Andi Vasluianu, despre cel mai mare rateu din carieră: „Atunci am vrut să plec din țară, la propriu!”

.

Andi Vasluianu (49 ani) a povestit despre cel mai prost rol din cariera sa, dar și despre momentul în care a fost părăsit de iubită. Actorul mărturisește că a suferit când s-a văzut în casa goală, deși se aștepta la acea despărțire. Acesta a făcut dezvăluirile în cadrul emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”.

Andi Vasluianu, despre poveștile de iubire și rolul de soț

Actorul Andi Vasluianu vorbește cu sinceritate despre cel mai prost rol din carieră, care l-a făcut să-și dorească să părăsească România, dar și despre cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui actor atunci când filmează o scenă de dragoste sau de ce s-a îngrășat în pandemie, într-o ediție spumoasă a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole”, difuzată sâmbătă, 18 mai, de la 8.00 dimineața, pe ACASĂ.

Întrebat de Marius Manole care este momentul din viața lui care s-ar califica drept o scenă de Oscar, Andi Vasluianu și-a amintit de o fostă iubire.

„Mă despărțisem de cineva, eram singur în garsonieră și am văzut că nu mai erau lucrurile ei. Știam că o să urmeze asta, dar am simțit un gol foarte puternic… pe urmă, a venit prietenul nostru comun, Mihai Calotă, de care eram foarte apropiat, și m-a pufnit plânsul. Nu știu de ce. Când a intrat pe ușă, mi-a venit, așa, mila aia de sine și m-a pufnit plânsul. M-am gândit după aia: Mamă, cum ar fi să joci așa ceva?”, a povestit îndrăgitul actor.

Actorul recunoaște că a avut parte de multe despărțiri în viața amoroasă, pentru că ”mă plictiseam în relație”.

Citește și: Vedete urmărite de hackeri. Cum au rămas Simona Gherghe, Maria Buză sau Andi Vasluianu fără conturile de Facebook și Instagram

Citește și: Cu ce s-a ocupat Andi Vasluianu înainte să devină actor

„Eu, până la nevastă-mea, nu am crezut că o să mă însor vreodată și să rămân așa, însurat. Am mai fost însurat și am divorțat. A doua oară nu credeam că o s-o mai fac, pentru că nu mă vedeam în stare să fiu cu o singură femeie”. 

Dezvăluiri despre viața de actor și cel mai mare rateu din carieră

Tot în cadrul emisiunii, Andi Vasluianu vorbește despre cel mai mare rateu din cariera sa.

”Mi-aduc aminte, am făcut un film… Doamne, cât de prost eram! Se numea Un caz de dispariție. Atunci, când s-a dat pe TV, am vrut să plec din țară, la propriu. Mi-aduc aminte că-l imitam pe detectivul din Twin Peaks. Mi se părea ridicol totul. A fost un contract pe bani, mi s-a părut ok să-l fac, doar că în timpul filmărilor mi-am dat seama că este foarte prost”, a mărturisit el.

Citește și: Reacția lui Andi Vasluianu, după ce soția și-a dorit cel de-al doilea copil: „Ești sigură? Iar o luăm de la început”

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, surprinși de copii în momentele intime: „Doar de două ori”. Ce s-a întâmplat după / Video

Întrebat de Marius Manole care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla în timp ce filmează o scenă de dragoste, Andi Vasluianu a răspuns sincer: „Eu am făcut de două ori, în viața asta, scene de dragoste, inclusiv la ”Despre oameni și melci”, cu Monica Bârlădeanu…  E o senzație ciudată, mie nu-mi plac deloc scenele astea. Depinde de tipa cu care faci… Cel mai rău lucru? Să ai mâinile transpirate sau să ai erecție… Unele colege zic că ar fi nasol să nu ai…”.

Emisiunea ”Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole” se difuzează în fiecare sâmbătă dimineață, de la 8.00, la ACASĂ. Episodul integral poate fi urmărit și pe VOYO.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andi Vasluianu

Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton