În spatele ușilor închise. Cum se descurcă Prințul William cu diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton

.

Kate Middleton s-a retras pentru o perioadă din viața publică, în timp ce urmează un tratament cu chimioterapie pentru cancer și toată lumea se întreabă cum reușește familia Wales să treacă peste aceste momente dificile. Copiii cuplului regal au revenit la școală, iar Prințul William apare zâmbitor în public, la evenimentele oficiale. Dar cum face față, de fapt, moștenitorul tronului britanic ultimelor evenimente? O sursă de la Palat a dezvăluit ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Ce se întâmplă cu Prințul William, în timp ce Kate Middleton luptă cu cancerul

Kate Middleton este în afara ochiului public în timp ce primește tratament pentru cancer, dar o sursă apropiată spune că există un sentiment palpabil de „vibrații pozitive” și o „dispoziție optimistă”. În tot acest timp, Prințul William a fost acolo pentru soția lui, încă din momentul în care Prințesa de Wales a anunțat diagnosticul, pe 22 martie.

„William rămâne pozitiv pentru Kate și pentru copii”, a spus o sursă apropiată familiei regale pentru People.

Cu toate acestea, teoriile și zvonurile conspirației de pe rețelele de socializare apărute după operația abdominală a lui Kate Middleton din luna ianuarie, l-au făcut pe William să se simtă frustrat.

Prințul de Wales a fost „supărat și furios” din cauza speculațiilor intense, potrivit unui fost angajat, care spune că viitorul rege a reușit să „o compartimenteze”.

Citește și: Prinţul William, noi informaţii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Cum se simte în timpul tratamentului pentru cancer?

Citește și: Obiceiul Prințului William care o scoate din sărite pe Kate Middleton: „Ești un coșmar cu asta”

În timp ce Prințul William privește spre viitor, el refuză să se oprească asupra scenariilor nefavorabile.

„Kate se va face bine, iar el se gândește să o ajute să ajungă în acel punct”, a precizat o sursă aproapiată familiei Wales.

Deși nu se știe dacă Prințesa Catherine va participa la evenimentele regale din luna iunie, precum Trooping the Colour, atât ea cât și William s-au bucurat de susținerea primită din partea oamenilor din întreaga lume, în urma anunțului privind diagnosticul de cancer.

Kate Middleton și Regele Charles, diagnosticați cu cancer

Sănătatea soției sale reprezintă cea mai importantă provocare cu care Prințul William s-a confruntat în acest an. În februarie, el a fost surprins de diagnosticul de cancer al tatălui său, Regele Charles, în timp ce apăreau numeroase speculații cu privire la absența publică a lui Kate.

Aceste episoade au făcut ca primele luni ale anului să fie unele dintre cele mai dificile din viața lui William, deoarece el încearcă să fie un sprijin emoțional pentru soția și copiii săi, continunându-și rolul în monarhie.

Citește și: Meghan Markle a ratat Met Gala 2024. Anna Wintour o dorea pe covorul roșu alături de Kate Middleton și nu de Prințul Harry

Citește și: Meghan Markle, geloasă pe relația dintre Prințul Harry și Kate Middleton: „Chiar credea că va fi prințesă”

„Fie că ești prinț sau sărac, nimeni nu s-ar aștepta la așa ceva, cu tatăl și soția ta fiind tratați penru cancer”, a spus o sursă.

Prințul de Wales și-a reluat treptat îndatoririle publice. Acesta a participat pe 18 aprilie ca voluntar la o organizație caritabilă. Atunci el a dat asigurări că va avea grijă de soția lui și i-a spus unei femei, pe 30 aprilie: „Cu toții suntem bine”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul William și Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton