Ce se va întâmpla cu fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu de Paște. „Avem un plan!” Decizia foștilor soți e definitivă

.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au stabilit cum vor petrece sărbătorile pascale cu fetele. Designerul vestimentar și cântăreața au decis să divorțeze în 2022, iar de atunci se luptă prin tribunale pentru custodie și stabilirea programului de vizită al fetițelor.

Ce planuri de Paște au Alexandru Ciucu și Alina Sorescu pentru fete

Alexandru Ciucu (48 de ani) și Alina Sorescu (37 de ani) au două fete – Carolina, în vârstă de 10 ani și Raisa, 7 ani. Momentan, fetele au un program alternant de vizită, iar din acest motiv vacanța lor de Paște va fi împărțită pe din două – prima dată vor petrece cu mama, iar apoi cu tata. Alexandru Ciucu a dezvăluit recent că le-au pregătit niște surprize interactive fetelor, de care cu siguranță se vor bucura.

„Avem un plan făcut de Paște, evident, cu familia, în primul rând. Am câteva surprize pentru fete, ele vor petrece anul ăsta Paștele cu mine, adică efectiv ziua de Paște. Vacanța de Paște e împărțită în două jumătăți – prima jumătate la mami, a doua jumătate la mine, care include și ziua de Paște.

Le-am pregătit niște surprize, dar nu o să le dezvălui acum. Vor fi niște surprize interactive, vom face lucruri împreună, asta e cel mai important. Nu sunt doar niște cadouri!”, a declarat Alexandru Ciucu pentru cancan.ro

Alexandru Ciucu, acuze dure la adresa Alinei Sorescu

Designerul declara luna trecută pentru Unica.ro că după decizia divorțului nu și-a mai văzut fetele o vreme și acela a fost cel mai dificil moment din viața lui.

“Cel mai greu moment din viața mea a fost într-o dimineață de  februarie în 2022, când m-am întors într-un suflet de la Paris cu primul zbor disponibil și am găsit casă goală, fără copii. Am simțit că se termină lumea și că se prăbușește pământul cu mine. Durerea era atât de mare că nu puteam nici să plâng, nici măcar să mă mișc. (…)

Citeşte şi: Alexandru Ciucu rupe tăcerea la doi ani de la despărțirea de Alina Sorescu: „Am găsit casa goală, fără copii. Am simțit că se termină lumea”/ Exclusiv

Citeşte şi: „Ideea divorțului nu a apărut de la mine!” Alina Sorescu, despre momentul critic din căsnicia cu Alexandru Ciucu

Citeşte şi: Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare

Citeşte şi: Alexandru Ciucu, despre cât de afectate sunt fetele din cauza divorțului de Alina Sorescu: „Este o situație care poate lăsa urme!”

Primisem din senin, cu o seară înainte, eu fiind plecat din țară, un email cu un scurt mesaj de informare. Spunea că de azi înainte copiii părăsesc locuința în care au crescut și vor locui la o adresă total necunoscută mie. Acolo puteam să vin să-i văd doar cu programare în prealabil. Lucru care s-a dovedit, oricum, a fi doar vorbe, pentru că în următoarele două luni nu mi-am mai văzut copiii decât prin gardul școlii în pauzele dintre cursuri” – ne-a spus, în exclusivitate, designerul.

Cum a răspuns Alina Sorescu acuzațiilor

Alina Sorescu a precizat că declarațiile lui Ciucu nu sunt conforme cu realitatea și tot ceea ce spune este pentru a o provoca. Artista nu dorește să dea curs provocărilor, pentru că află încă în plin proces de divorț.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Aș vrea să punctez și că nu este adevărat că fetițele nu și-au văzut tatăl timp de două luni, aș avea multe de zis, dar nu! (…) Nu este adevărat. Mi se pare iarăși o coincidență foarte mare că vin înainte de reluarea procesului pe care îl avem pe rol și care se va relua peste o lună”. – a spus Alina Sorescu, în emisiunea “Excludive VIP”, moderată de Cristi Brancu.

Declarațiile sunt deformate, iar realitatea este cu totul alta!



Tot în cadrul aceleiași emisiuni, artista a declarat că fetele și-au vizitat tatăl în perioada în care fostul soț spune că nu ar fi făcut-o.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Da, normal, și o fac în continuare, așa cum programul o impune, dar nu vreau să răspund acestor provocări. Până la urmă, noi avem un proces care este pe rol, nu vreau să se interpreteze că ieșirile mele publice sunt pentru a face probe în instanță. Până la urmă eu am vorbit despre acest divorț strict prin prisma programului fetițelor.

Asta este ceea ce am comentat și comentez acum: programul stabil care sper să se stabilească pentru fetițe, un program stabil și sănătos pentru dezvoltarea lor armonioasă, și despre toate celelalte lucruri evident că se va discuta acolo, în instanță. Ceea ce iarăși pot să spun este că declarațiile sunt deformate, iar realitatea este cu totul alta” – a adăugat Alina Sorescu.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton