Smiley și Gina Pistol, imagini spectaculoase din Bali, una dintre cele mai populare destinații de vacanță din lume / Galerie foto

.

Smiley și Gina Pistol au ajuns într-o nouă destinație care-ți taie respirația, Bali, Indonezia. În mediul online, cuplul a postat mai multe imagini din locurile spectaculoase pe care le-a vizitat.

Smiley și Gina Pistol, vacanță spectaculoasă în Bali

Smiley și Gina Pistol sunt adepții vacanțelor în care se pot reconecta cu natura. În primele trei luni ale acestui an, perechea a bifat deja trei vacanțe, prima în Maldive, a doua în Statele Unite și a treia în Indonezia.

Dacă în Maldive și America au mers însoțiți de fetița lor, Josephine, de această dată, cel puțin până acum, cuplul n-a postat nicio imagine cu micuța în Bali. N-au postat nici imagini împreună însă.

Smiley a surprins cafeaua lui de dimineață și un peisaj verde, în timp ce Gina a surprins interiorul unui complex de căsuțe, natura impunătoare și străzile aglomerate din Bali. Dintr-un alt story postat de solist, pare că acesta nu se află în Indonezia în concediu, ci că lucrează la un nou proiect alături de Khris Riddick-Tynes producător și compozitor premiat cu Grammy.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, cazați într-o vilă de lux în Bali. „Frumos și intim.” Cât costă un sejur / Foto&Video

Citește și: Andreea Mantea, experiență de neuitat în Bali. Unde a mers prezentatoarea cu fiul ei: „Am tremurat”

Citește și: Ana Morodan a izbucnit în lacrimi în sala de sport, în Bali: „Mă simt grasă și urâtă. Celebritatea m-a otrăvit”

Motivele pentru care Bali este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din lume

Bali este una dintre destinațiile preferate ale vedetelor. Lora și Alexia Eram, Andreea Mantea și Ilinca Vandici, Adela Popescu, Laura Cosoi și Dana Rogoz sunt doar câteva dintre vedetele din România care au vizitat Bali și au fost impresionate de frumusețea lui.

Bali este o destinație iubită din mai multe motive:

  • Plajele superbe;
  • Templele hinduse;
  • Peisajele impresionante;
  • Vremea călduroasă;
  • Ospitalitatea localnicilor;
  • Bucătăria locală;
  • Cazarea accesibilă.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, surprinși de inundații în Los Angeles: „A plouat în trei zile cât într-un an” / Video

Citește și: Smiley, Gina Pistol și Josephine, peripeții la Disneyland: „Cel mai scump balon din viața mea!”

Citește și: Smiley și Gina Pistol au plecat cu Josephine în Maldive. „Căsuța noastră e fix pe plajă.” Cum arată complexul de 5 stele

Smiley și Gina Pistol, adepții vacanțelor în trei

Gina Pistol, Smiley și fetița lor, Josephine, au început anul 2024 cu dreptul, într-o vacanță în Maldive. Au ajuns pe insulă după un drum destul de lung, care a constat în două zboruri și o plimbare cu barca. Următoarele zile, familia le-a petrecut într-un complex de vile de 5 stele, suspendate deasupra Oceanului Indian.

Escapada familiei din Statele Unite a fost mai puțin o vacanță și mai mult o deplasare în interes profesional pentru artist, care a avut mai multe proiecte acolo. Cântărețul și prezentatoarea TV au profitat însă de oportunitate ca să descopere, alături de fetița lor, locuri noi și să creeze amintiri frumoase. Familia a vizitat Universal Studios și Disneyland.

Smiley și Gina Pistol călătoresc alături de fetița lor încă de când Josephine avea doar 5 luni. Prima lor vacanță peste hotare în formulă de trei a fost în Florența, Italia. Apoi, în septembrie anul trecut, Gina, Smiley și Josephine au vizitat împreună Grecia.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton