10 vedete de peste 60 de ani ce arată impecabil. Care sunt secretele lor de beauty

.

Se spune că vârsta este doar un număr. Iar aceste 10 vedete care au trecut de mult de vârsta de 60 de ani, demonstrează că nu este doar o zicală, ci purul adevăr. Unele dintre cele mai mari vedete au arătat că poți fi la fel de frumoasă indiferent de ceea ce scrie în buletin.

10 vedete trecute de 60 de ani care arată impecabil

Femeile de peste 60 de ani prosperă și trăiesc o viață plină. Odinioară, actrițele au încetat să fie distribuite pentru roluri de film pe măsură ce îmbătrâneau, iar muzicienii și-au pierdut credibilitatea odată ce au depășit o anumită vârstă. Din fericire, aceste industrii s-au schimbat, iar femeile celebre frumoase sunt acum recunoscute indiferent de vârstă.

Iată câteva femei frumoase care au peste 60 de ani și arată la fel de bine ca în tinerețe, bucurându-se de trupul lor, lăsând la o parte orice complex.

Angela Bassett – 65 ani

Angela Bassett are 63 de ani și a făcut furori în filmul Netflix „Damsel”. Actrița arată la fel de bine acum ca atunci când a apărut în pelicula „What’s Love Got to Do With It” din 1993. Și, deși vedeta este cu siguranță cunoscută pentru talentul ei pe ecran, pielea ei aparent fără vârstă a câștigat propria notorietate. Dacă cineva dovedește că vârsta este doar un număr, aceea este Angela Bassett.

Deși ține și de moștenirea genetică, actrița spune că obișnuiește să își îngrijească pielea pentru a arăta atât de bine. Aceasta s-a luptat în trecut cu hiperpigmentarea, o afecțiune comună în care există un exces de melanină în piele care provoacă formarea de pete întunecate. Când a observat că nu există o mulțime de opțiuni de îngrijire a pielii formulate pentru tipul ei de piele, Bassett s-a asociat cu un specialist și și-a creat propria linie de produse cosmetice.

„Pielea este piele, dar pielea afro-americană are atribute speciale”, a spus Bassett pentru Los Angeles Times.

Chiar dacă a contribuit la crearea unei întregi linii de îngrijire a pielii, Angela Bassett continuă să se bazeze pe un ingredient ce se găsește peste tot: uleiul de cocos. Acesta este cunoscut pentru multiplelele sale beneficii pentru frumusețe.

„Întotdeauna folosesc ulei de cocos – pielea este cel mai mare organ!” a spus Bassett pentru Times.

Citește și: 9 cupluri de vedete care au rezistat probei timpului. Cum arătau la începuturile relațiilor lor

Demi Moore – 61 ani

Demi Moore este cunoscută pentru rolurile ei epice din filme precum „Ghost” și „G.I. Jane”, însă actrița în vârstă de 61 de ani este, de asemenea, o persoană care pare să nu îmbătrânească niciodată. Deși se știe că aceasta a apelat la practici intense și costisitoare de îngrijire a pielii, precum terapia cu lipitori pentru detoxifierea pielii, vedeta are și câteva sfaturi ce pot fi introduse în rutina oricui.

Fosta soție a lui Bruce Willis a dezvăluit că folosește cremă hidratantă pe care o întinde atât pe față cât și pe gât și sâni.

De asemenea, actrița spune că folosește un prosop special pentru înlăturarea machiajului și merge deseori la specialist pentru tratamente care îi redau strălucirea. Cel mai important, potrivit Womens Health, Demi Moore nu consumă deloc alcool.

Citește și: Cum arată fetița lui Bindi Irwin. La 3 ani, Grace merge pe urmele bunicului, Steve Irwin

Citește și: Liza Minnelli, ieșire cu prietenii în scaunul cu rotile. La 78 de ani, „Regina Broadway-ului” nu se mai poate deplasa singură

Michelle Pfeiffer – 65 ani

Michelle Pfeiffer împlinește luna aceasta vârsta de 66 de ani, însă nu o arată deloc. Cunoscută pentru abilitățile sale incredibile de actorie și aspectul ei tineresc care pare să sfideze legile timpului, Michelle reușește să-și mențină pielea impecabilă. Actrița a fost întotdeauna pasionată de sănătate și fitness și crede că secretele din spatele aspectului ei tineresc sunt regimul ei strict de exerciții fizice și dieta sănătoasă.

Îndrăgita actriță a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că are o rutină destul de simplă de îngrijire a pielii, care îi reîmprospătează pielea: „curăț, hidratez, și asta este”.

Citește și: Gene Hackman și soția sa, Betsy Arakawa, prima apariție publică din ultimele două decenii. Actorul de 94 de ani merge în baston

Andie MacDowell – 65 ani

Andie MacDowell și-a îmbrățișat vârsta și a ales să își poarte părul grizonat, iar acest lucru o face să fie și mai frumoasă.

Cu buclele ei voluminoase și pielea strălucitoare, actrița Andie MacDowell este o frumusețe atemporală. Și în timp ce vedeta are cu siguranță trucuri de machiaj și un stil care merită furate, accentul ei pe frumusețea interioară este cel care o face modelul suprem. De la yoga la drumeții, până la prepararea propriului suc de legume proaspete, actrița este adepta unui stil de viață sănătos, cu o alimentație pe măsură și sport.

Aceasta spune că cel mai mult pune accentul pe hidratare, precum și creme cu SPF și niciodată nu merge la somn machiată.

„Obsesiile mele ca exerciții sunt drumețiile și yoga. Yoga poate fi extrem de atletică și eu fac yoga avansată, așa că corpul meu are într-adevăr un antrenament puternic, dar acesta nu este singurul motiv pentru care o fac. Yoga îți echilibrează hormonii, îți calmează sistemul nervos și îți poate schimba perspectiva asupra vieții într-un mod pozitiv. Yoga te face mai puțin stresat și când ești mai puțin stresat, arăți mai frumos, se vede pe fața ta. Drumețiile și yoga te fac o persoană mult mai frumoasă”, a declarat actrița.

Jane Seymour – 73 ani

Jane Seymour a dezvăluit produsul surprinzător pe care îl folosește pentru a-și face pielea să arate mereu tânără. Actrița în vârstă de 73 de ani spune că utilizează șampon pentru bebeluși pentru a-și curăța fața, de două ori pe zi.

„Îmi curăț fața religios dimineața și seara. Folosesc șampon pentru bebeluși… Cam asta este în ceea ce privește singurul lucru pe care îl fac în mod constant”, a precizat actrița.

De asemenea, ea a explicat că nu consumă multă carne și face mișcare.

Michelle Yeoh – 61 ani

Michelle Yeoh, o actriță din Malaezia, este o senzație internațională cunoscută pentru eleganța și priceperea ei în artele marțiale. Nu se poate nega că vedeta este într-o formă incredibilă. Și depune mult efort și dăruire pentru a se asigura că corpul ei este în cea mai bună formă.

Potrivit British GQ, cardio și înotul joacă un rol important în regimul ei de fitness. Publicația raportează, de asemenea, că Yeoh petrece mult timp făcând tai chi. Exercițiul nu este folosit doar pentru a menține echilibrul, forța și flexibilitatea, dar și pentru a construi forța internă.

Michelle Yeoh a declarat că este un fan la măștilor pentru față și întotdeauna folosește cremă cu protecție solară. Pentru a se asigura că pielea ei este întotdeauna hidratată, aceasta nu își lasă niciodată acasă crema hidratantă.

Jane Fonda – 86 ani

Eleganta Jane Fonda are peste 80 de ani și este la fel de activă ca întotdeauna. Iar când vine vorba de frumusețe, aceasta este în continuare considerată una dintre cele mai frumoase actrițe.

Pentru o femeie care are acces la aproape orice și-ar putea dori, Jane Fonda urmează o rutină de îngrijire a pielii care este surprinzător de simplă.

„Este vorba doar de a-mi împiedica pielea să fie uscată”, spune Fonda pentru Glamour.

„Pe măsură ce am îmbătrânit, pielea și părul meu au devenit și mai uscate. Așa că este destul de important să vă mențineți hidratate și protejate cu protecție solară”, a precizat ea.

Jaclyn Smith – 78 ani

La 78 de ani, Jaclyn Smith reușește să arate la fel de fresh de fiecare dată când este văzută în public.

„Sunt cu adevărat consecventă și cred cu adevărat în antrenament. Nu este bun doar pentru corpul tău, ci și pentru creier, deoarece eliberează endorfine. De asemenea, mănânc foarte sănătos și nu beau – asta nu înseamnă că nu am gustat un Bellini ici și colo, dar pur și simplu nu-mi place să beau. Sunt o supraviețuitoare a cancerului de sân, iar consumul de alcool crește incidența cancerului de sân. Nu am băut și am încă cancer la sân, așa că este ceva cu care am grijă”, spunea în urmă cu ceva timp actrița.

„Iau multe vitamine! Vitamina D este una dintre cele mai importante pentru femei, mai ales pe măsură ce îmbătrânim. Întărește oasele, luptă împotriva depresiei, luptă împotriva cancerului. Am un întreg regim. Iau zinc, acid hialuronic, vitamina C, o multivitamină, turmeric și glucozamină pentru articulații. De asemenea, cred că este important să găsim un probiotic bun”, a mai dezvăluit Jaclyn Smith.

Christie Brinkley – 70 ani

Christie Brinkley are 70 de ani, însă pare să fi descoperit fântâna tinereții fără bătrânețe. Aceasta a deci să-și dezvăluie secretele de beauty într-un interviu acordat Byrdie.com.

„Încep fiecare zi prin exfolierea feței. Este ceva ce am făcut în ultimii 40 de ani. Simt că a contribuit cu adevărat ca pielea mea să se simtă proaspătă și netedă. Acum patruzeci de ani, am citit un articol care spunea că bărbații arată întotdeauna cu cinci ani mai tineri decât femeile care au aceeași vârstă. Ei au contribuit la asta cu bărbierit în fiecare zi, iar exfolierea zilnică cu bărbierirea pielii îi face să pară mai tineri. Am spus, nu o să-i las să scape cu asta”, a declarat actrița și modelul american.

De asemenea, Brinkley spune că este vegană și evită și consumul de zahăr.

„Sunt practic un vegetarian – am devenit unul când aveam aproximativ 13 sau 14 ani. Dieta mea este pe bază de plante. Mi-am crescut copiii cu ceea ce eu numesc „dieta curcubeu”. Vreau cat mai multe culori. Acestea sunt toate ingredientele care fac lucruri minunate asupra pielii tale. Verdele intens, verdele cu frunze, violetele din coaja strugurilor, care produc toți antioxidanții și vitaminele pe care le obțineți dintr-o dietă bogată și colorată”, a explicat ea.

Kim Cattrall – 68 ani

Kim Catrall nu arată deloc de 68 de ani, iar un produs special a ajutat-o să își păstreze pielea curată și frumoasă. Ea a explicat că regimul ei de frumusețe „constă în principal din cremă hidratantă”.

O bună cremă hidratantă poate aduce beneficii tuturor, dar devine din ce în ce mai importantă pe măsură ce oamenii îmbătrânesc. Cremele hidratante ajută la blocarea apei în piele, ceea ce o poate face să pară mai plinuță.

Pe de altă parte, pielea uscată poate arăta subțire, făcând liniile fine și pliurile pielii mai vizibile.

Pe lângă utilizarea cremelor hidratante, Kim folosește și un exfoliant, precum și o cremă cu protecție solară. De asemenea, aceasta spune că folosește foarte puțin machiaj pentru că vrea să își lase pielea să respire.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată 10 dintre vedetele care au peste 60 de ani și arată la fel de bine ca în tinerețe

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton