Rutina de seară a lui Kate Middleton. Cum se pregătește Prințesa de Wales pentru zilele pline de evenimente oficiale

.

Kate Middleton (42 ani) și-a stabilit o rutină strictă de seară, atunci când are un program încărcat de angajamente regale, mergând astfel pe urmele Reginei Elisabeta a II-a. Iată care sunt pașii pe care Prințesa de Wales îi urmează de fiecare dată pentru a arăta fresh.

Rutina de seară a lui Kate Middleton

Kate Middleton a luat o pauză de la evenimentele oficiale, timp în care urmează un tratament pentru cancer, însă a precizat că face tot posibilul pentru a reveni cât mai repede la angajamentele publice. Înainte de a afla că suferă de cancer, Prințesa de Wales și-a stabilit o rutină strictă de seară, pentru zilele pline, la fel ca regretata Regină Elisabeta.

Prințesa Catherine se retrage la somn în fiecare seară la orele 22:30 pentru a se asigura că este odihnită pentru îndatoririle sale regale de a doua zi.

Viitoarea regină a Marii Britanii ia cina devreme, în jurul orei 18:00 pentru ca, înainte de culcare, să se simtă confortabil.

Această rutină o oglindește pe cea a regretatei Regine, despre care se știa că mergea la culcare la aceeași oră în fiecare seară, încheindu-și serviciul la ora 23:00.

Un expert în somn a susținut anterior că regina a reușit să obțină 8,5 ore de somn pe noapte, ceea ce se încadrează în intervalul de somn sănătos pentru adulți.

De asemenea, fostului monarh îi plăcea să citească înainte de a adormi, o modalitate excelentă de a se relaxa după o zi agitată. Ea se trezea la 7:30 dimineața, asigurându-se că are un somn respectabil de opt ore și jumătate în fiecare noapte, relatează Express.

Se știe că exercițiile fizice ajută la o rutină bună de somn și, la fel ca Regina Elisabeta, Kate Middleton este renumită pentru dragostea ei pentru exercițiile în aer liber.

Citește și: În spatele ușilor închise. Cum se descurcă Prințul William cu diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton

Citește și: De ce Kate Middleton nu mănâncă sandvișuri pătrate. Superstiția pe care fiecare membru al familiei regale o urmează

Cunoscută ca unul dintre cei mai sportivi membri ai familiei regale, stilul de viață sănătos al Prințesei de Wales include activități precum alergarea și plimbarea câinilor.

La rândul ei, Regina Elisabeta a II-a iubea drumețiile pe domeniul Balmoral atunci când stătea acolo. Adesea, ea a fost fotografiată plimbîndu-și câinii pe proprietate.

Ce rutină au Prințul George și Prințesa Charlotte, înainte de a pleca la școală

Prințesa Charlotte și Prințul George încep de obicei ziua certându-se. Cei doi copii ai Prinților de Wales discută aprins despre ce piesă să asculte înainte de a pleca la școală, a dezvăluit, la un moment dat, Prințul William.

Charlotte, în vârstă de opt ani, și fratele ei în vârstă de 10 ani au moștenit amândoi dragostea pentru muzică de la William, a explicat tatăl lor. Cu toate acestea, gusturile lor sunt extrem de diferite deoarece, în timp ce micii prințese îi place să asculte „Waka Waka” a Shakirei, fratele ei mai mare adoră să asculte AC/DC.

Citește și: Obiceiul Prințului William care o scoate din sărite pe Kate Middleton: „Ești un coșmar cu asta”

Citește și: Numele secrete purtate de Prințul William și Kate Middleton. Cum se prezintă când nu vor să fie recunoscuți

„Am fost uimit să văd de cât de mult au moștenit copiii mei dragostea familiei pentru muzică. n majoritatea dimineților există o luptă masivă între Charlotte și George cu privire la ce cântec să fie pus”, a precizat la un moment dat Prințul William.

„Și acum trebuie să prioritizez rândul fiecăruia. Astfel întâi este rândul lui George, iar apoi al lui Charlotte. Așa merg lucrurile”, a precizat Prințul de Wales.

Dar viitorul rege a subliniat că pasiunea copiilor săi pentru muzică l-a făcut mândru. El a spus că îi place să-i privească pe toți cei trei copii „dansând, distrându-se și cântând” pe orice melodie aleg.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton și Prințul William

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton