Cum arată astăzi cele mai iubite actrițe de telenovele. Ce mai fac Thalia, Barbara Mori, Daniela Aedo și Angelica Rivera

.

La finalul anilor 1990 și începutul anilor 2000 telenovelele și-au făcut loc în inimile și casele românilor. Personajele și poveștile lor de dragoste erau așteptate cu nerăbdare, iar actorii principali au fost rapid îndrăgiți datorită talentului lor. Cine nu și le amintește pe Thalia, Lucero, Kate del Castillo sau Angelica Rivera? Unele dintre ele au rămas în lumea filmului, în timp ce altele au ales să se reprofileze. Vezi cum arată acum unele dintre cele mai iubite actrițe de telenovele.

Thalia a renunțat la telenovele

Thalia este una dintre cele mai apreciate actrițe ale anilor 1990-2000. A jucat pe rând în „Sărmana Maria”, „Rosalinda”, „Marimar”, „Maria Mercedes” și multe altele, dar după ce a cunoscut succesul s-a retras din lumea telenovelelor. Actrița a ales să se dedice muzicii și familiei sale. Deși nu mai apare în seriale, aceasta continuă să fie o persoană activă.

Thalia, pe numele ei adevărat Ariadna Thalía Sodi Miranda, va împlini anul acesta 53 de ani, dar arată la fel de bine ca atunci când apărea pe micile ecrane. Artista are o siluetă de invidiat, timpul părând să nu fi trecut deloc peste ea.

Citește și: Cum arată copiii celor mai cunoscute vedete de telenovele. Mulți au devenit actori celebri

Citește și: Fata Lorenei Rojas, pe micile ecrane, la opt ani de la moartea celebrei actrițe de telenovele. Cum arată Luciana

Natalia Oreiro a fost diagnosticată cu misofonie

Natalia Marisa Oreiro Iglesias împlinește în luna mari 47 de ani. Îndrăgita actriță a cucerit rapid inimile tuturor românilor prin carisma ei în telenovelele precum „Înger sălbatic” sau „Amanda O”. În anul 2008, ea a renunțat la seriile de televiziune și s-a dedicat filmelor de lungmetraj.

Deși a cunoscut rapid succesul, frumoasa actriță suferea în tăcere. În urmă cu câțiva ani, Natalia Oreiro a dezvăluit că a fost diagnosticată cu misofonia, o boală neurologică gravă. Afecțiunea vedetei este extrem de rară, specialiștii susținând că doar 7% din populația globală suferă de această problemă.

Întrebată cum se manifestă exact boala, Natalia Oreiro le-a explicat jurnaliștilor că sunetele stridente, precum mestecatul gumei cu gura deschisă sau scrisul cu pixul o deranjează până în punctul în care începe să dezvolte palpitații și frisoane, creându-i o stare de anxietate.

Gabriela Spanic este de nerecunoscut

Gabriela Spanic (50 ani) este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, făcând furori cu rolurile ei din seriale precum „Intursa”, „Uzurpatoarea”, „Stăpâna” sau „Prizoniera”.

Actrița continuă să joace în telenovele, dar nu mai seamănă deloc cu cea care odată era admirată pentru chipul ei inocent. Vedeta a fost acuzată de fanii ei de pe rețelele de socializare că a exagerat cu operațiile estetice, fiind acum de nerecunoscut.

În trecut, Gabriela Spanic a trecut prin momente de groază după ce asistenta ei personală a otrăvit-o pe ea și pe fiul ei, Gabriel cu sulfat de amoniu. Cei doi sunt nevoiți să ia tratament toată viața.

Citește și: Chrissy Teigen, fără sutien pe covorul roșu. Cum s-a îmbrăcat soția lui John Legend la cel mai recent eveniment

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Carmen Grebenișan și l-a luat în București. Influencerița s-a mutat din casa în care a locuit cu Alex Militaru

Kate del Castillo își continuă cariera de actriță

Kate del Castillo (51 ani) nu a renunțat la lumea serialelor. Actrița mexicană poate fi văzută în serialele Netflix „Regina Sudului” (2011-2023) și „Ingobernable” (2017-2018). Cel mai recent proiect al ei este mini-seria cu șase episoade „Volver a caer”. Producția are la bază celebrul roman al lui Lev Tolstoi, „Anna Karenina”.

În viața de zi cu zi, Kate a divorțat de două ori, iar acum trăiește o frumoasă poveste de iubire cu directorul de imagine Edgar Bahena. 

Kate del Castillo a putut fi urmărită în telenovelele „Minciuna” și „Bajo la misma piel”.

Angelica Rivera a fost Prima Doamnă a Mexicului

Angelica Rivera are 54 de ani și s-a retras în urmă cu câțiva ani din lumea telenovelelor. Frumoasa actriță care a interpretat-o pe Gaviota, a devenit Prima Doamnă a Mexicului, după căsătoria cu Enrique Pena Nieto, de care a divorțat în anul 2019.

Deși a divorțat de Pena Nieto, după o căsnicie care durat 9 ani, Angelica pare hotărâtă să nu mai joace în telenovele. Frumoasa fostă actriță arată uluitor, iar timpul pare să se fi oprit pentru ea, rămânând aceeași femeie frumoasă care și-a făcut milioane de fani în România.

Angelica Rivera a putut fi urmărită în telenovelele „La Dueña (1995)”, „Ángela” (1998), „Sin Pecado Concebido” (2001) și „Tequila cu suflet de femeie”.

Daniela Aedo a renunțat la actorie

Daniela Aedo a cucerit lumea cu chipul ei de îngeraș în telenovela „Îngerașul”, unde a interpretat-o pe simpatica Dulce Maria. Aceasta a ajuns acum la vârsta de 29 de ani și este de nerecunoscut. Tânăra a renunțat la actorie, dar a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din Mexic, după ce și-a dedicat viața muzicii.

Daniela Aedo s-a înscris la o prestigioasă universitate de muzică la care au studiat mai mulți artiști precum Sting, Adam Levine și Annie Lenox.

Lucero a devenit o cunoscută prezentatoare de televiziune în Mexic

Lucero are 54 de ani dar a rămas aceeași femeie frumoasă care a cucerit publicul român. Frumoasa actriță din Mexic a făcut furori în telenovela „Lanțurile iubirii”, unde a jucat un triplu rol: Maria Paula, Maria Guadalupe și Maria Fernanda.

Lucero a prezentat Latin Grammy Awards în 8 ediții ale cunoscutelor premii și a fost figura principală în cadrul show-ului „Teleton Mexic”.

În plan personal, Lucero a fost căsătorită cu solistul Manuel Mijares din 1997 până în 2011, cu care are doi copii, Lucero Mijares Hogaza și José Manuel Mijares Hogaza.

De-a lungul carierei sale, Lucero a performat în mai multe telenovele precum „Cuando llega el amor” (1990), „Los parientes pobres” (1983), „Mi destino eres tu” (2000) și „Cântec de iubire” (2005).

În anul 2022, aceasta a revenit în lumea telenovelelor, însă nu din postura de actriță, ci de cântăreață. Aceasta a semnat două dintre temele muzicale ale telenovelei „Los ricos tambien lloran”.

Danna Garcia s-a măritat și are un băiat

Danna Garcia are 46 de ani dar și-a păstrat trăsăturile frumoase de pe vremea când strîlucea în seriale precum „Pasion de Gavilanes”, „Amazoanele”, „Cafea cu parfum de femeie” sau „Trădarea”.

Frumoasa actriță are și un fiu, Dante, învârstă de 6 ani. Danna are o relație frumoasă cu tatăl copilului ei, jurnalistul și scriitorul spaniol Iván González, autorul romanelor “Música de un naufragio” și “Abrazar a un zapato vacio”. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani la Madrid, unde Danna se dusese să studieze actoria. În prezent ei locuiesc în capitala Spaniei, iar actrița face deseori drumuri la Miami, Ciudad de Mexico sau New York, orașele în care are cele mai multe proiecte.

Aceasta a rămas în lumea filmelor, iar anul acesta va putea fi văzută pe marile ecrane din America Latină în două comedii: “Buscando a Coque” și “V de Victor”.

Natalia Streignard a renunțat la actorie pentru a-și crește copiii

Natalia Streignard a făcut furori cu rolul din telenovela „Valentina, grăsuța mea frumoasă”. Deși are 53 de ani, actrița și-a păstrat trăsăturile frumoase din tinerețe. Aceasta a renunțat la cariera ei în urmă cu câțiva ani pentru a se dedica familiei sale.

Natalia are trei copii cu Donato Calandriello cu care este căsătorită din anul 2008. În trecut, ea a mai fost măritată cu Mario Cimarro între 1999 și 2006.

Natalia Streignard a mai putut fi urmărită în „La tormenta”, „Femeia vieții mele” și „Legământul”.

Barbara Mori

Barbara Mori (46 ani), protagonista serialului „Rubi” a renunțat de mult la actorie. Aceasta a avut o viațp dificilă, luptându-se cu cancerul. Medicii au diagnosticat-o cu cancer de col uterin, moment în care viața ei s-a schimbat considerabil.

În prezent, actrița care înainte întoarcea totate capetele este de nerecunoscut. Aceasta a înființat o fundație numită „Amor Infinito”, dedicată copiilor diagnosticați cu cancer și s-a implicat în acțiuni caritabile.

Aceasta a avut o relație cu actorul și fostul deputat mexican Sergio Mayer, bărbatul care i-a dăruit un fiu, pe nume Sergio Mayer Mori. Cei doi s-au despărțit la scurt timp de la venirea pe lume a fiului lor.

În anul 2016, Barbara Mori s-a căsătorit cu jucătorul de baseball Kenneth Ray, însă căsnicia lor s-a destrămat după doar câteva luni.

La vârsta de 38 de ani, vedeta a devenit bunică, atunci când fiul ei, care abia împlinise vârsta majoratului, a anunțat-o că va avea o fetiță. El și mama fetiței nu au rămas în relații bune.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată astăzi unele dintre cele mai iubite actrițe de telenovele

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton