs? O să ne vedem în instanță pentru toate afirmațiile grave și false pe care le-ați adus la adresa noastră”, a fost comentariul scris de Culiță Sterp, în urma postării Marei Bănică, pe rețelele de socializare, potrivit click.ro.

De cealată parte, jurnalista a spus pentru sursa citată anterior: „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții ‘Niște țărani’, scrisă de regretatul Dinu Săraru, care ne-a părăsit recent”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton