Cele mai frumoase cupluri de la Premiile Gopo 2024! Daniela Nane şi iubitul mai tânăr cu 23 de ani, prima apariţie publică

.

Pe data de 29 aprilie 2024 a avut loc cea de-a optsprezecea ediţie a Premiilor Gopo. La cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România mai multe vedete au păşit de mână cu partenerul de viaţă. Printre acestea s-au numărat Jojo şi Paul Ipate, Laura Cosoi şi soţul său, Cosmin Curticăpean, Codin Maticiuc şi Ana Pandeli, Victoria Raileanu şi soţul său, Adrian Ştefănescu, dar şi Daniela Nane şi noul său iubit, tenorul Octavian Ene, care s-au bucurat de prima apariţie publică.

Cum s-au afişat cele mai frumoase cupluri la Premiile Gopo 2024

La Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București acolo unde au avut loc aşa-numitele „Oscaruri ale filmului românesc” au fost prezenţi mai mult de 900 de invitaţi, atât din lumea artistică, cât şi din industria cinematografiei româneşti. Rând pe rând, celebrităţile au defilat pe covorul roşu de la Premiile Gopo 2024, alături de partenerul de viaţă și au pozat în faţa fotografilor.

Citeşte şi: Ținutele spectaculoase ale vedetelor la gala Premiilor Gopo 2024. Lista completă a câștigătorilor

Citeşte şi: Laura Cosoi a întors toate privirile într-o rochie de doar 50 de lei! Cum arată actrița însărcinată în ultimul trimestru / Foto

Printre sutele de invitaţi prezenţi la eveniment s-au numărat şi cuplurile Jojo şi Paul Ipate, Laura Cosoi alături de soţul său, Cosmin Curticăpean, Codin Maticiuc şi Ana Pandeli, Victoria Raileanu cu soţul său, Adrian Ştefănescu şi Daniela Nane cu noul său iubit, tenorul Octavian Ene, care au făcut furori graţie apariţiilor sale.

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean vor deveni părinţi pentru a patra oară, motiv pentru care au radiat de fericire pe covorul roşu. Frumoasa actriţă a întors toate privirile graţiei alegerii vestimentare: o rochie neagră care a fost completată perfect cu un articol vestimentar de mătase şi cu o pereche de sandale metalizate. Iar partenerul de viaţă a optat pentru un costum negru clasic cu o cămaşă albă, accesorizată cu un papion negru.

Jojo şi Paul Ipate

Tot din categoria cuplurilor care au furat privirile se numără şi Jojo cu Paul Ipate. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă românească. La „Oscarurile româneşti” ambele personalităţi au avut parte de alegeri vestimentare inspirate. Alături de cei doi s-a aflat şi Achim, băiatul pe care Cătălina Grama (Jojo) îl are dintr-o relaţie anterioară.

Citeşte şi: Victoria Raileanu a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil: „Am ținut pentru noi până acum”

Codin Maticiuc şi Ana Pandeli

Chiar dacă foarte rar sunt surprinşi împreună, cea de-a optsprezecea i-a surprins împreună pe Codin Maticiuc şi Ana Pandeli. Soţia actorului stă departe de lumina reflectoarelor, dedicându-se în principal familiei şi celor trei copii ai săi. Optând pentru ţinute all black, atât Codin Maticiuc cât şi Ana Pandeli au făcut o declaraţie stilistică pe covorul roşu.

Victoria Raileanu şi Adrian Ştefănescu

Victoria Raileanu şi Adrian Ştefănescu au avut o apariţie surprinzătoare pe covorul roşu. Cei doi soţi au optat pentru ţinute all black la fel precum Codin Maticiuc şi Ana Pandeli, atrăgând atenţia invitaţilor prezenţi la eveniment printr-o eleganţă clasică.

Daniela Nane şi noul iubit, Octavian Ene

Una dintre cele mai surprinzătoare apariţii le-a aparţinut Danielei Nane şi tânărului iubit, Octavian Ene, în vârstă de 29 de ani. Cei doi s-au aflat pentru prima dată împreună la un eveniment public şi au fost de nedespărţit, atât pe covorul roşu, cât şi pe toată desfăşurarea galei. Deşi nu a comentat nimic despre noua sa relaţie, imaginile care au fost surprinse cu Daniela Nane, în vârstă de 52 de ani, şi Octavian Ene vorbesc de la sine despre armonia şi înţelegerea care există în interiorul poveştii lor de dragoste.

Sursa foto: Dumitru Angelescu/ Instagram/ Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton