Alina Sorescu, după ce Alexandru Ciucu a fost fotografiat în compania unei vedete: „Faptele și imaginile vorbesc de la sine!”

.

Alexandru Ciucu (48 de ani) a fost surprins, recent, în compania unei vedete de televiziune, cu care a mai fost văzut împreună acum 11 ani. Designerul se află în plin proces de divorț cu Alina Sorescu (37 de ani), iar artista a avut o primă reacție legată de subiect.

Alexandru Ciucu, surprins în compania unei vedete

Săptămâna trecută, potrivit cancan.ro, după premiera filmului „Nasty”, Alexandru Ciucu ar fi mers la aeroport să o ia pe Oana Vlădescu, pentru a o duce la locuința lui, unde a stat cu fosta soție, Alina Sorescu. Oana a fost co-prezentatoare în emsiunea Marinei Almășan de la TVR și a mai fost surprinsă în compania designerului și în 2013.

După apariția acestor speculații, Alexandru Ciucu a spus că totul se întâmplă pentru a-l pune într-o lumină nefavorabilă, înaintea unui nou termen în procesul pe care îl are cu Alina Sorescu.

„Sunt denigrări de cea mai joasă speță la adresa mea, menite să mă pună într-o lumină defavorabilă în preajma termenului de divorț pe care îl avem săptămâna viitoare.

Observ, de altfel, că aceste „știri” devin repetitive, fiind lansate cu predilecție înainte de un moment important în proces. Episodul trecut, cel din 2021, a fost programat într-un moment prielnic ca motiv să poată fi depus divorțul. Asistăm la regie care a început cu cel puțin un an înainte de separare, încercându-se sistematic discreditarea imaginii mele publice, așa că, trebuie să ne mai așteptăm, din păcate, la astfel de „noutăți” și denigrări și în perioada următoare” – a declarat designerul pentru Unica.ro.

Cum a reacționat Alina Sorescu, după speculațiile legate de fostul soț

Contactată tot pe tema acestui subiect, Alina Sorescu a precizat că nu are nicio legătură cu aparițiia acestor speculații, iar mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Faptele și imaginile vorbesc de la sine despre el și nu despre mine. M-am obișnuit să fiu vinovata de serviciu, cum se sugerează și acum. Adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală” – a declarat ea, pentru spynews.ro.

Citeşte şi: Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare

Citeşte şi: Ce spune Alina Sorescu despre refacerea vieții amoroase, după divorțul de Alexandru Ciucu. „Nu ține de mine!”

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Ce spune Alina Sorescu despre refacerea vieții amoroase, după divorțul de Alexandru Ciucu. „Nu ține de mine!”

Citeşte şi: De ce nu au ajuns Alina Sorescu și Alexandru Ciucu la o înțelegere cu privire la programul fetelor. „Este bulversant!”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după un mariaj de 11 ani

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze în 2022, după 11 ani de căsnicie. Ei au împreună două fete Carolina (10 ani) și Raisa (8 ani). Cei doi se luptă acum în instanță pentru custodia fetelor, dar și pentru a stabili un program de vizită care să mulțumească pe toată lumea.

„Nici eu nu am crezut că așa ceva ni se poate întâmpla. Dar viață este plină de surprize… Am învățat că oamenii își arată adevărată față atunci când dai de greu. (…) I-aș numi ani grei de temniță sufletească. Pentru mine nu este doar un proces de divorț în care am fost implicat fără voia mea, este și un proces de cunoaștere și autocunoaștere. Am reușit să-i cunosc altfel pe toți cei prezenți în viața mea dar și pe mine însumi mai bine” – spunea Alexandru Ciucu, acum ceva timp, despre divorțul de Alina.

Alina Sorescu: „Nu a fost din partea lui o încercare de a rezolva lucrurile amiabil!”

Într-o intervenție în emisiunea „Xtra Night Show”, Alina Sorescu preciza că s-a ajuns la divorțul despre care Ciucu a spus că „a fost implicat fără vina lui” pentru că el nu a dorit ca lucruile să se încheie pe cale amiabilă.

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil, deși noi întâlniri amiabile am avut și după introducerea acțiunii, dar nu s-au concluzionat. Noi vorbim prin prisma avocaților, așa cum merge procesul mai departe. Comunicăm ce ține de fetițe, nu e vorba că nu se poate comunica. Vorbim despre activitatea fetelor, de program, cum venim, cum le luăm, lucruri minime” – a explicat Alina Sorescu, la Antena Stars.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton