Vedete la ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Cannes. Heidi Klum și Meryl Streep au făcut furori pe covorul roșu

.

Prima zi a Festivalului de Film de la Cannes 2024 a început cu premiera filmului „The Second Act” a cărui actriță principală este Léa Seydoux. Ca de fiecare dată, vedetele au strălucit pe covorul roșu, în ținute care mai de care mai spectaculoase!

Heidi Klum și Meryl Streep, printre vedetele care au făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes

Supermodelul Heidi Klum, Eva Green, regizoarea Greta Gerwig, Jane Fonda și Meryl Streep s-au numărat printre cei care s-au prezentat la lansarea oficială a filmului care a primit onoarea de a deschide celebrul Festival de Film de la Cannes din acest an.

Dar a fost seara actriței Léa Seydoux, iar aceasta a strălucit într-o rochie argintie cu paiete după ce s-a alăturat distribuției și echipei noului ei film, pe covorul roșu.

Tânăra actriță și-a completat look-ul cu o pereche de tocuri argintii, în timp ce un colier simplu a fost singurul accesoriu notabil.

Asigurându-se că luminile reflectoarelor nu stau departe de ea, supermodelul Heidi Klum a întors capetele într-o rochie de seară roșu intens cu o trenă distinctivă, ce i-a scos în evidență picioarele tonifiate.

Citește și: Ținutele spectaculoase ale vedetelor la Met Gala After Party 2024. Shakira a arătat superb în alb, iar Rita Ora a lăsat prea mult la vedere

Citește și: Cele mai îndrăznețe ținute purtate de vedete în ultimii ani. Rochiile care au scris istorie

Pe de altă parte, Eva Green s-a evidențiat într-o rochie complexă în straturi, în timp ce a pozat pe covorul roșu, la scurt timp de la sosire.

Greta Gerwig, președintele juriului Festivalului de Film de la Cannes din acest an, a îmbrăcat o rochie purpurie, cu despicătură până la coapsă.

Meryl Streep, recompensată cu un Palme d’Or onorific

Meryl Streep, în vârstă de 74 de ani, o legendă a industriei de la Hollywood, a primit marți seară, în timpul ceremoniei de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, un trofeu Palme d’Or onorific.

„Ai schimbat felul nostru de a vedea femeile în lumea cinematografiei (….), ne-ai oferit o nouă imagine despre noi înşine”, a declarat actriţa franceză Juliette Binoche cu lacrimi în ochi, înainte de a-i înmâna trofeul îndrăgitei actrițe.

Citește și: Corsetul, piesa vestimentară care a vrăjit vedetele. Inspiră-te de la Zendaya, Megan Fox sau Jennifer Lopez!

Citește și: Vedete la prezentarea colecției Gucci Cruise 2025. Cum au impresionat Demi Moore, Dua Lipa sau Salma Hayek

Meryl Streep, care nu s-a mai prezentat la Festivalul de la Cannes de 25 de ani, a câştigat deja aproape toate premiile din industria de divertisment, inclusiv un număr record de 21 de nominalizări la Oscar, câștigând până acum trei astfel de statuete.

„Sunt atât de fericită că nu v-aţi plictisit de mine”, a spus Streep emoționată.

La ediția din acest an a Festivalului de Film de la Cannes, Meryl Streep a apărut pe covorul roșu într-o rochie drapată, de culoarea fildeșului.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus ținutele spectaculoase ale vedetelor în prima zi a Festivalului de Film de la Cannes 2024

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton