Cum a deranjat-o Jador pe Teo Trandafir într-o emisiune. „Adu-ți aminte ce-am pățit! De ce să faci așa?”

.

Teo Trandafir și-a reamintit despre un episod neplăcut de acum ceva timp, când l-a avut invitat în emisiune pe Jador. Prezentatoarea de televiziune îi laudă familia cântărețului, dar l-a criticat pentru felul în care s-a comportat într-o emisiune.

Ce părere are Teo Trandafir despre maneliștii invitați în emisiuni

Teo Trandafir a fost invitată în podcastul lui Bursucu, bunul său prieten și fostul coleg de platou, de pe vremea când avea emisiunea „Teo Show”, și a povestit acolo o întâmplare legată de Jador. Într-o discuție cu legată de prezența maneliștilor în emisiune, Bursucu a dat-o pe Teo de gol că nu se simte prea confortabil vin în show-ul ei personaje precum Jador sau Tzancă.

„Eu trăiam cu tine în platou. Nu mai ești așa relaxată când vine Jador. Nu mai ești relaxată când îți zic ‘Auzi, mă, Teo, să intre Tzancă’. Ai fața asta cu ochii mari și ești ceva de genul – Dar ce, domnul Baniciu era ocupat?” a spus Bursucu.

Teo nu a exitat să spună că Jador este un tip destul de agitat pentru gustul ei și face adesea lucruri imprevizibile.

„Adu-ți aminte ce am pățit cu Jador. Acest cetățean (n.r. Bursucu) m-a apărat atunci când v-am povestit eu că am avut o problemă și am fost nevoită să merg la spital. O săptămână stăteam noaptea la perfuzii și ziua la emisiuni, eu având în mână o branulă, el știind. Au venit diferiți invitați și spuneau «Doamna Teo» și mă loveau în mână. Bursucu era tot timpul pe poziții și le spunea că mă dansează el cu mine. Mă lua de cealaltă mână și dansam”, a spus Teo Trandafir.

Prezentatoarea a continuat apoi precizând că îl consideră pe Jador un om minunat, dar face unori lucruri la care nu se aștatpră nimeni.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Acești invitați, nu am nimic cu ei, dar au o impredictibilitate. Îi ia deodată. Jador a venit peste mine în fotoliu. Începe să facă așa (n.r. să dea din cap). De ce faci așa?! Nu că nu ar fi un om minunat. Am făcut multe emisiuni despre el, mama lui e formidabilă, tatăl lui la fel.

Sunt niște oameni minunați. El e mai agitat pentru gustul meu. Vali Vijelie e pe frumusețe, pe înțelepciune, îți mai spune o vorbă de duh după aceea. Jean de la Craiova nu mă sperie” – a adăugat Teo.

Citeşte şi: Ce surpriză îi face Ilinca Vandici fiului ei, Zian, de Paște. „Iepurașul a auzit și i-a oferit!” / Exclusiv

Citeşte şi: Ilinca Vandici și Teo Trandafir, mame sub lupă: „M-am simțit presată”. Cum își cresc cei doi copii / Exclusiv

Citeşte şi: Jador a testat-o pe Oana Ciocan, la începutul relației: „Am vrut să văd dacă ar sta cu mine”. De ce boală suferă artistul

Citeşte şi: Ce a determinat-o pe Teo Trandafir să apeleze la terapie: „Nu se mai putea” / Exclusiv

Teo Trandafir și Ilinca vandici, premiate de Unica.ro pentru proiectul „Follow us”

Din 11 martie, Ilinca Vandici și Teo Trandafir prezintă emisiunea „Follow us”, un show cu informații proaspete și de interes pentru public, din diverse domenii.

„Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, râdem mult împreună. Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la Follow us”, a declarat Teo Trandafir despre emisiune, înainte de debutul show-lui pe micile ecrane.

Pe 25 aprilie a avut loc prima ediție a Premiilor Unica.ro 2024, unde cele două vedete au primit trofeul „Best TV Duo” pentru emisiunea “Follow us”.

“Teo este un om extraordinar din toate punctele de vedere. Nu există lucru pe care să nu-l știe, nu există poveste pe care să nu o fi auzit, trăit sau experimentat în vreun fel, nu există om pe care să nu-l cunoască, efectiv este un om fabulos de la care eu învăț în fiecare zi. Și ea învață diverse lucruri de la mine, amândouă având bagajele noastre de experiențe, dar, cumva, dezvoltate și pe planuri diferite, așa luăm una de la cealaltă, ceea ce este minunat.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Îmi place foarte mult ce se întâmplă ântre noi, îmi place foarte mult proiectul în sine, mi se pare că ne potrivim perfect acolo. Sper ca acesta să fie un început frumos pentru ceea ce urmează să se întâmple” – ne-a declarat, în exclusivitate, vedeta de la Kanal D la evenimentul din aprilie.

Foto – capturi video / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton