Liza Minnelli, ieșire cu prietenii în scaunul cu rotile. La 78 de ani, „Regina Broadway-ului” nu se mai poate deplasa singură

.

Liza Minnelli a fost surprinsă în timpul unei ieșiri cu prietenii la un restaurant din Los Angeles. Actrița, cântăreața și dansatoarea americană, care a împlinit luna trecută 78 de ani, nu se mai poate deplasa fără scaunul cu rotile.

Liza Minnelli, ieșire cu prietenii în scaunul cu rotile

Liza Minnelli a fost fotografiată în timp ce era ajutată de doi prieteni să coboare din mașină, iar mai apoi pusă în scaunul cu rotile, pentru a fi, ulterior, condusă în restaurant. Îmbrăcată din cap până în picioare în negru, artista a purtat un machiaj discret și părea destul de obosită de efortul depus pentru coborârea din mașină.

Ultima apariției publică a ei a fost în luna iunie a anului trecut, când a fost fotografiată plecând dintr-un restaurant din West Hollywood, în perioada în care s-a raportat că are nevoie de îngrijire permanentă pe fondul problemelor de sănătate.

De-a lungul vieții, Liza Minnelli a avut suișuri și coborâșiuri în carieră, dar a trecut și prin diverse personale care și-au pus amprenta asupra ei. Într-un interviu pentru People, chiar cu ocazia împlinirii vârstei de 78 de ani, artista a dezvăluit cum a reușit să treacă peste toate.

„Sunt atât de recunoscător pentru toate urările de bine și pentru toată dragostea oamenilor. Nu doar de ziua mea de naștere, întotdeauna sunt”, a declarat laureata premiului Oscar pentru rolul din musicalul Cabaret.

„Aș vrea să știu cum să mă comport la vârsta mea. Dar copiii ghici ce? N-am fost niciodată atât de bătrână! Continuă, iubito, acesta este secretul!” – a glumit ea.

Liza Minnelli pregătește o colaborare surpriză

Vedeta a vorbit, de asemenea, și despre planurile ei de viitor și spune că să s-a repucat de muzică.

„Înregistrez muzică din nou! Și sunt implicată într-o colaborare de brand incitantă care va fi anunțată în curând” a exclamat artista.

Publicista ei, Victoria Varela, a dezvăluit, legat de noul proiect, că „este o veste foarte incitantă, dar nu este ceva ce putem dezvălui încă”.

Citeşte şi: 9 cupluri de vedete care au rezistat probei timpului. Cum arătau la începuturile relațiilor lor

Citeşte şi: Bianca Censori, în sutien și fără lenjerie intimă în drum spre restaurant. Cum a fost fotografiată în prezența lui Kanye West

Citeşte şi: Gene Hackman și soția sa, Betsy Arakawa, prima apariție publică din ultimele două decenii. Actorul de 94 de ani merge în baston

Citeşte şi: Ozzy Osbourne nu se mai poate deplasa fără susținere. Imagini dezolante cu legendarul cântăreț

Liza Minnelli s-a îmbolnăvit după ce a fost înțepată de un țânțar

Artista a fost diagnosticată cu encefalită virală în 2000, după ce a fost înțepată de un țânțar. Afecțiunea poate provoca diminuarea sau pierderea coapacității de mișcare în anumite părți ale corpului. Dar Liza a continuat să se lupte cu problemele de sănătate în ultimii ani și este adesea văzută în public folosind un scaun cu rotile. A apărut așa chiar pe scena Oscarurilor din 2022 alături de Lady Gaga.

Câștigarea unui Oscar a fost doar unul dintre cele mai importante momente ale carierei ilustre a Lizei, care a făcut-o să devină una dintre puținele câștigătoare EGOT (Emmy, Grammy, Oscar și Tony) de la Hollywood.

Crescând în lumina reflectoarelor carierelor de succes ale părinților ei celebri, „Regina Broadway-ului”, cum este supranumită, și-a început călătoria în industria spectacolului, făcându-și debutul în film la doar trei ani, în muzicalul „In the Good Old Summertime”.

Și-a perfecționat abilitățile în muzică și dans, în musicalul Flora the Red Menace, în 1965. Performanța i-a adus un premiu Tony pentru cea mai bună actriță într-un muzical, făcând-o cea mai tânără beneficiară a unui asemenea premiu la vremea respectivă.

Acest lucru a marcat începutul unei cariere cinematografice strălucitoare pentru Minnelli, pe măsură ce a continuat să obțină și mai multe aprecieri pentru rolurile sale în filme emblematice precum „Cabaret”, „Arthur” și „New York New York”.

Liza Minnelli, un superstar emblematic de pe Broadway

Talentul lui Minnelli a depășit marile ecrane, ea devenind o interpretă de scenă renumită și captivând publicul cu vocea puternică și cu prezența dinamică pe scenă.

Spectacolele ei live, inclusiv concertele sold-out și spectacolele de pe Broadway, i-au consolidat statutul transformând-o într-o adevărată icoană a divertismentului.

În ciuda faptului că s-a confruntat cu eșecuri personale, Minnelli nu a renunțat niciodată să-și continue drumul. S-a luptat cu probleme legate de abuzul de alcool și dependența de medicamentele prescrise. Pe plan personal, Minnelli a fost căsătorită și a divorțat de patru ori.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton