Planul Regelui Charles ca Prințesa Beatrice să preia mai multe atribuții regale, „ruinat” de drama Netflix „Scoop”. Ce s-a aflat despre fiica Prințului Andrew

.

Prințesa Beatrice reprezintă familia regală britanică din ce în ce mai des în ultimele săptămâni, după anunțurile că atât Regele Charles, cât și Kate Middleton urmează tratamente pentru cancer. Planul Regelui Charles ca Beatrice să preia permanent o serie de noi responsabilități regale ar fi fost „ruinat” de drama Netflix „Scoop”, bazată pe o întâmplare reală care-l implică pe tatăl lui Beatrice, Prințul Andrew.

Prințesa Beatrice, afectată de derapajele tatălui ei, Prințul Andrew

Drama „Scoop” prezintă întâmplările din spatele interviului controversat oferit de Prințul Andrew pentru BBC Newsnight în 2019. Înaintea interviului, Prințul Andrew a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră, respectiv Virginia Giuffre. Ca o consecință, Andrew a renunțat la îndatoririle sale publice în calitate de membru al familiei regale britanice în noiembrie 2019, iar în 2022 i-au fost retrase toate distincțiile militare, precum și dreptul de a folosi în mod oficial titulatura de Alteță Regală.

Prințesa Beatrice este prima fiică a Prințului Andrew din fostul lui mariaj cu Ducesa de York Sarah Ferguson. În ultimele săptămâni, Beatrice a devenit din ce în ce mai prezentă în spațiul public, preluând o serie de îndatoriri ale familiei regale, deoarece atât Regele Charles, cât și Prințesa Wales urmează tratamente pentru cancer.

Dar planurile ca Beatrice să-și asume un rol mai permanent au fost „spulberate” din cauza atenției negative permanente din jurul tatălui ei, Prințul Andrew.

Citește și: Kate Middleton, nevoită să-și dezvăluie diagnosticul. Medic oncolog, despre tipul de cancer de care suferă Prințesa de Wales

Prințul Andrew, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră

În 2009, Virginia Giuffre l-a acuzat pe Jeffrey Epstein (n. 1953 – d. 2019), fost investitor american condamnat pentru pedofilie și abuzuri sexuale, și pe iubita lui de la vremea aceea, Ghislaine Maxwell, condamnată pentru trafic de persoane în scop sexual, că au forțat-o să întrețină relații sexuale cu Prințul Andrew, dar și cu alți bărbați, când avea 17 ani.

Virginia Giuffre a afirmat că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu Prințul Andrew de trei ori. La Londra, în 2001, pe când avea 17 ani, apoi o dată la New York și o dată pe insula privată a lui Jeffrey Epstein din Caraibe.

Interviul Ducelui de York despre relația dintre el și Jeffrey Epstein a fost dramatizat în producția Netflix „Scoop”, lansată pe 5 aprilie. Tot anul acesta, Amazon va lansa „A Very Royal Scandal”, o altă dramă pe același subiect, din perspectiva jurnalistei Emily Maitlis.

Citește și: Meghan Markle consideră că relația ei cu Kate Middleton este „otrăvitoare”. Ce s-a întâmplat între cele două cumnate

Prințesa Beatrice, implicată în scandal

Se speculează că „A Very Royal Scandal” ar putea face dezvăluiri incomode despre implicarea Prințesei Beatrice în interviul oferit de tatăl ei, ceea ce i-ar putea submina poziția.

„Bea simte că acest lucru a dat-o înapoi cu câțiva pași. Totul mergea bine pentru ea în cadrul familiei regale. Era foarte concentrată pe munca ei caritabilă și aștepta cu nerăbdare să contribuie și mai mult. Acesta este ultimul lucru de care avea nevoie. Charles și William începeau să o vadă ca pe o parte esențială în gestionarea situațiilor recente din familie, dar simte că toate acestea au fost distruse”, a declarat o sursă regală, potrivit Mirror.

Aceeași sursă susține că Prințesa Beatrice este deosebit de îngrijorată în privința serialului Amazon. Beatrice se teme că va fi foarte prezentă în serial și că nu va putea șterge niciodată acele întâmplări din memoria publică. „A spune că este supărată este un eufemism – este devastată”, a completat sursa.

Citește și: Numele secrete purtate de Prințul William și Kate Middleton. Cum se prezintă când nu vor să fie recunoscuți

„Este o veste foarte proastă pentru Andrew și pentru întreaga lui familie”

Beatrice rămâne concentrată pe atribuțiile sale și este pregătite să înfrunte furtuna care urmează. Deși ea și sora ei, Prințesa Eugenie, și-ar dori ca povestea să dispară cu totul, se tem că vor rămâne pătate de acțiunile greșite ale tatălui lor pentru tot restul vieții.

„Este o veste foarte proastă pentru Andrew și pentru întreaga lui familie. Beatrice, în special, va fi, fără îndoială, enervată și supărată că rolul ei în organizarea și monitorizarea interviului va fi acum mult mai public”, a spus corespondentul regal Jennie Bond, pentru OK!.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton