Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, a dezvăluit sexul primului lor nepot. Călătorește non-stop cu iubita, după divorțul de actriță: „Voi deveni bunic”

.

Cristian Georgescu, fostul soț al actriței Anca Țurcașiu, a oferit primul interviu la brațul iubitei sale. Medicul stomatolog și actuala parteneră s-au logodit în 2022, la doi ani de la divorțul dintre el și Anca Țurcașiu. Stomatologul și actrița vor deveni bunici pentru prima oară în această vară. Cristian Georgescu a dezvăluit sexul bebelușului și planurile de vacanță pe care le are pentru restul anului 2024.

Fostul soț al actriței Anca Țurcașiu, Cristian Georgescu, a dezvăluit sexul primului lor nepot

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat în 2020, după 23 de ani de mariaj. Împreună au un fiu, Radu Alexandru, care s-a căsătorit civil în aprilie 2022. El și soția lui, Andreea, vor devenit părinți pentru prima oară în iunie anul acesta. Tatăl tânărului de 25 de ani a dezvăluit sexul bebelușului.

„În iunie voi deveni bunic. (…) Va avea o fetiță și să fie cu noroc!”, a spus Cristian Georgescu, pentru Spynews.ro.

Citește și: Anca Țurcașiu a spus ce regret are din timpul căsniciei cu Cristian Georgescu, la trei ani de la divorț / Video

Cristian Georgescu și iubita lui, pasionați de călătorii

Cristian Georgescu și logodnica lui sunt pasionați de călătorii. Cuplul și-a propus să bifeze cât mai multe destinații îndepărtate la tinerețe și să viziteze țările europene ulterior.

„Anul acesta am fost în Deltă cu gașca noastră de prieteni. Am fost vreo 22 de camere, prieteni mulți, ca de obicei. Am început cu dreptul, ca să zic așa. A fost o petrecere minunată și de atunci o ținem tot așa. Acum ne pregătim să plecăm și într-o mică vacanță în Hong Kong și Coreea, trei săptămâni. Anul trecut am făcut Japonia o lună și anul ăsta, din Asia, asta a mai rămas. Am avut o dorință de a vedea în fiecare an câte un stat sau orașe din acele state și, în general, le-am făcut pe cele la distanță. În Europa nu prea am fost. Am zis să le fac acum la tinerețe pe cele la distanță și vedem mai târziu”, a mai spus Cristian Georgescu, pentru sursa citată.

Citește și: Ce mănâncă Anca Țurcașiu la 53 de ani pentru a se menține. A renunțat la carne, lactate, făinoase, zahăr și fructe

De ce au divorțat Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii, la mijlocul anilor ’90. Actrița se afla în turneu, iar Cristian era manager la hotelul unde ea era cazată. Turneul s-a încheiat, dar relația lor a continuat la distanță pentru un an. Ulterior, Cristian s-a întors în România, iar fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1998. Anca și Cristian au divorțat în 2020.

„Nu am avut grijă de mine! Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Am fost căsătorită 23 de ani. Am avut grijă doar de ei (fostul soț și fiul lor – n.red.). M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău. Este singurul meu regret. Munceam îngrozitor de mult. Veneam acasă noaptea, găteam, căram, alergam, ziceai că sunt nebună. Voiam să le fac pe toate. Dar, de la momentul divorțului, viața mi s-a schimbat radical. Sunt 80% altă persoană”, a explicat Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

În prezent, Anca Țurcașiu se află la filmările noului sezon „Asia Express”, alături de actrița Andreea Samson.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton