Chrissy Teigen, fără sutien pe covorul roșu. Cum s-a îmbrăcat soția lui John Legend la cel mai recent eveniment

.

Chrissy Teigen a făcut furori la un eveniment monden, cu unul dintre cele mai provocatoare look-uri de până acum, în timpul participării la gala City Harvest „Magic of Motown” din New York.

Chrissy Teigen, în rochie animal print, transparentă, fără sutien

Modelul, în vârstă de 38 de ani, a ales o rochie maxi foarte transparentă cu imprimeu ghepard pentru eveniment, pe care a purtat-o fără sutien.

Rochia ei transparentă cu bretele subțiri avea fundițe lungi de satin negru în zona umerilor, care îi cădeau peste umeri. Chrissy nu a fost singură la eveniment, ci împreună cu soțul ei, John Legend, în vârstă de 45 de ani. Chrissy Teigen și-a purtat părul prins, lăsându-și două șuvițe pentru a-i încadra chipul. Ea s-a accesorizat ținuta cu o geantă neagră simplă și brățări aurii groase. În ceea ce privește machiajul, Chrissy și-a accentuat trăsăturile cu fard de pleoape închis și fard de obraz de culoarea piersicii. Soțul ei, Legend a fost foarte elegant într-un costum negru, cu broderie aurie.

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Citeşte şi: Chrissy Teigen, primul mesaj după anunțul pierderii sarcinii

Citeşte şi: John Legend, desemnat cel mai sexy bărbat în viață

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, de nerecunoscut după cea mai recentă intervenție estetică

Gala „Magic of Motown” este un eveniment anual de strângere de fonduri găzduit de City Harvest. Organizația, axată pe salvarea alimentelor și pe combaterea foametei, reunește celebrități și personalități influente, onorându-i pe cei care contribuie în mod semnificativ la cauza City Harvest.

Chrissy Teigen și John Legend au patru copii

Cele două superstaruri sunt căsătorite din 2013 și sunt părinții a patru copii. În vara lui 2023, s-a născut cel de-al patrulea copil al cuplului, cu ajutorul unei mame surogat. Băiețelul, pe nume Wren Alexander Stephens, s-a născut pe 19 iunie 2023, alăturându-se fraților lui mai mari – Luna (7 ani), Miles (5 ani) și Esti (5 luni).

„De când mă știu mi-am dorit patru copii”, a scris Chrissy Teigen pe Instagram, anunțând venirea pe lume a lui Wren.

Chrissy Teigen a pierdut o sarcină în 2020

Soția lui John Legend a trecut prin tragedia pierderii unei sarcini în urmă cu trei ani. Cuplul alesese deja numele copilului, dar, din păcate, nu a apucat să îl mai întâlnească.

„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi.

Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi” – a transmis soția lui John Legend, după pierderea sarcinii.

John Legend a povestit în urmă cu câteva luni că venirea pe lume a micuței Esti, la începutul lui 2023 i-a făcut pe ceilalți doi copii să se simtă puțin geloși. Dar s-au îndrăgostit de ea de cum au văzut-o.

Dar imediat ce Esti a venit pe lume au explodat de iubire și bucurie și au fost atât de drăgăstoși cu ea. Voiau să o țină în brațe, să o pupe și este foarte emoționant” – a declarat artistul, pentru E!News.

Foto – Profimedia / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton