Cum arată Natalia Oreiro la vârsta de 47 de ani. Suferă de o afecţiune rară

.

Natalia Oreiro a făcut furori în anii 90, pe micile ecrane ale românilor. Celebra actriţă s-a făcut remarcată graţie telenovelei „Înger Sălbatic”, acolo unde a interpretat-o pe Milagros. Pe 19 mai, cea supranumită „Regina telenovelelor” a împlinit 47 de ani, însă vârsta pare a fi doar un număr pentru aceasta. Dar chiar şi aşa, în ciuda aspectului impecabil, vedeta are multe probleme de sănătate pe care le ţine ascunde în spatele zâmbetului perfect.

Natalia Oreiro a împlinit vârsta de 47 de ani

Natalia Oreiro este una dintre cele mai cunoscute actriţe din perioada anilor 90. Vedeta a cucerit publicul românesc datorită rolului din „Înger Sălbatic”, dar şi graţie aspectului delicat, facând parte din topul celor mai frumoase femei din lume.

Actriţa s-a născut pe data de 19 mai 1977 la Montevideo, Uruguay. A început să ia lecţii de teatru la 8 ani, iar la scurt timp a devenit un fenomen în televiziune. La 12 ani s-a prezentat la un casting pentru copii actori şi aşa a intrat în lumea reclamelor, reuşind să realizeze mai mult de 30 de reclame în doar 4 ani.

Citeşte şi: Cum arată astăzi cele mai iubite actrițe de telenovele. Ce mai fac Thalia, Barbara Mori, Daniela Aedo și Angelica Rivera

Citeşte şi: Natalia Oreiro a fost internată de urgență în spital

La 17 ani s-a mutat singură în Argentina, unde a primit un rol mic în telenovela „Inimă de Piatră”, iar de acolo a avut parte de o explozie în carieră. Au urmat roluri în telenovele foarte cunoscute, însă cea care i-a adus notorietate a fost „Înger Sălbatic”. În 1998 a lansat primul său album muzical „Natalia Oreiro”, album ce conţine şi tema muzicală a telenovelei care a consacrat-o.

După succesul colosal în industria filmului, în anul 2000, Natalia Oreiro a decis să se axeze doar pe muzică, astfel că a plecat la Los Angeles, unde a înregistrat cel de-al doilea album „Tu Veneno”. Între 2000 şi 2002 a realizat recitaluri în toată Argentina, dar şi în ţări precum Israel, Slovacia, Polonia, România şi multe altele.

Cum l-a cunoscut Natalia Oreiro pe soţul său, Ricardo Mollo

După o logodnă eşuată cu actorul Pablo Echarri, Natalia Oreiro s-a căsătorit în secret, pe un vapor din Brazilia, cu liderul trupei rock Divididos, Ricardo Mollo. În ciuda diferenţei de vârstă de 20 de ani, cei doi şi-au jurat dragoste eternă şi şi-au tatuat pe degetele inelare, un inel în formă de stea, un simbol etern al iubirii lor.

Citeşte şi: Ţi-l mai aminteşti pe Ivo din „Înger sălbatic”? Acum e familist convins

Natalia Oreiro şi Ricardo Mollo s-au cunoscut în perioada în care ea a decis că îşi doreşte să facă doar muzică. Nişte prieteni comuni şi o companie discografică au fost cei care le-au aranjat întâlnirile. Relaţia lor a început ca una de prietenie, ulterior transformându-se într-o iubire pasională de care se bucură şi astăzi.

Natalia Oreiro (47 de ani) şi Ricardo Mollo (66 de ani) au împreună un băieţel pe nume Merlin Atahualpa. Cei doi au devenit părinţi în 2012, dar bucuria nu a putut fi simţită pe deplin de artistă, din cauza depresiei postnatale cu care s-a confruntat.

De ce boală suferă Natalia Oreiro

Depresia postnatală nu a fost singurul hop din viaţa actriţei. Natalia Oreiro a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară, pentru care nu există tratament. Afecţiunea de care suferă artista se numeşte misfonie, fiind cunoscută şi ca „ura faţă de sunet”. Potrivit specialiştilor, misfonia apare atunci când sunetele repetitive declanşează disconfort, iritare şi anxietate extremă.

Natalia Oreiro a mărturisit că suferă de această boală încă din copilărie. Potrivit spuselor sale, sunetele precum mestecatul gumei sau sunetul pixului pe hârtie îi generează palpitaţii şi frisoane.

Sursă foto: Profimediaimages/ Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton