Finala Survivor All Stars va fi LIVE! Unificarea triburilor „va avea un deznodământ neașteptat”, a anunțat Daniel Pavel. Filmările s-au încheiat

.

Finala Survivor All Stars va fi transmisă LIVE! Până atunci însă, ultimii 12 concurenți rămași în joc ating o nouă bornă, Unificarea triburilor. După aproape trei luni în care au dat tot ce au avut ei mai bun și au demonstrat în repetate rânduri că-și merită locul în competiție, e timpul ca Războinicii și Faimoșii să devină o singură echipă. În această seară vom urmări un episod încărcat de emoții, de la 21:30, la PRO TV. Filmările reality show-ului s-au încheiat, iar concurenții s-au întors în țară. Lupta acerbă a finaliștilor pentru marele premiu va fi difuzată LIVE, în săptămânile care urmează.

Finala Survivor All Stars va fi transmisă LIVE din Republica Dominicană

Săptămâna aceasta, telespectatorii Survivor All Stars au parte de un spectacol de neratat – Unificarea triburilor. De acum, concurenții vor trăi pe o singură insulă, vizualizând un singur gând – să ajungă în finală și să câștige trofeul și marele premiu de 100.000 de euro. În luptă au mai rămas cinci Faimoși și 7 Războinici. Faimoșii rămași sunt TJ Miles, Zanni, Ana Porgras, Ana Pal și Ștefania Stănilă. Războinicii rămași sunt Alex Delea, Iancu Sterp, Sorin Pușcașu, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Alexandra Duli și Ștefania Ștefan.

Pentru moment, însă, filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții au revenit la vieților lor din România. Și prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, urmează să ajungă în curând în țară. Așadar, cel puțin pentru moment, în Republica Dominicană s-a așternut liniștea.

Aventura Survivor este departe de a fi încheiată însă. La momentul potrivit, concurenții Survivor All Stars se vor întoarce în America de Nord pentru marea finală, care va fi transmisă LIVE din Republica Dominicană!

Citește și: Survivor All Stars România: Gesturi tandre la duș între Zanni și Ana Porgras și Alex Delea și Alexandra Duli. Triburile se unifică

Gândurile concurenților înainte de a părăsi locul care le-a fost casă în ultimele luni

Înainte de a părăsi locul care le-a devenit casă în ultimele luni, concurenții vor face câteva dezvăluiri oneste și emoționante. „O să-mi fie dor de camp, dar vine Unificarea”, a subliniat Sorin Pușcașu, în timp ce Alex Delea și-a amintit cât de mult i-a displăcut insula la începutul Survivor All Stars. „Am ajuns să iubesc locul pe care-l uram”, a spus Delea. Spre deosebire de colegii ei de trib, Alexandra Duli privește încrezătoare spre viitor: „Am intrat în următoarea etapă. Abia aștept să văd ce o să se mai întâmple!”.

În tribul advers, concurenții au evocat amintirile pe care le-au creat până acum împreună și s-au gândit la colegii pe care i-au pierdut pe parcursul competiției. La fel ca Alexandra Duli, Ana Porgras și Ana Pal privesc încrezătoare spre noua etapă. „De aici încolo, voi lupta cu toate armele mele să ajung până în finală”, a spus Ana Porgras. „Am prins și eu Unificarea, în sfârșit. Am venit cu un scop, a lupta pentru mine și băiatul meu”, a spus și Ana Pal.

Citește și: Lola Crudu, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Cel mai dureros lucru pe care l-am făcut a fost să-mi scot verigheta” / Exclusiv

Unificarea de la Survivor All Stars „va avea un deznodământ neașteptat”, a anunțat Daniel Pavel

„Concurenții celor două triburi s-au pregătit intens pentru Unificare. Și-au luat la revedere de la camp-urile lor și așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească. Ceea ce nu știu ei este că această reuniune va avea un deznodământ neașteptat”, le va spune Daniel Pavel telespectatorilor, înainte ca cei 12 să afle despre ce este vorba. Ce surpriză îi așteaptă pe concurenți și cum se va încheia o seară atât de așteptată, vom afla în această seară.

„Noaptea asta o să fie memorabilă”, a punctat gazda reality show-ului, Daniel Pavel. Surprize de neratat, distracție, mâncare, dar și adevăruri neprevăzute vor ieși la iveală în această seară. O UNIFICARE atât de dorită, dar mai surprinzătoare ca niciodată. Doar în sezonul suprem!

Citește și: Survivor All Stars, 10 aprilie: Alexandra Duli, geloasă pe apropierea dintre Zanni și Ana Porgras: „Îmi venea să dau un pumn în gură cuiva”

Program Survivor All Stars. Marți, miercuri și joi, de la 21:30, și în avans pe VOYO

Survivor All Stars este provocarea supremă, care demonstrează că imposibilul nu există și că cei mai puternici pot merge până la capăt!

Pentru a afla cine va merge până la capăt, ce strategii vor apărea, ce alianțe se vor forma și ce provocări îi mai așteaptă pe concurenți, nu ratați nicio seară din cel mai puternic format de televiziune.

Nu uitați, săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, vă puteți bucura de noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton