Meghan Markle și Prințul Harry, invitați de Prințul William și Kate Middleton în Marea Britanie. Cum au răspuns

.

Kate Middleton și Prințul William i-ar fi invitat pe Prințul Harry și Meghan Markle cu cei doi copii în Marea Britanie, într-o încercare de a consolida relația lor, informează autorul Tom Quinn.

Prințul William și Kate Middleton „le-au sugerat” lui Meghan Markle și Prințului Harry să-i viziteze cu cei doi copii

Prințul și Prințesa de Wales fac eforturi să pună capăt conflictului dintre ei și Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, potrivit unui expert regal.

Meghan Markle și Prințul Harry au o relație tensionată cu familia regală de mai bine de patru ani. În ianuarie 2020, cei doi și-au anunțat retragerea din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice.

După retragere, Meghan și Harry au expus detalii private despre relația dintre ei și Kate și William într-un interviu cu Oprah Winfrey. A urmat autobiografia „Rezervă (Spare)” a lui Harry și un documentar pe Netflix despre relația dintre el și Meghan și familia regală.

Aceste decizii nu au fost privite cu ochi buni de familia lui Harry. Cu toate acestea, Kate și William ar fi făcut primul pas spre împăcare, potrivit autorului Tom Quinn.

Citește și: Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles sunt deja stabilite. Monarhul ar mai avea de trăit doar doi ani. „Cancerul îl mănâncă de viu!”

Citește și: Ce tip de cancer are Kate Middleton? Răspunsul dat de Palatul Kensington

Ce răspuns au primit Prințul și Prințesa de Wales

Pentru The Mirror, Tom a declarat că Prințul și Prințesa de Wales i-au contactat pe Meghan și Harry și le-au propus să-și aducă cei doi copii, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, în vizită în Marea Britanie. Se crede că Meghan s-ar fi opus, refuzând invitația.

„Nu există nicio șansă ca Meghan să meargă cu cei doi copii în Marea Britanie. William și Kate le-au sugerat lui Meghan și Harry să vină cu copiii, iar familiile lor să încerce să se împace, dar sugestia nu duce nicăieri, pentru moment”, a declarat Tom Quinn, pentru sursa citată.

Meghan și Harry și Kate și William nu sunt în relații bune. Ducii de Sussex i-au atacat pe Prințul și Prințesa de Wales atât în documentarul lor de pe Netflix, cât și în interviul cu Oprah Winfrey. Mai mult, Harry le-a adus o serie de acuzații și în autobiografia lui, „Rezerva (Spare)”.

Citește și: De ce apare Kate Middleton cu degetele bandajate în public. 11 momente când Prințesa de Wales a purtat plasturi

Citește și: Astrologul Prințesei Diana, despre cum afectează eclipsele familia regală. Ce spune că se va întâmpla cu Kate Middleton

Conflictul dintre Ducii de Sussex și Prințul și Prințesa de Wales a luat amploare în 2020

În carte, Prințul Harry a povestit o ceartă explozivă pe care a avut-o cu William. În timpul acesteia, Prințul de Wales ar fi spus despre Meghan că este „dificilă”, „nepoliticoasă” și „necioplită”. Harry susține că fratele său l-a „prins de guler, i-a rupt colierul de la gât și l-a trântit la podea”.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet locuiesc cu părinții lor în California, SUA, și nu au o relație apropiată cu rudele din partea tatălui lor. Archie și Lilibet au interacționat ultima oară cu familia regală în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. A fost ultima ocazie în care și-au văzut străbunica înainte ca această să se stingă din viață pe 8 septembrie 2022.

Meghan și Harry urmau să-și aducă cei doi copii în Marea Britanie în septembrie 2022, dar și-au schimbat planurile din cauza unor probleme de siguranță. Meghan și Harry au cerut o echipă de securitate pentru protecție, dar au fost refuzați de RAVEC (Comitetul Executiv Regal și VIP).

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton