Anne Hathaway a suferit un avort spontan când se afla pe scenă: „A fost prea mult”

.

Anne Hathaway, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că a suferit un avort spontan în timp ce juca într-o piesă și interpreta chiar rolul unei femei însărcinate. Actrița a povestit cum a avut loc tristul eveniment în urmă cu câțiva ani. Atunci, ea era însărcinată pentru prima dată și nimeni nu a realizat ce I s-a întâmplat, până ce nu a ajuns în spatele scenei.

Anne Hathaway a suferit un avort spontan, pe scenă

Într-un interviu acordat Vanity Fair, Anne Hathaway a dezvăluit că prima ei sarcină „nu a funcționat”, întrucât a suferit un avort spontan. Totul s-a petrecut în timpul unei piese de teatru, când juca rolul unei femei însărcinate.

„Jucam într-o piesă de teatru și trebuia să nasc în fiecare seară, pe scenă”, a povestit ea.

Actrița, care este acum mamă a doi băieți, a spus că, pe perioada spectacolului ce s-a desfășurat timp de șase săptămâni, a „pretins că totul este bine”.

Anne Hathaway le-a spus prietenilor ei adevărul când au vizitat-o, în spatele scenei.

„A fost prea mult pentru a putea ține pentru mine”, a mărturisit actrița.

Citește și: Anne Hathaway a avut „experiențe de natură sexuală urâte” la Hollywood

Citește și: Ce tip de cancer are Kate Middleton? Răspunsul dat de Palatul Kensington

Hathaway a jucat rolul unei femei pilot care rămâne însărcinată în show-ul de pe Broadway „Grounded”, care a durat șase săptămâni, în anul 2015. În timpul spectacolului, ea trebuia să joace în fiecare noapte momentul nașterii. În acest timp, ea a suferit un avort spontan.

Celebra actriță de la Hollywood a reușit să rămână din nou însărcinată și și-a adus pe lume primul fiu, Jonathan, în martie 2016.

Actrița s-a confruntat cu probleme de fertilitate

Într-o postare pe Instagram din iulie 2019, Hathaway a anunțat că este din nou însărcinată. Totodată, ea a profitat de moment pentru a vorbi de problemele de fertilitate cu care s-a confruntat.

„Nu este pentru un film”, a scris ea, alături de o fotografie cu burtica de gravidă.

„Lăsâng glumele la o parte, pentru toți cei care trec prin iadul infertilității și a concepției, să știți că nu a fost un drum lin pentru niciuna din sarcinile mele”, a precizat Anne Hathaway la momentul respectiv.

Citește și: Ashley Tisdale este însărcinată. Actrița din ”High School Musical” și soțul ei, Christopher French, vor deveni părinți pentru a doua oară

Citește și: Cameron Diaz, din nou mamă la 51 de ani. Ce nume inedit a ales pentru băiețelul ei. „Este minunat!”

În interviu, Hathaway și-a explicat motivul pentru care a ales să vorbească în acea postare despre infertilitatea ei.

„Având în vedere durerea pe care am simțit-o când încercam să rămân însărcinată”, a spus ea, „s-ar fi simțit necinstit să postez ceva la fel de fericit când știu că povestea este mult mai nuanțată decât atât pentru toată lumea”, a explicat ea.

Actrița a adăugat că nu avea de ce să se simtă rușinată de ceva care părea, „din punct de vedere statistic, a fi ceva destul de normal”.

După ce a suferit un avort spontan, Hathaway a spus că a fost uluită să afle cât de comune sunt avorturile spontane. De asemenea, a aflat că multe dintre prietenele ei au avut experiențe similare.

Al doilea fiu al lui Anne Hathaway, Jack, s-a născut în noiembrie 2019.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anne Hathaway

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton