Ce obiecte ciudate are Andreea Esca în casă! Aris Eram a publicat imagini de colecție din locuința vedetei

.

Aris Eram a împărtășit cu fanii săi din spațiul virtual o serie de imagini de colecție, din casa părinților săi, Andreea Esca și Alexandre Eram. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a făcut o postare simpatică pe TikTok, în care a prezentat tuturor câteva obiecte „atipice” din casa celebrei sale mame, pe care nu oricine le are în locuință.

Fiul Andreei Esca a publicat imagini inedite din casa celebrei prezentatoare de știri

Fiul prezentatoarei Știrilor Pro TV, Andreea Esca, s-a filmat în casa părinților, prezentându-le internauților o serie de lucruri și obiecte decorative inedite.

„Obiecte din casa părinților mei care chiar au un sens. Multe chestii foarte folositoare prin casă” – a explicat, în mod ironic Aris Eram la începutul clipului. Apoi a început înșiruirea de „chestii folositoare”:

  • pompă de beznină
  • chibrituri uriașe
  • o mini grădină
  • un storcător (n.r. – mic)
  • un storcător uriaș
  • tacâmuri imense
  • cană xxl
  • o ușă de restaurant
  • toate copertele mamei
  • o riglă uriașă

Vezi în GALERIA FOTO cum arată toate obiectele „ciudate” din casa Andreei Esca

Internauții s-au declarat încântați de postarea lui Aris, iar unii l-au întrebat de unde sunt obiectele aflate în casa Andreei Esca.

„De unde este storcătorul?”
„De la un punct încolo mă așteptam să apară și niste figuri de ceară”
„Cele mai faine sunt ușa de restaurant și revistele înrămate… dar top este zâmbetul lui Aris”
„Foarte tare!”
„Stația Shell e cea mai tare!”
„În bucătărie doar se dansează, da?”
„Când putem vizita acest muzeu? Grup de 10 persoane, vă rog!”
– au comentat unii internauți.

@aris.eram

Multe Chestii foarte folositoare sunt prin casa 😂😂

♬ original sound – Aris Eram

De ce a fost Aris Eram exmatriculat de la școală?

Aris, care a făcut echipă cu sora lui mai mare, Alexia Eram, în competiția America Express 2023, a povestit în urmă cu câteva luni cum a ajuns să fie exmatriculat din liceu pentru o săptămână. Aris, ca și Alexia, au studiat la Liceul Francez Anna de Noailles, din București. Învitați în urmă cu câteva luni în podcastul Giuliei Anghelescu, frații Eram au povestit despre experiențele lor la liceu.

„Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a explicat Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”.

Citeşte şi: Cum i-a crescut Andreea Esca pe Alexia și Aris Eram: „A vrut să ne învețe cât de greu este să câștigi bani”

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Imagini de colecție cu Alexia Eram în copilărie, publicate de Andreea Esca: „Mutrele ei, în diverse situații, de neprețuit” / Galerie foto

Citeşte şi: Alexia Eram, despre terapia de cuplu, după 7 ani de relație cu Mario Fresh: „Este foarte important să vorbești despre problemele tale” / Exclusiv

Citeşte şi: Cum arată vila de la Snagov a Andreei Esca. Locuința de vis are etaj și ponton pentru ambarcațiuni

Alex Eram a fost exmatriculat după ce s-a dus cu un spray cu piper la școală și l-a folosit în baia instituției.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit. E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră” – a precizat fiul Andreei Esca.

Problema a fost că soluția spary-ului a rămas activă în baie pentru mult timp, iar toți cei care au intrat acolo au fost afectați de ea.

„Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână” – a completat Aris, fiul Andreei Esca și al milionarului Alexandre Eram.

Foto – TikTok / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton