Denisa Filcea, soția lui Flick Domnul Rimă, confesiuni despre al doilea copil: “Eva umple tot timpul. Este o prioritate în viața noastră”/ Exclusiv

.

Denisa Filcea și Flick sunt topiți după Eva Maria, fetița lor, care în iunie va împlini 2 ani. Micuța le ocupă tot timpul și nu își mai doresc al doilea copil. Cel puțin în viitorul apropiat.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, soția lui Flick a dezvăluit rețeta de succes a mariajului lor, cum reușesc să evite discuțiile contradictorii, dar și de ce nu au în plan un al doilea copil. Influencerul și fostul om de radio și-au unit destinele în urmă cu 4 ani, iar în urmă cu 2 ani au devenit, pentru prima oară, părinți.

Denisa Filcea și Flick Domnul Rimă nu își doresc al doilea copil… încă

“M-a schimbat Eva, pentru că să vezi viața prin ochii unui copil e altfel, o vezi mult mai frumos, mai empatic, cu mai multă răbdare, mai multă veselie, mai multe zâmbete”, ne-a mărturisit Denisa Filcea despre modul în care a schimbat-o maternitatea.

Citește și:  Ce diferență de vârstă este între Flick Domnul Rimă și soția sa, Denisa Filcea. „E un vis devenit realitate!”

Citește și: Flick, „Domnul Rimă”, și soția sa, Denisa Filcea: „Nu am dormit nicio noapte separat de când ne-am căsătorit” / Exclusiv

Denisa Filcea, soția lui Flick Domnul Rimă, confesiuni despre al doilea copil: “Eva umple tot timpul. Este o prioritate în viața noastră”/ Exclusiv

“Eva umple tot timpul nostru, este o prioritate în viața noastră”

De când sunt părinți, cei doi o pun pe primul plan pe fiica lor, pe care de mică au obișnuit-o cu stilul lor de viață, luând-o cu ei peste tot. Eva a moștenit trăsăturile Denisei, asemănarea dintre mamă și fiică fiind evidentă. Prin urmare, am fost curioși dacă Flick Domnul Rimă tânjește după al doilea copil, poate un băiat, și care să îi semene din punct de vedere fizic.

“Nu, ne-am dorit amândoi fetiță și suntem foarte fericiți. În momentul de față nu avem în plan alt copil, trăim foarte mult în prezent, cu perspective de viitor, dar nu planuri foarte bine setate. Vedem ce va fi și cum va fi. În momentul de față Eva umple tot timpul nostru, este o prioritate în viața noastră și pentru că vrem să le facem pe toate și vrem să le facem bine, ne focusăm așa. Le luăm treptat, vedem în viitor ce urmează”, a declarat, pentru UNICA.ro, Denisa Filcea.

Etapa pe care o experimentează de aproape 2 ani “a obligat-o” să facă unele schimbări în ceea ce privește aspectul profesional al vieții.

“În perioada în care eram însărcinată am început un proiect de dezvoltare personală online gratuit, dar am conștientizat în timp că lucrurile pentru a fi făcute bine și informația pentru a fi primită de oameni în alt mod, trebuie ca ei să dea ceva. Așa că în momentul de față cursurile de dezvoltare personală sunt online și sunt contracost, e un proiect business”, a precizat soția lui Flick.

Denisa Filcea a avut la Oradea prima școală de dezvoltare personală și inteligență emoțională pentru copii, proiect la care a renunțat în momentul în care a aflat că este însărcinată. “Fiind la Oradea presupunea o oboseală foarte mare, era o navetă, mergeam în fiecare săptămână la Oradea și am zis că vreau să mă focusez pe a fi sănătoasă și a avea grijă de mine în sarcină. Și am mutat activitatea în mediul online, nu mă mai adresez copiilor, mă adresez mămicilor și femeilor”, ne-a povestit Denisa Filcea.

Denisa Filcea: “Nu m-am certat niciodată cu soțul meu”

Soția lui Flick ține toate cursurile online. A avut un masterclass despre inteligența emoțională, abordând teme utile: cum să ne gestionăm emoțiile, cum să ne recunoaștem emoțiile, să nu reacționăm impulsiv.

Cursul cuprindea informații utile și despre gestionarea emoțiilor la copii, materiale care pot să ajute mămicile, dar și în viața de zi cu zi, fiind foarte important să ai inteligență emoțională și la job. Cu această ocazie am aflat că bruneta nu a fost de la început o fire calmă, cum este în prezent.

“Ăsta este și lucrul care ne ajută să nu avem certuri în cuplu”

“Nu, sub nicio formă, este o abilitate dobândită în timp, trecând prin lucruri și întâmplări care m-au făcut să înțeleg că nu e ceea ce îmi doresc de la viață și că eu nu vreau să fiu așa, nu vreau să fiu pusă în situații de genul, nu vreau să trăiesc așa”, ne-a mărturisit ea.

Impulsivitatea a fost, la un moment dat, un obstacol în relația ei cu Flick? “Nu, m-am vindecat înainte, deja când l-am cunoscut pe Flick aveam școala, făceam cursuri, stăteam bine pe partea asta. Cred că ăsta este și lucrul care ne ajută să nu avem certuri în cuplu. Nu m-am certat niciodată cu soțul meu, nu am avut chestii de la care să nu vorbim sau discuții pe care să nu le putem gestiona” , a declarat, pentru Unica.ro, Denisa Filcea.

Citește și:  Cum a depășit Maria Iordănescu momentele de cumpănă din viața ei: „Puterea este în noi, nu în cel de lângă” / Exclusiv

Citește și: Elena Gheorghe, despre relația cu frații ei, Costin Gheorghe și Ana Pârvulescu: „Întotdeauna am rămas copii, eu cea responsabilă” / Exclusiv

Citește și: Dana Rogoz, dezvăluiri despre căsnicia cu Radu Dragomir, carieră și rolul de mamă: „Trec și prin vină” / Exclusiv

Citește și: Cel mai frumos cadou pe care Lidia Buble l-a primit de la iubitul ei, Horațiu Nicolau: „Sunt mult mai fericită în momentul în care ofer” / Exclusiv

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton