Andreea Bălan și fiicele Ella și Clara, la Premiile Unica.ro 2024: „Îmi place să ofer cel mai bun show”

.

Andreea Bălan (39 ani) a venit însoțită de fetițele ei, Ella și Clara, la prima ediție a Premiilor Unica.ro ce s-a desfășurat joi seară la Aristocrat Events Hall din București. Artista și fiicele sale au arătat superb, aceasta dezvăluind că micuțele s-au aranjat singure pentru eveniment.

Andreea Bălan și fiicele sale, la Premiile Unica.ro 2024

Andreea Bălan a fost însoțită de fiicele ei, Ella și Clara, pe care le are din căsnicia cu George Burcea, la Premiile Unica.ro 2024. Atât artista, cât și micuțele au arătat superb în ținutele alese pentru această seară plină de glam.

Cântăreața a optat pentru o rochie mini neagră cu inserții de plasă și și detalii strălucitoare, în timp ce Ella și Clara au ales să poarte aceeași rochiță bleu cu fundă la baza gâtului. Andreea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de tocuri argintii și un clutch negru, iar fetițele ei au avut dresuri mov și pantofi bej.

„Fetițele mele s-au gătit, s-au aranjat de unele singure și sunt frumoase!”, a afirmat Andreea Bălan, mândră de micuțele ei.

Citește și: Carmen Brumă, apariție răvășitoare la Premiile Unica.ro 2024

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la prima ediție a Premiilor Unica.ro 2024 / Galerie foto

Ella și Clara au făcute poze împreună cu mama lor la panoul Unica.ro și au însoțit-o pe aceasta și pe scenă, unde artista a urcat pentru a-și revendica premiul.

Andreea Bălan a primit trofeul pentru Best Show Award

La prima ediție a Premiilor Unica.ro, cântăreața a primit trofeul la categoria Best Show Award. O artistă completă, care umple scena nu doar cu vocea sa, dar și cu dansurile efervescente, Andreea Bălan a devenit o figură importantă în industria muzicală din România.

Ea inspiră publicul prin perseverența și pasiunea sa pentru muzică și dans, iar show-urile sale sunt pline de culoare și energie, în timp ce timpul liber și-l dedică creșterii fiicelor sale, Ella și Clara.

Citește și: Premiile Unica.ro 2024. Lista completă a câștigătorilor

Citește și: Loredana a întors toate privirile la Premiile Unica.ro 2024. Cum a arătat ținuta spectaculoasă aleasă de artistă

„Pe alocuri anevoios drumul, dar plăcut, pentru că dacă nu-ți place, nu ai cum să reușești. Mulțumesc din suflet Unica pentru acest premiu care mă face să mă simt mândră pentru că, îmi place să ofer cel mai bun show, cu muzică dansuri și costumații, un adevărat spectacol de revistă”, a afirmat Andreea Bălan în momentul în care a acceptat trofeul.

Pe scenă, artista a fost însoțită de Ella și Clara, care au ajutat-o pe mama lor să accepte trofeul și buchetul de flori superb primit de aceasta.

Andreea Bălan și-a început cariera în anul 1998, când a făcut parte din trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. Formația s-a destrămat în anul 2002, moment în care cele două artiste au început cariere separate. De atunci, Andreea Bălan și-a îmbunătățit în mod constant show-urile, în prezent oferind un spectacol complet, cu muzică, dans și costume spectaculoase purtate atât de ea, cât și de dansatoarele ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan și fetițele ei la Premiile Unica.ro 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton