Fetița cea mare a lui Codin Maticiuc a împlinit 5 ani. Smaranda a avut o petrecere cu zâne și tort supraetajat

.

Smaranda, fiica cea mare a lui Codin Maticiuc și Ana Pandeli a împlinit 5 ani, iar părinții i-au organizat o petrecere de vis. Actorul a dezvăluit că fetița și-a dorit să își serbeze ziua de naștere într-un loc în care niciun alt copil nu a mai făcut-o, iar tatăl său nu a stat pe gânduri și a făcut totul așa cum micuța sa a visat.

Smaranda, fetița lui Codin Maticiuc, a împlinit 5 ani

Smaranda, fata cea mare a lui Codin Maticiuc a împlinit 5 ani și cu această ocazie părinții ei i-au oferit o petrecere de vis. Fetița cu păr bălai, care cucerește inimile tuturor celor care o văd, a știut exact ce-și dorește de ziua ei și a avut parte de o zi de neuitat.

„Scânteia mea cu păr blond ciocolatiu împlinește astăzi 5 ani. Îi doresc să fie sănătoasă. Atât ea cât și iubirile ei. Am s-o învăț eu să fie fericita doar cu asta. La multi ani! Te iubesc!”, i-a transmis Codin Maticiuc pe pagina sa de Instagram, unde a postat și o imagine cu fetița sa.

Și Ana Pandeli, soția lui Maticiuc, i-a scris un mesaj emoționant Smarandei.

”Am senzația că nu am uitat niciun minut din ultimii cinci ani și sunt convinsă că lumea e un loc mai frumos de când te-am născut pe tine, fetița mea cu inima de turtă dulce. Te zeific, dragostea mea, fără proporții. Și în fiecare zi, oricât de mult aș petrece cu tine, tot mă copleșește sentimentul de vinovație ca nu te-am făcut să zâmbești și mai mult”, a scris Ana pe rețelele de socializare.

Citește și: Codin Maticiuc și fiica sa, Smaranda, apar în primul film Gașca Zurli: „Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film?”

Citește și: Mesajul pe care Codin Maticiuc i l-a trimis fostului soț al Anei Pandeli când s-a mutat cu ea. „Nu îl cunoșteam atunci” / Video

„Ești mai frumoasă decât te-am visat, fata mea. Și mai bună, și mai deșteaptă. Și să nu crezi vreodată că mi te-am imaginat mai puțin decat perfectă. Dar ești mult mai mult de atât! Te iubesc mai mult decât tot cerul, iubirea mea!”, a precizat aceasta.

De ziua sa, Smaranda a primit tot ce-și putea dori: o petrecere cu zâne, un tort supraetajat cu Mica Sirenă și câteva ore de distracție alături de prietenii ei.

Cu ce afecțiune s-a născut Smaranda

Smaranda, care a venit pe lume pe 4 aprilie 2019, s-a născut cu o afecțiune rară și incurabilp, la nivelul ochilor.

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile”, a spus Codin Maticiuc în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Codin Maticiuc, refuzat de Pamela Anderson pentru Miami Bici 2. Câți bani i-a cerut Dolph Lundgren / Video

Citește și: Oana Moșneagu va purta două rochii de mireasă la nuntă. Vlad Gherman a ajutat-o să aleagă: „I-am arătat poze cu mine” / Exclusiv

„Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a mărturisit actorul.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli mai au o fetiță, Ilinca, care a venit pe lume pe 10 octombrie 2022. Soția actorului mai are un băiat, care s-a născut în anul 2010. Maticiuc în crește ca pe propriul fiu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de la spectaculoasa petrecere a Smarandei, fiica lui Codin Maticiuc

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton