Secretul poveștii de dragoste de șapte ani dintre Speak și Ștefania: „Așa ne-am și consolidat relația” / Exclusiv

.

Speak și Ștefania au aniversat șapte ani de relație la începutul lunii aprilie. Artista, pe care am întâlnit-o la un eveniment recent de lansare, ne-a dezvăluit ce crede că ar schimba Speak la ea, care este punctul forte al relației lor, dar și motivele haioase ale discuțiilor în contradictoriu dintre ei.

Ștefania, single nou în colaborare cu Faydee

Speak și Ștefania s-au logodit la finalul anului 2019, în timpul filmărilor sezonului 3 „Asia Express”. Întâi din cauza pandemiei, iar apoi din cauza programului lor încărcat, artiștii au pus planificare nunții „în așteptare”. Niciunul dintre ei nu se grăbește să ajungă în fața ofițerului stării civile, mai ales că amândoi sunt implicați într-o serie de proiecte profesionale care-i mențin atât ocupați, cât și foarte entuziasmați.

Pe 12 aprilie, Ștefania va lansa single-ul „Ma Bebe”, în colaborare cu artistul Faydee. Când am intervievat-o, artista încă nu avea fixată data lansării, însă era extrem de nerăbdătoare să împărtășească noua piesă cu publicul. Teaserul piesei are deja peste 1 milion de vizualizări pe Instagram.

Citește și: De ce nu se căsătoresc Speak și Cristina Ștefania. „Asta e, de fapt, problema.” Motivul pentru care artista nu poartă inelul de logodnă

Cum s-au cunoscut Speak și Cristina Ștefania

Am mai vorbit cu artista și despre experiența de la „Asia Express” și despre relația dintre ea și Speak. Artiștii formează un cuplu din anul 2017. Perechea s-a cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Și-au dat seama rapid că le făcea plăcere să fie unul în preajma celuilalt și că timpul zbura atunci când erau împreună.

Șapte ani mai târziu, relația dintre Speak și Cristina Ștefania s-a schimbat doar în bine. Împărtășesc aceleași pasiuni, se sprijină reciproc și n-au avut niciodată divergențe majore de opinie. Își doresc aceleași lucruri de la relația lor de cuplu și sunt întotdeauna acolo unul pentru celălalt.

Citește și: Ștefania, răsfățată de Speak. Cadoul pe care i l-a oferit înainte de Crăciun: „În fiecare an este despre mine”

Secretul relației dintre Speak și Ștefania

Pe noii concurenți de la „Asia Express” Ștefania îi sfătuiește să fie sinceri și să se distreze.

„E cel mai important, să fii tu așa cum ești și să te distrezi foarte tare. La un moment dat îți dai seama că e foarte greu și că puteai să te distrezi mai mult”, ne-a spus Ștefania.

Din experiența „Asia Express”, Speak și Ștefania s-au întors la fel, dar cu mai multe amintiri împreună. Pentru ei, cea mai mare provocare din reality show a fost autostopul.

Despre punctul forte al cuplului lor, Ștefania ne-a mai spus: „Comunicarea cred. Da, 100% (au comunicat bine de la început – n.red.). Din primul moment. Cred că așa ne-am și consolidat relația, prin comunicare”.

Citește și: „Nu voia să iasă din casă!” Ce a pățit Speak după participarea la Asia Express, cu Ștefania / Video

De la ce apar divergențele dintre Ștefania și Speak

Ca în orice alt cuplu, și între Speak și iubita lui mai apar și divergențe, însă niciodată pe subiecte majore.

„Da, normal, dar sunt niște divergențe care durează fix două minute în general. Ne certăm de la «de ce-ai mâncat asta și nu mi-ai lăsat și mie?». N-am avut până acum nicio ceartă serioasă sau dintr-un motiv serios”, a mai spus Ștefania, pentru Unica.ro.

Ștefania nu și-a putut aminti ce ar schimba la Speak, însă n-a uitat ce ar schimba el la ea: „Să nu mai vorbesc pe cap atunci când mă enervez”.

Foto: Unica.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton