Zodii care se despart până la finalul verii 2024. Ce nativi vor fi singuri la toamnă

.

Fiecare tranzit planetar poate influența semnul zodiacal cu o anumită energie, iar în cazul despărțirilor, toată lumea trebuie să aibă ochii pe Saturn – cunoscută ca planeta karmei, a limitării și a structurii. Când Saturn formează aspecte provocatoare — cum ar fi careurile sau opozițiile — cu planetele personale precum Venus sau Marte, poate semnala o perioadă de testare și restructurare în relații.

Zodii care se despart până la finalul verii 2024

Uranus este o altă planetă care afectează relațiile. Poate aduce perturbări neașteptate sau revelații care zguduie dinamica existentă. Influența lui Uranus poate declanșa, de asemenea, o dorință de libertate, independență sau autenticitate, conducând la despărțiri sau transformări radicale în relații.

Și apoi există micuța Pluto, care simbolizează transformarea, puterea și regenerarea. Un tranzit al lui Pluto poate scoate la iveală probleme profunde, determinându-te să realizezi că tu și partenerul tău trebuie să vă despărțiți.

Care sunt cele trei zodii care probabil vor trece prin despărțiri până la finalul verii 2024, din cauza acestor mișcări planetare?

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii ar putea experimenta o despărțire la sfârşitul verii lui 2024. Dacă ești Leu şi eşti într-o relație, trebuie să fii atent. Uranus este în semnul zodiacal Taur pe tot parcursul anului 2024 și face un careu cu Leul. În astrologie, acest aspect este unul complicat și ar putea însemna că partenerul tău nu îți satisface nevoile.

Influența lui Uranus poate aduce schimbări bruște, perturbări sau o dorință de libertate și independență, care pot intra în conflict cu nevoia Leului de recunoaștere, loialitate și stabilitate în relații. Dacă partenerul tău, care înainte era mai afectuos, devine brusc rece, ai putea simți nevoia să te desparți, deși este posibil și ca tu să fii cel care se simte sufocat. Pentru a trece de anul ăsta fără probleme, este recomandat să îți protejezi individualitatea. Relația ta va fi mult mai sănătoasă dacă ești deschis și onest despre ceea ce ai nevoie.

Leu - 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion ar putea experimenta schimbări semnificative în relații în 2024, datorită influenței lui Saturn și Pluto în Vărsător, care formează careuri cu soarele Scorpionului și alte puncte cheie. Aceste tranzite pot aduce lupte intense pentru putere, transformări emoționale sau necesitatea de a confrunta probleme mari în relație.

Fiind un semn de apă guvernat de Pluto, este specific Scorpionului să analizeze în exces fiecare aspect al vieții sale amoroase, dar în acest caz, această analiză ar putea chiar să merite. Tendința Scorpionului de a pătrunde în adâncul emoțiilor ar putea duce la descoperiri sau despărțiri, pe măsură ce caută autenticitate și transformare. Dacă partenerul tău nu pare a fi un partener bun, fă-ți un favor și ieși din relație acum, chiar dacă ați fost împreună de mult timp. Astfel, poți începe o altă filă din viaţa ta la începutul toamnei, fără să te întrebi de ce ai mai petrecut o vară în care te-ai simţit neglijat şi stresat.

Scorpion -  

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii ar putea experimenta o despărțire la sfârşitul verii 2024. Planeta Saturn s-ar putea să le creeze probleme nativilor în Peşti, iar asta pentru că va forma un semi-careu cu Pluto în retrograd pe 6 mai, iar această perioadă va marca începutul unei rupturi în relația ta.

Aceasta va dura până pe 24 mai, moment în care s-ar putea să rezolvați lucrurile temporar, dar pe măsură ce Saturn intră în retrograd în Pești pe 29 iunie, totul va lua o întorsătură negativă din nou. Deoarece Pluto este planeta transformării, iar Saturn este planeta karmei, vei începe brusc să crezi că partenerul tău este cea mai enervantă persoană, chiar dacă înainte v-ați înțeles bine. Adevărul este că și el ar putea simți brusc același lucru despre tine.

Când Neptun, conducătorul Peștilor, intră în retrograd pe 2 iulie, vei avea ultimul cuvânt. Acest tranzit planetar te va face să îi trimiţi o mulţime de mesaje nefiltrate partenerului tău, și atunci, cu siguranţă, vă veţi despărţi definitiv.

Pesti - 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton