Daniela Crudu a devenit din nou mamă. Cum și-a fotografiat băiatul imediat după naștere. „Brunețelul meu!”

.

Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară. În vârstă de 34 de ani, fosta asistentă de televiziune a adus pe lume cel de-al doilea copil chiar în ziua de Paște. Bruneta a postat pe rețelele de socializare o primă imagine cu bebelușul.

Daniela Crudu este mama a doi copii, ambii născuți la începutul lunii mai, la diferență de un an. „Cruduța”, cum o alinta Dan Capatos, a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine cu nou-născutul.

„Duminică 5.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu! Mulțumim” – a transmis Crudu, în descrierea fotografiei publicate în secțiunea de InstaStories.

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru băiatul ei

Fostat asistentă de televiziune a ales un nume cu o semnificație aparte pentru fiul ei – Dominic.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru
viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă”, a spus Daniela, potrivit Cancan.

Dominic este un nume de origine romano-catolică, provinind le la „Dominicus”, ce semnifică faptul că toți cei care îl poartă sunt „ai Domnului”. Persoanele cu numele Dominic au trăsături puternice de caracter, sunt sensibili, răbdători, calmi și foarte atenți la nevoile celor din jur.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Daniela Crudu este mamă de fată și de băiat

Fosta prezentatoare de televizune mai are o fetiță, Daiana Maria, venită pe lume pe 1 mai 2023. Daiana a venit pe lume înainte de termen, iar vedeta de televiziune a fost nevoită să stea cinci zile în spital după naștere.

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Daniela Crudu și partenerul ei de viață. „Important e că ne iubim și că ne înțelegem!”

Citeşte şi: Daniela Crudu, apariție incendiară pe Instagram. Cum arată la câteva săptămâni după ce a născut

Citeşte și: Cine este Lilia Crudu (Lola) de la Survivor All Stars România. „La 18 ani am plecat în Coreea de Sud”

Citeşte şi: Daniela Crudu, despre viața de mamă și clipele de panică de dinaintea nașterii: „Nu mai mișca” / Video

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată.

Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, a declarat fosta asistentă de la Xtra Night Show, spunând apoi că fata seamănă cu tatăl ei.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Despre Daiana, Daniela Crudu are o personalitate foarte puternică și face „numai ce vrea ea”.

„Este o nebunatică. Are personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea. Este o răsfățată, deci o să facă numai ce vrea ea, și el o să fie mai cuminte”, a dezvăluit ea, acum ceva timp.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton