Ce face Gina Pistol în Bali, în timp ce Smiley lucrează: „Mă simt atât de liberă”

.

Gina Pistol și Smiley au plecat în urmă cu aproape o săptămână în Bali. Artistul se află acolo pentru un proiect muzical, în timp ce Gina Pistol este în vacanță. Cei doi au ales să călătorească de data aceasta singuri, fără fetița lor, Josephine, în vârstă de 3 ani. După mult timp, fosta prezentatoarea de televiziune a decis să revină în mediul online, unde a povestit cu ce își ocupă timpul, în timp ce soțul ei lucrează.

Ce face Gina Pistol în Bali, în timp ce Smiley lucrează

La începutul acestui an, Smiley și Gina Pistol au stat o lună în America, unde artistul a lucrat la studioul din Los Angeles, cu cântăreți locali. Acum, cei doi au plecat în Bali, una dintre cele mai apreciate destinații de vacanță de către vedetele din România. Dacă în SUA au ales să o ia și pe micuța lor cu ei, de data aceasta, Smiley și Gina au călătorit singuri.

Fosta prezentatoare de televiziune a distribuit, zilelele acestea, mai multe imagini din locurile pe care le vizitează în Bali cu Smiley, când acesta este liber, sau singură, atunci când soțul ei lucrează. Acum, Gina a simțit nevoia să le povestească urmăritorilor ei cum își ocupă timpul în Bali, declarându-se încântată de tot ceea ce trăiește acolo.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, imagini spectaculoase din Bali, una dintre cele mai populare destinații de vacanță din lume / Galerie foto

Citește și: Ce activități au Gina Pistol și Josephine la prima oră a zilei. S-au trezit la 3 dimineața: „Pregătiți scena că vine!” / Video

„Nu știu dacă v-a fost dor de mine sau mi-ați simțit lipsa (eu cred că da). Am zis să mai intru și eu pe Instagram, să vă povestesc despre ce fac eu de șase zile. De 6 zile sunt în Bali. Am venit cu Andrei. El este într-un camp de muzică, eu tai iarbă la câini pe aici. Și mă declar fan Bali. Este prima dată când vin în Bali. Sper să mai vin aici pentru că este absolut superb, nu pot să-i găsesc minusuri acestui loc. De la oameni care sunt foarte drăguți, mâncarea foarte bună, natura îmi place foarte mult. Mă simt în siguranță, mă plimb de vreo șase zile pe străzi și mă simt în siguranță”, a afirmat Gina Pistol pe InstaStory.

Ce decizie a luat vedeta în Bali

Gina Pistol vede vacanța în Bali ca pe un moment de respiro, departe de treburile de zi cu zi și de lucrurile pe care le are de făcut atunci când este acasă. Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că a luat o decizie în aceste ultime zile, după ce a avut ocazia să petreacă puțin timp doar cu ea însăși.

De asemenea, Gina Pistol a dezvăluit că săptămâna aceasta a dedicat-o relaxării, astfel că a mers la masaj, a băut cafea și nu și-a mai făcut niciun fel de griji.

Citește și: Gașca Zurli s-a reîntregit și pleacă în turneu. Mirela Retegan a scăzut prețul biletelor pentru evenimentele următoare

Citește și: Artiștii de top din România, sub lupa lui Carmen Rădulescu: „Nu simte ce cântă”. Ce spune despre Andra, Delia și Theo Rose

„Mă plimb pe străzi, fac masaj, casc ochii pe pe la tarabe, beau cafea și mă uit la oamenii care se plimbă pe stradă, ascult muzică. Și după foarte, foarte mult timp, atunci când mă culc și când mă trezesc nu mai am acel „trebuie să” în cap. Și mă simt atât de liberă. Mi-am adus la mine haine pentru sport, am zis că mă apuc de sport acum, în vacanță. Și am zis, dacă nu simt să fac, nu fac. Vreau să fiu spontană, vreau să fac ce am eu chef, fără acel „trebuie să”. Și e foarte bine”, a precizat vedeta pe rețeaua de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gina Pistol în Bali

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton