Cine e milionarul Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra. Din ce a făcut avere și cu câți ani este mai în vârstă austriacul decât actrița din „Las Fierbinți”

.

Anca Dumitra şi Manfred Spendier şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu pe 29 aprilie 2023, iar la un an distanţă cei doi urmează să devină părinţi. Dragostea dintre cei doi este pasională, iara diferenţa de vârstă dintre cei doi contribuie la echilibrul şi maturitatea relaţiei.

Cum s-au cunoscut Manfred Spendier şi Anca Dumitra

Chiar dacă prima întâlnire dintre cei doi nu a fost una norocoasă pentru Manfred Spendier, perseverenţa sa în a cuceri-o pe Anca Dumitru a dat roade, iar acum formează un cuplu îndrăgostit care urmează să aducă un copil pe lume.

Citeşte şi: Cum a început povestea de dragoste dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier: „M-a văzut acum 10 ani în serial” / Video

Citeşte şi: Anca Dumitra este însărcinată. Actrița din „Las Fierbinți” și Manfred Spendier vor deveni părinți pentru prima dată

Manfred Spendier a ştiut că Anca Dumitra este aleasa, încă din momentul în care a văzut-o în serialul „Las Fierbinţi”. Fără să se cunoască, milionarul spunea despre aceasta că este „fata perfectă”, atunci când o urmărea pe micile ecrane.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți”, a mărturisit Anca Dumitra în podcastul lui Mihai Morar.

Potrivit spuselor actriţei, la ani distanţă de la povestea aceasta, cei doi s-au intâlnit, după ce un coleg de-al vedetei i-a adus împreună. Şi chiar dacă Anca Dumitra nu avea niciun gând de relaţie la început, ulterior lucrurile s-au schimbat rapid şi s-au îndrăgostit nebuneşte unul de altul.

Cine e milionarul Manfred Spendier, soțul Ancai Dumitra

Manfred Spendier a devenit cunoscut în lumea mondenă românească datorită relaţiei cu Anca Dumitra, însă acesta se bucură de notorietate în industria agriculturii. Milionarul conduce o firmă importantă producătoare de utilaje agricole, iar părinţii acestuia deţin o fermă în apropiere de Klagernfurt, unde cultivă cereale şi se ocupă cu creşterea vacilor şi oilor.

Citeşte şi: Geanina din „Las Fierbinți” s-a căsătorit cu un milionar austriac. Imagini de la cununia Ancăi Dumitra

Citeşte şi: Anca Dumitra, imagini emoționante de la cununia religioasă cu milionarul Manfred Spendier: „Știți cum câștigă iubirea?” / Video

Deoarece provine dintr-un mediu în care agricultura a fost cea care le aducea bunăstare financiară, Manfred Spendier a urmat şi el studiile în domeniu, astfel că a devenit inginer tehnic de utilaje agricole. Ulterior, după încheierea studiilor, graţie dedicării sale în domeniu, un prieten l-a recomandat pentru postul de echipamente agricole şi de acolo a început evoluţia sa profesională în domeniu.

Cu câţi ani este mai în vârstă Manfred Spendier faţă de Anca Dumitra

Între Manfred Spendier şi Anca Dumitra există o diferenţă de vârstă destul de mare, aspect care doar i-a ajutat în consolidarea relaţiei de dragoste existentă. Între cei doi sunt 11 ani diferenţă, actriţa din „Las Fierbinţi” având 36 de ani, iar afaceristul vârsta de 47 de ani. Aceştia urmează să devină părinţi pentru prima dată, iar anunţul a fost făcut chiar de vedeă pe contul său de socializare unde a pus imagini cu burtica de gravidă.

Sursă foto: Instagram şi Captură Video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton