Cum a aflat Răducioiu că iubita lui îl înşală. Giovanni Becali a angajat un detectiv particular: „Am intrat în casă peste ea şi i-am luat banii”

.

Florin Răducioiu a fost protagonistul unei scene parcă ruptă dintr-un film. Fostul fotbalist în vârstă de 54 de ani a dezvăluit cum Giovani Becali a angajat un detectiv particular, doar pentru a-i demonstra că este înşelat de Eugenia Ștefan, cunoscută sub numele de Janine Sârbu.

Cum a aflat Răducioiu că iubita lui îl înşală

Povestea ruptă parcă dintr-o dramă a avut loc pe la jumătatea anilor 90, când Florin Răducioiu era unul dintre cei mai buni atacanţi din ţară. Tânăra speranţă a fotbalului românesc era impresariat de Giovanni Becali, care îi era şi protector, după spusele fostului sportiv.

În cadrul podcastului iAM Ștucan, Florin Răducioiu a vorbit cu lux de amănunte despre relaţia pe care a avut-o cu Janine Ștefan, cea care a devenit ulterior cunoscută sub numele de Janine Sârbu, fiind unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din anii 90.

Florin Răducioiu a dezvăluit că în anii 90 a fost invitat la Sala Palatului, la Miss România, unde a făcut parte din juriu, datorită statutului său de sportiv. Cea care i-a căzut cu tronc a fost participantă în cadrul competiţiei, reuşind să se claseze pe locul 2, însă nu atunci a avut loc întâlnirea care s-a concretizat într-o relaţie.

„Cu un an înainte eu am fost invitat la Sala Palatului, la Miss România, unde am fost în juriu și acolo am văzut-o prima dată, dar de la distanță. A ieșit pe locul 2 parcă. Apoi am întâlnit-o întâmplător pe stradă, ea aștepta taxi-ul și de acolo a început nebunia. Ne auzeam pe fix, nu existau mobile.

Ea rămânea în țară, în România, venea când putea. Eram tânăr, mi-a plăcut foarte mult de ea și a fost și unul din motivele pentru care n-am reușit să mă exprim la cel mai bun nivel. Eram neliniștit, nu știam ce face, eram gelos…”, a spus Florin Răducioiu în cadrul podcastului iAM Ștucan.

În continuare, fostul mare atacant a spus că din cauza distanţei nu îşi putea stăpâni sentimentele de gelozie, ele dovedindu-se ulterior că au fost îndreptăţite. Pe lângă relaţia profesională pe care o avea cu Giovanni Becali, afaceristul îi era şi confident, astfel că vărul lui Gigi Becali a angajat un detectiv particular pe care l-a pus pe urmele Eugeniei Ștefan pentru a afla dacă bănuielile lui Răducioiu sunt fondate.

Pe baza informaţiilor obţinute de la detectiv a reieşit că Eugenia Ștefan avea o relaţie în paralel. Aflarea veştilor l-a dezechilibrat emoţional pe fostul atacant, mai ales că de-a lungul poveştii lor de dragoste, acesta i-a oferit tot ce îşi dorea.

Giovanni Becali a trecut la fapte şi a mers la Jeanine acasă pentru a recupera toate bunurile pe care le-a primit în timpul relaţiei cu Răducioiu, după cum a declarat chiar acesta.

„Am intrat în casă, peste ea, și i-am luat banii, că ea l-a tâlhărit pe Răducioiu (…) Ne-am dus cu doi martori, frumos, am recuperat niște bani din câți i-a dat Răducioiu, am recuperat niște blănuri, dar blănurile le tăia de gelozie, declara, în 2022, Giovani Becali, într-un interviu publicat de Gândul.ro.

Citeşte şi: 7 vedete din România care au învins cancerul: „Să lupţi! Să-ţi înfrângi frica! Să-ţi asculţi intuiţia!”

Florin Răducioiu se pregăteşte de însurătoare la 54 de ani

Chiar dacă viaţa lui amoroasă nu a fost una dintre cele mai liniştite, Florin Răducioiu şi-a găsit liniştea alături de iubita sa mai tânără cu 10 ani, Andreea Albăstroiu. Fostul atacant al Naţionalei a cunoscut-o pe femeia care l-a făcut să uite de divorţul dureros, la Milano, în urmă cu patru ani, iar de atunci sunt de nedespărţit. Fostul sportiv are doi copii din mariajul cu Astrid, iar Andreea Albăstroiu are un fiu din prima căsătorie.

Sursă foto: profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton