Oana Lis are probleme financiare. A început să își vândă lucrurile pentru a plăti tratamentul lui Viorel Lis

.

Oana Lis a început să își vândă lucrurile pentru a-i putea plăti tratamentul soțului ei. Starea de sănătatea a lui Viorel Lis nu este una prea bună, iar medicamentele pe care acesta trebuie să le ia sunt costisitoare. Acum, Oana face tot posibilul pentru a trece cu bine peste problemele cu care se confruntă în această perioadă.

Oana Lis își vinde lucrurile, din cauza problemelor financiare

Oana Lis a început să își vândă lucrurile din casă pentru a putea rezolva problemele financiare cu care se confruntă. Soția lui Viorel Lis spune că tratamentele acestuia sunt costisitoare, și din această cauză se descurcă tot mai greu.

De la începutul acestui an până acum, fostul edil al Capitalei a fost internat de câteva ori. Pentru a-și mări veniturile, Oana Lis a decis să vândă câteva lucruri care nu îi mai sunt folositoare, precum cărți sau obiecte de décor. Aceasta a precizat că nu este atașată de lucrurile materiale și preferă stilul minimalist. Totuși, se pare că Viorel Lis nu este deloc de acord cu decizia luată de soția sa.

Citește și: Oana Lis: „Am fost la un curs pentru travaliul de doliu”. Ce spune despre Viorel Lis

Citește și: Oana Lis, discriminată din cauza vârstei lui Viorel Lis: „N-aș dori nimănui să treacă prin asta”

„Viorel înnebunește când vede că vând din lucruri. Site-urile sunt pline de oameni care își vând lucrurile. Când am fost în spital am văzut că nu ai nevoie de multe lucruri, noi avem multe cărți, icoane. Am zis să mai dau din ele. Acum sunt de sezon, o icoană, un cocoș, e așa suflat (n.r. cu aur). Am acasă multe lucruri pentru că și din hainele mele… Eu nu sunt atașată de lucruri, doar de persoane. Viorel este (n.r. atașat de lucruri). Eu am văzut când a murit mătușa mea, a fost o bătaie pe lucrurile ei, ea le-a strâns o viață și că nu iei nimic cu tine, ai nevoie de strictul necesar. Am o grămadă de cărți pe care le-am citit și vreau altele noi. Nu este nicio rușine să vinzi”, a precizat Oana Lis la Xtra Night Show.

Cum se simte Viorel Lis

Ajuns la vârsta de 80 de ani, Viorel Lis nu se mai poate deplasa atât de bine, mai ales că are și câteva probleme de sănătate. În acest context, Oana Lis a precizat că soțul ei are nevoie de un cărucior pentru a-l putea scoate din casă.

„Am probleme de sănătate. Am avut unele foarte grele, dar acum mă simt puțin mai bine, dar nu pot să merg. Nu am mai ieșit din casă, numai dacă găsesc doi inși să mă susțină puternic, să mă ajute să urc în mașină, să cobor, am un scaun, că dacă merg 2 m mi se înmoaie picioarele, trebuie să stau jos, foarte greu. Nu am mai ieșit de vreo două luni. E bine că nu mă mai doare nimic. A fost o perioadă grea în care aveam niște dureri de credeam că mor. Acum mă simt bine, sunt casnic”, a declarat Viorel Lis potrivit Spynews.

Citește și: Dan Negru, scandalizat de prețul cu care se vinde o pereche de adidași „murdari”: „Nu pricep nefirescul devenit firesc și nici urâtul devenit frumos”

Citește și: Ioana Ginghină, despre curiozitățile de adolescentă ale Ruxandrei. „Am ajuns în liga cu drogurile.” Cum gestionează situațiile în care e pusă

Fostul primar al Bucureștiului spune că ia 30 de pastile pe zi și merge la fizioterapie, astfel că majoritatea banilor pe care îi au, se duc pe tratamentele sale.

„Iau medicamente fără număr. Vreo 30 de pastile pe zi. (…) De două ori pe lună îmi trebuie fizioterapie, 5 milioane, îmi trebuie masaj la picioare, alte 5 milioane. Îmi rămân foarte puțini bani pentru mâncare”, a mai zis Viorel Lis.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana și Viorel Lis

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton