Octavia Geamănu, la doi ani de când este în proces cu Antena 1: “Merg până în pânzele albe, oricât ar dura”. Ce spune despre revenirea în televiziune / Exclusiv

.

Octavia Geamănu are familia pe care și-a dorit-o, este o femeie împlinită, singurul aspect care îi umbrește momentan fericirea este cel de pe plan profesional. Retrasă de pe micul ecran în vara lui 2022, fără a primi explicații, fosta prezentatoare a Observatorului de Weekend se luptă în instanță cu fostul angajator pentru a-și căuta dreptatea. În exclusivitate pentru UNICA.ro, soția lui Marian Ionescu ne-a spus ce se întâmplă cu procesul cu Antena 1, dacă își mai dorește să revină pe micul ecran, dar ne-a făcut și declarații în premieră despre familia ei extinsă, implicit relația cu mama soacră.

Octavia Geamănu, declarații noi despre procesul cu Antena 1

Marian Ionescu și-a dorit ca mama lui și partenera de viață să aibă o relație bună și i-a descris-o atât de bine pe Octavia Geamănu, încât în momentul în care s-au întâlnit, soacra i-a spus din start că o place. Așa că legătura lor a evoluat frumos, iar venirea lui Andrei în familie a consolidat și mai mult lucrurile. În prezent, Octavia Geamănu își dedică timpul fiului ei, aflat în clasa întâi, dar și podcastului Gânduri bune, pe care l-a pornit după retragerea forțată de pe micul ecran. Vedeta susține că televiziunea nu este un capitol încheiat pentru ea și spune că va merge până în pânzele albe în procesul cu Antena 1.

Cu ce anume ți-a fost cel mai greu să te obișnuiești din stilul lui de viață al lui Marian?

Cu tot. Era un om complet diferit de mine. Adică diferit în sensul că îmi părea din altă galaxie. Mulți ani mi s-a părut că prea puțin ne potrivim, dar planul Lui e peste planurile noastre. Așa se face că a venit o zi când toate gândurile noastre s-au aliniat și-așa au rămas. Și-am trăit fericiți de-atunci și până azi, când îți ofer acest interviu.

Octavia Geamănu: “Marian e cel mai calm om pe care l-am întâlnit în viața asta”

Una dintre piesele trupei Direcția 5 vorbește despre fericirea pe care o împarți la 3. Voi fix asta faceți de când s-a născut Andrei. Ce metode de parenting folosiți pentru educarea lui?

Metoda “le luăm din mers”. Nu știu dacă există, dar noi așa facem. Fiecare zi vine cu noi provocări. Când sunt mici, copiii se schimbă de la o zi la alta. Evoluează, învață. Se dezvoltă. Simt. Observă. Exprimă. Sunt fascinanți de urmărit îndeaproape. Eu mai cedez nervos, mă mai supăr și arăt că mă supăr, se supără și Andrei.

Însă cel care e constant, e Marian. El e cel mai calm om pe care l-am întâlnit în viața asta. Nu l-am văzut o dată nervos, agitat, panicat, să se plângă sau mai știu eu ce trăiri ar putea avea bărbații. El e în fiecare zi la fel: calm, răbdător, totul e sub control, totul are cel puțin o soluție… Cu el totul e foarte ușor. Uneori am impresia că nu e om. Dar mi-a spus de când a început Andrei să-și arate personalitarea: “Noi trebuie să-i arătăm iubire infinită și răbdare!”. Eu cu iubirea mă descurc, dar la răbdare…parcă văd că repet clasa și anul ăsta.

Citește și: Octavia Geamănu, detalii despre relația cu Marian Ionescu și colaborarea cu Direcția 5: ”Este viața care mi se potrivește ca o mănușă” / Exclusiv

Citește și: Octavia Geamănu, peripeții la întoarcerea din Franța: „Ciudat sentiment să te întorci acasă doar cu hainele de pe tine”

Citește și: Octavia Geamănu a primit vești proaste de la un astrolog, care s-au adeverit a doua zi. Ce a pățit soția lui Marian Ionescu

Cum se înțelege Octavia Geamănu cu mama lui Marian Ionescu: „E o femeie minunată, mereu îmi spune cât de mult mă iubește”

Există discuții între voi și bunici legate de viziunea diferită de creștere a copilului?

Nu. Pentru că noi îl creștem singuri pe Andrei iar părinții mei fiind la 300 de km distanță îl văd mai rar și-atunci n-au timp să vadă decât părțile bune. Altfel, cum dau de greu (eu) îi aud: ”Așa erai și tu!”. Iar mama lui Marian îl vede la fel de rar pe Andrei și-atunci tot părțile lui bune i le observă.

Cum este relația cu mama, cu soacra? Am văzut că Andrei și bunica au multe activități împreună.

În filmulețe e mama mea. Mama soacră e o femeie minunată, mereu îmi spune cât de mult mă iubește. M-a surprins când de la început mi-a spus că mă iubește. Și îmi arată asta mereu. Iar mama… Mama e definiția mamei perfecte. Întotdeauna lângă mine și lângă noi.

O pot suna în noaptea asta la 1 să îi spun că am nevoie să vină în București și ea dimineața e la mine. Între ea și Andrei este o iubire cosmică. Cât timp stă la noi în vizită, Andrei nu mă strigă o dată! Și nici pe tatăl lui. Sunt singurele momente când noi suntem în concediu de la “meseria” de părinți, în aceeași casă fiind.

Octavia Geamănu, la doi ani de când este în proces cu Antena 1: “Merg până în pânzele albe, oricât ar dura”. Ce spune despre revenirea în televiziune / Exclusiv

“În mod clar îmi doresc ca nu în viitorul foarte îndepărtat să revin la tv”

Gânduri bune este podcastul prin care vii în atenția publicului cu informații utile. Care este nișa pe care ți-ai propus să o explorezi?

Nu m-am gândit și nici acum nu mă gândesc la un public anume. E un podcast pentru oameni, despre oameni. Oricine, indiferent de statut sau sex se poate regăsi în discuțiile pe care le port cu invitații mei. Abordez subiecte din viață, iar multe dintre subiecte sunt atemporale. Așa că daca n-ați văzut podcasturile din aprilie anul trecut, vă invit să le urmăriți. Temele răman la fel de actuale.

Procesul pe care îl ai cu Antena 1 în ce stadiu se află?

Urmează un nou termen în aprilie. Tot înainte. Cum am spus de la început, merg până în pânzele albe, oricât ar dura. Acum totul curge de la sine.

Octavia Geamănu, la doi ani de când este în proces cu Antena 1: “Merg până în pânzele albe, oricât ar dura”. Ce spune despre revenirea în televiziune / Exclusiv

Ai pornit acest proces pentru a-ți căuta dreptatea, neajungând la o soluție amiabilă cu fostul angajator.  Dacă vei câștiga procesul, te vei întoarce la pupitrul știrilor sau televiziunea este un capitol încheiat pentru tine?

Poți să știi ce-ți rezervă viitorul? Nu. Îmi fac planuri din aproape în aproape. Momentan clasa întâi este foarte solicitantă, iar programul lui Andrei îmi ocupă mare parte din timp. Am ales să fiu alături de fiul meu în această perioadă. E, așa cum am spus când s-a născut, lucrarea vieții mele. Dar în mod clar îmi doresc ca nu în viitorul foarte îndepărtat să revin la tv. Doar că nu e momentul azi.

Citește și: Iulia Pârlea, urmărită de un bărbat de la sediul Pro TV până acasă: „M-am speriat, era noapte” / Exclusiv

Motivul pentru care Diana Munteanu nu are iubit la 45 de ani: „E simplu” / Exclusiv

De ce apare Kate Middleton cu degetele bandajate în public. 11 momente când Prințesa de Wales a purtat plasturi

Farse de 1 Aprilie – 30 de păcăleli și mesaje pentru prieteni

Sursa foto: Instagram/ Arhiva personala

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton