Prințul William și Prințul George, prima ieșire tată-fiu de la anunțul lui Kate Middleton privind diagnosticul de cancer

.

Prințul William a fost văzut împreună cu fiul său cel mare, Prințul George, la un meci de fotbal, aceasta fiind prima lor apariție publică de la diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton. Cei doi păreau să se bucure de timpul petrecut împreună.

Prințul William și Prințul George, prima ieșire tată-fiu de la anunțul lui Kate Middleton

Prințul de Wales a fost văzut aplaudând în tribunele din Villa Park împreună cu fiul său cel mare, Prințul George, după ce atacantul Ollie Watkins a înscris pentru Aston Villa împotriva echipei franceze Lille.

William – un fan pasionat al Aston Villa – a fost văzut rostind câteva cuvinte fiului său zâmbitor. George purta o eșarfă în culorile albastru și purpuriu, la fel ca toți ceilalți suporteri.

Prinții de Wales și copiii lor au păstrat un profil scăzut de când Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer, care a fost găsit în testele realizate după intervenția chirurgicală abdominală suferită în ianuarie. Ei nu s-au alăturat celorlalți membri ai familiei regale pentru tradiționala întâlnire de Duminica Paștelui de la Windsor.

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Prințul William și Kate Middleton. Imagini de colecție din tinerețea lor. „Ne-am distrat foarte tare!”

Citește și: Operația despre care Kate Middleton nu vorbește niciodată. Ea și Prințul William au aceeași cicatrice / Foto

Familia s-a cazat la Anmer Hall din Norfolk în timpul vacanțelor școlare de Paște. Miercuri, Prințul William a accesat rețelele de socializare pentru prima dată de la știrea diagnosticului de cancer al soției sale, aducându-i un omagiu lui England Lioness și atacantului Villa, Rachel Daly, după ce aceasta și-a anunțat retragerea din fotbalul internațional.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis urmează să se întoarcă la școală pe 17 aprilie.

Când ar urma să-și reia Prințul de Wales îndatoririle publice

Prințul William, care nu a fost văzut public de la anunțul soției sale, nu este de așteptat să-și reia îndatoririle publice până când copiii săi se întorc la școală după vacanță. Totuși, el ar fi fost văzut într-o excursie la un pub din Norfolk cu soacra lui în weekend.

„Un patron îmi spune: „Totul a fost foarte discret, fără o mare fanfară. Tocmai a intrat și prin pub. Părea să fie cu Carole Middleton”, a scris Richard Eden de la Daily Mail în publicația britanică.

Kate Middleton a făcut public diagnosticul de cancer în luna martie, moment în care a precizat că urmează un tratament cu chimioterapie preventivă. Prințesa de Wales a afirmat că au fost „câteva luni incredibil de grele” pentru familia ei, însă se simte „bine” și devine „mai puternică în fiecare zi”.

Citește și: Numele secrete purtate de Prințul William și Kate Middleton. Cum se prezintă când nu vor să fie recunoscuți

Citește și: Motivul pentru care Prințul William nu poartă niciodată verighetă. Reacția lui Kate Middleton

În tot acest timp Prințul William a ales să pună și el pauză la îndatoririle oficiale pentru a se concentra asupra soției sale și a copiilor lor.

Palatul Kensington nu a anunțat ce tip de cancer a avut Kate Middleton, însă a precizat că Prințesa de Wales își va relua activitatea imediat după ce primește acordul medicilor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul William și Prințul George, la prima lor apariție publică de la anunțul lui Kate Middleton privind cancerul

Sursă foto: Captură Youtube, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton