Jennifer Aniston, secretul unui ten fără riduri la 55 de ani. Tratamentul bizar cu care a încercat să scape de cearcăne

.

De-a lungul anilor, Jennifer Aniston a fost întrebată de nenumărate ori despre secretele ei de frumusețe şi nu este de mirare de ce. În afara faptului că a fost numită Cea mai frumoasă femeie din lume de revista People în 2016, actriţa de la Hollywood are în mod constant o piele strălucitoare, aparent fără cusur. Cu toate că subliniază importanța consumului unei cantităţi mari de apă, vedeta din „Friends” a declarat că atât dieta, cât şi rutina de îngriire a pielii joacă un rol important în menţinerea unui ten strălucitor.

Tratamentul straniu cu care Jennifer Aniston a încercat să scape de cearcăne

Când vine vorba de metode de a-şi întreţine pielea tânără, Jennifer Aniston încearcă fel şi fel de tratamente spa trendy (și scumpe!), dar chiar şi aşa, rutina ei de îngrijire a pielii acasă este surprinzător de simplă. Actrița, în vârstă de 55 de ani, și-a amintit experienţa cu un tratament straniu de frumusețe în timpul unui inteviu acordat pentru Wall Street Journal. Vedeta a menționat publicației că atunci când vine vorba de a arăta tânără, este deschisă să încerce aproape orice măcar o dată în viața ei.

Citeşte şi: Cele mai spectaculoase ținute ale vedetelor la SAG Awards 2024. Jennifer Aniston a făcut furori cu un inel de logodnă

Citeşte şi: Sfaturi de fitness de la antrenoarea personală a lui Jennifer Aniston. „Mișcarea vindecă”

Jennifer Aniston a mărturisit că atunci când o esteticiană i-a recomandat tratamentul facial cu spermă de somon, a decis să îl încerce, chiar dacă nu era în totalitate sigură ce este aceasta. Cu toate acestea, potrivit vedetei, după ce a făcut tratamentul facial, nu a observat neapărat o diferență în aspectul ei.

Deși starul din „Friends” nu a continuat să folosească sperma de somon – un ingredient de frumusețe coreean care a câștigat popularitate în SUA – studiile au descoperit că tratamentul poate fi benefic pentru diferite tipuri de piele şi ajută la cicatricile de acnee, vergeturi, riduri și cearcănele de sub ochi.

Nu este de acord cu operaţiile estetice

Actrița de la Hollywood a fost de asemenea deschisă în legătură cu procedurile de frumusețe pe care a ales să le evite. În timpul unui interviu cu Yahoo Beauty în 2015, aceasta și-a împărtășit gândurile sincere despre îmbătrânire, ca femeie în Hollywood, și a spus că nu ar lua în considerare niciodată să își facă injecții în față.

„Există și această presiune în Hollywood de a fi fără vârstă. Cred că am fost martoră la experienţa prea multor femei care au încercat să combată timpul şi au recurs la lucruri grave faţa de ele însele. Sunt recunoscătoare că învăț din greșelile lor, pentru că nu îmi injectez nimic în față”, a spus vedeta.

Jennifer Aniston a continuat să respingă ideea de a primi injecții, adăugând: „Le văd și îmi frâng inima. Mă gândesc, ‘Doamne, dacă doar aţi ştii cât de bătrâne păreţi.’ Ele încearcă să oprească ceasul și tot ce poți vedea sunt persoane nesigure care nu își permit să îmbătrânească.”

Citeşte şi: Gestul emoționant pe care îl face Adam Sandler pentru Jennifer Aniston, de Ziua Mamei. Actrița s-a luptat cu infertilitatea

Citeşte şi: Ce meserie ar fi ales Jennifer Aniston dacă nu ar fi fost actriță: „Unii oameni se tem de asta”

Secretul pielii fără riduri a actriței

Jennifer Aniston a oferit o serie de sfaturi pentru îngrijirea pielii. Potrivit spuselor sale, totul începe din interior, astfel că hidratarea, odihna şi crema de protecţie solară sunt cele mai importante trei elemente anti-îmbătrânire despre care vedeta a tot vorbit de-a lungul anilor. Pe lângă cei trei piloni, Jennifer Aniston se bazează şi pe o dietă foarte sănătoasă.

„Cred că doar consumând fructe și legume foarte bune poţi fi săntos. Mai puțină mâncare prăjită, desigur – mâncarea prăjită este teribilă, băutura acidulată este teribilă. Doar fructe, legume, proteine sănătoase și slabe și apă recomand. Iar da, alcoolul tinde să-ți usuce pielea,” a spus ea revistei Women’s Health în 2014.

Sursa foto: profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton