Cum arată fetița lui Bindi Irwin. La 3 ani, Grace merge pe urmele bunicului, Steve Irwin

.

Bindi Irwin, fiica în vârstă de 25 de ani a regretatului Steve Irwin, a dezvăluit că fiica sa, Grace Warrior (3 ani) merge pe urmele familiei sale iubitoare de animale. Micuța deja are propria uniformă de la Grădina Zoologică din Australia, unde părinții ei lucrează.

Cum arată fiica lui Bindi Irwin, în vârstă de 3 ani

Bindi Irwin este o mămică mândră. La doar 3 ani, fiica sa, Grace, are foarte mare grijă de micile necuvântătoare. Într-o postare făcută pe Instagram, aceasta vorbește despre bunătatea „remarcabilă” a fetiței față de animale.

În imagine, nepoata lui Steve Irwin ține în mâini un pui de țestoasă, fiind înconjurată de Bindi și soțul ei, Chandler Powell, toți fiind îmbrăcați în uniforma de la Grădina Zoologică din Australia.

„Empatia și bunătatea lui Grace față de animale sunt remarcabile. Are cea mai plină de compasiune inimă. Te iubim atât de mult, frumoasă Grace”, a scris Bindi Irwin pe pagina sa de Instagram.

Părinții mândri s-au căsătorit la Grădina Zoologică din Australia în martie 2020, înainte de a o întâmpina pe Grace exact un an mai târziu, pe 25 martie 2021.

Citește și: Fiica regretatului Steve Irwin are dureri atroce de 10 ani. „Doctorul mi-a spus că e ceva cu care trebuie să trăiești dacă ești femeie”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum fiul lui Steve Irwin, regretatul „vânător de crocodili”

Citește și: De ce văduva lui Steve Irwin, celebrul vânător de crocodili, nu s-a mai implicat în nicio relație după moartea soțului ei

Citește și: 9 cupluri de vedete care au rezistat probei timpului. Cum arătau la începuturile relațiilor lor

Grace, pe urmele bunicului ei, Steve Irwin

Grace demonstrează deseori cât de mult iubește animalele, la fel de bunicul ei, Steve Irwin. Într-o altă postare, micuța poate fi văzută jucându-se de-a medicul veterinar, folosind un stetoscop pe o pasăre de pluș.

Într-un interviu din 2023 pentru Revista People, Bindi spunea despre Grace că este „micul nostru miracol”.

„Ne simțim atât de norocoși să o avem pe Grace”, a afirmat Bindi Irwin în timp ce vorbea despre endometrioză, o afecțiune a reproducerii în care țesutul uterin crește în afara uterului, provocând dureri cronice.

„Cred că în fiecare zi mă trezesc și mă uit la frumoasa noastră fiică și cred că ea este micuța noastră minune și mă face să plâng pentru că am fost foarte, foarte norocoși să o avem”, a adăugat ea.

Tânăra a dezvăluit anterior că celelalte prenume ale lui Grace, „Warrior Irwin” sunt „un tribut adus tatălui meu și moștenirii sale ca cel mai incredibil războinic (Warrior) al vieții sălbatice”.

Steve Irwin a fost ucis în anul 2006 de o pisică de mare, care l-a înțepat în piept în timp ce filma un documentar despre lumea submarină. Anul acesta se împlinesc 18 ani de când celebrul vânător de crocodili a încetat din viață în Reciful Batt din Australia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Grace, fiica lui Bindi Irwin

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton