Cum au sărbătorit celebritățile Ziua Internaţională a Mamei. Michelle Obama şi Kris Jenner, mesaje emoţionante

.

Pe 12 mai 2024, toată lumea a celebrat Ziua Internaţională a Mamei. Multe vedete mondiale au publicat pe conturile lor de socializare mesaje emoţionante pentru propriile mame, iar alte celebrităţi şi-au arătat aprecierea pentru partenerele lor de viaţa care le-au adus pe lume moştenitorii.

Cum a fost sărbătorită Ziua Internaţională a Mamei de vedetele mondiale

Printre celebrităţile internaţionale care au scris mesaje emoţionante pentru cele care le-au dat viaţă s-au numărat atât Michelle Obama, Reese Witherspoon, cât şi Kris Jenner.

Michelle Obama, fosta Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a adus un omagiu emoționant mamei sale, Marian Shields Robinson, după ce o postat o fotografie tandră cu aceasta pe Instagram.

Citeşte şi: Barack și Michelle Obama au împlinit 27 de ani de căsnicie

„La mulți ani, mamelor din întreaga lume! Mama mea a fost mereu sprijinul meu și sunt profund recunoscătoare pentru tot ceea ce face pentru familia mea. Ea mi-a dăruit atât de multe învățăminte de-a lungul anilor și mă simt privilegiată să pot transmite aceeași înțelepciune fetelor mele. Pentru toate mamele care sărbătoresc astăzi, sper că simțiți cât de mult sunteți apreciate,” a fost mesajul transmis de Michelle Obama de Ziua Internaţională a Mamei.

Şi Reese Witherspoon i-a dedicat un mesaj emoţionant mamei sale. Starul din „Legally Blonde” a publicat mai multe fotografii din trecut alături de mama sa, cu care seamănă izbitor, care a venit însoţit de o descriere tip omagiu pentru femeia care i-a dat viaţă.

„Fiecare zi petrecută cu tine este un dar. La mulți ani, Mama!”, a fost mesajul scris de actriţa de la Hollywood.

Reese Witherspoon are o fiică de 24 de ani pe nume Ava şi un fiu de 20 de ani pe nume Decon, din mariajul cu Ryan Phillipe, iar din căsnicia cu Jim Toth are un băieţel de 11 ani, pe nume Tennessee.

Citeşte şi: Reese Witherspoon a împărțit Internetul în două cu acest desert cu zăpadă. „Este murdară. Yuck!” Ce spun experții despre consumul de zăpadă

Pe lângă cuvintele frumoase pe care i le-a dedicat mamei sale, Kris Jenner a scris un mesaj plin de dragoste şi pentru copiii săi. Într-o postare pe Instagram, starul Kardashians şi-a exprimat recunoştinţa pentru faptul că a dat naştere unor copii care i-au adus foarte multe bucurii în viaţă.

„Către copiii mei minunați, Kourtney, Kimberly, Khloé, Rob, Kendall și Kylie. A fi mama voastră a fost cea mai incredibilă călătorie a întregii mele vieți și tot ceea mi-am dorit vreodată… în fiecare zi sunt atât de recunoscătoare și mă simt atât de binecuvântată pentru această viață pe care o trăim … tot râsul, toată iubirea, toate momentele incredibile pe care le-am împărtășit și amintirile magice pe care le-am creat ca familie. Sunteți mândria și bucuria mea, și vă prețuiesc pe fiecare mai mult decât veți afla vreodată,” a început Jenner.

În continuare, Kris Jenner a spus că este extrem de mândră de fiicele sale, care au devenit şi ele mame.

„Să văd cum înfloriți, cât creșteți și de asemenea, cum vă îngrijiți, educați, învățați și iubiți proprii copii este una dintre cele mai împlinitoare experiențe pentru mine ca mamă și bunică,” a mai scris Kris Jenner.

Ce mesaj i-a dedicat Nick Jonas soţiei sale, Priyanka Chopra

Printre vedetele care au dedicat Ziua Internaţională a Mamei atât femeii care l-a născut, cât şi partenerei de viaţa s-a numărat şi Nick Jonas, care a publicat o serie de imagini şi filmuleţe cu soţia sa, Priyanka Chopra Jonas.

Citeşte şi: Nick Jonas și Priyanka Chopra, prima fotografie cu fiica lor

„Ziua Mamei Fericită pentru toate mamele și figurile de mamă de acolo. Am atât de mult noroc să fiu crescut de o mamă atât de incredibilă… și acum să fiu căsătorit cu cea mai uimitoare mamă vreodată. Ești plină de dragoste și grijă față de fiica noastră @priyankachopra, ești o inspirație în fiecare fel. Și o mențiune specială celei mai mari soacre din lume. Atât de binecuvântat. MM și eu vă iubim pe voi trei atât de mult.”, a scris cântăreţul din trupa Jonas Brother.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton