Gașca Zurli s-a reîntregit și pleacă în turneu. Mirela Retegan a scăzut prețul biletelor pentru evenimentele următoare

.

Gașca Zurli s-a refăcut și pleacă într-un nou turneu. La nicio lună de la plecarea celor trei actori – Vero Căliman, Ionuț Varodi și Răzvan Marina din trupă, Mirela Retegan a aunțat în mediul online că echipa s-a refăcut și urmează să-și reia activitatea.

Gașca Zurli s-a refăcut și pleacă în turneu

La începutul lunii martie, trei dintre actorii Găștii Zurli, care interpretau personajele Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și truli, au hotărât să renunțe la colaborarea cu trupa fenomen pentru a-și vedea mai departe de alte proiecte personale. Plecarea lor a stârnit îngrijorări în rândul fanilor Găștii, mulți gândindu-se că, poate, acesta este începutul sfârșitului celebrei trupe. Dar iată că Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli, a dat acum vestea mult așteptată. Miercuri, 3 aprilie 2024, Retegan a vorbit pe pagina ei de Facebook despre noul turneu al Găștii.

„Începem cel mai mare turneu din România – 269 de orașe în care vom duce bucuria zurli, cu Codlea și Săcele. Urmează Adjud, Petroșani, Lupeni, Vulcan, Bumbesti Jiu.

Am făcut Zurli din dragostea mea imensă, pentru copii, din nevoia de a dezvolta o industrie în care nu se întâmpla aproape nimic, atunci când Maya era mică.

Citeşte şi: Vero Căliman, “Fetița Zurli”, adevărul dureros după plecarea din „Gașca Zurli”: „M-a rănit profund!” Prin ce a trecut în ultimii ani

Citeşte şi: Ce planuri are Ionuț „Lulu” Varodi, după ce a plecat din Gașca Zurli: „Singura mea problemă este cu nedreptatea”. Cu ce se va ocupa

Citeşte și: Ionuț Varodi rupe tăcerea după plecarea din „Gașca Zurli”: „A fost o discuție mai aprinsă!” Cum a ajuns „Bucătărașul Lulu” să demisioneze

Citeşte şi: Mirela Retegan dezvăluie secretele din spatele celor 17 ani de Gașca Zurli. Cine a descoperit-o, de fapt, pe Fetița Zurli / Exclusiv

Am vrut, ca toți părinții, ceea ce e mai bun și frumos pentru copilul meu. Și am făcut. Și l-am împărțit cu toți părinții.

Astăzi Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni, care știu și pot să facă lucruri pentru copii.

În ceea ce mă privește am încă multă energie și multe idei. Cunosc foarte bine nevoile copiilor și știu cum să aduc povestea și jocul în procesul lor de creștere și educație. Am pregătit sute de oameni să facă asta. Focusul meu în perioada următoare e pe crearea de povești noi, descoperirea de noi talente, pregătirea noilor colaboratori” – a transmis fondatoarea Găștii Zurlii în mediul online.

S-a modiciat prețul biletelor pentru spectacole

O altă veste interesantă legată de noul turneu al Găștii este că s-a modifcicat preșul biletelor pentru orașele mai mici.

„Calendarul evenimentelor se construiește pas cu pas, în funcție de săli, distanțe, disponibilități.

Punem în vânzare primele bilete. Din fericire, în orașele mai mici, cheltuielile de deplasare, chirii, organizare sunt mai mici – așa că am putut să ajustăm și prețurile” – a explicat Mirela Retegan.

De asemenea, Mirela Retegan a mai anunțat cpă Maya, fiica ei, se va ocupa, de acum, mai mult de spectacole.

„Eu vă promit că nu mă opresc, mai ales acum, când o am lângă mine pe Maya. lar alături de noi sunteți voi, părinții care știu să aibă grijă de emoțiile copiilor noștri.  Împreună, ducem povestea mai departe. Din toată inima, Mirela Retegan” – a transmis ea pe Tik Tok.

Foștii actori ai trupei, acuze la adresa Mirelei Retegan

Actorul Ionuț Varodi (24 de ani), cunoscut drept „Bucătărașul Lulu”, a dezvășuit în urmă cu câteva săptămâni că și-a dat demisia din Gașcă pentru că ajunsese să nu mai fie apreciat pentru munca lui, mărturisind că au existat unele tensiuni interne între restul membrilor.

„Cred că de prea mult bine nu pleacă nimeni. A fost un proiect foarte frumos, o adevărată comoară pentru România și copiii ei, mă bucur și sunt recunoscător că am reușit să fac parte din el. Dar pentru binele meu psihic în primul rând, nu voi mai sta în medii în care nu sunt apreciat pentru munca depusă.
Nu ne-am certat. Probabil se aștepta la asta, demisia fiind punctul în care am fost adus. A fost o discuție puțin mai aprinsă decât în mod normal. Dar știam clar că tot răul e spre binele nostru”
– a precizat actorul, printr-o postare în mediul online.

Vero Căliman, Fetița Zurli, spunea după părăsirea Găștii că oamenii o confundă și asociază mai mereu cu personajul și se străduiește acum să le demonstreze tuturo cine este cu adevărat.

“Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman. Și m-a rănit profund. De ce? Pentru că, în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită. Și atunci, am trăit în frică. Dacă nu voi mai fi fetița care până la urmă și-a câștigat locul, cine voi fi eu?

Faptul că ea a reușit să obțină atenție a fost, pentru o perioadă de timp, o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de a deveni din ce în ce mai iubită. Și a fost minunat. Acum, o iau de la capăt, dar cu o altă atitudine” – a explicat Vero.

Fotop – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton