Afecțiunea cu care se luptă Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV: “Momentan mi s-a spus că nu e nevoie de operație”/ Exclusiv

.

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, a fost nevoită să își limiteze mișcările din cauza unor probleme medicale. Vedeta a povestit, pentru UNICA.ro, că a descoperit că suferă de mică hernie de disc, pentru care merge periodic la kinetoterapie, medicul recomandându-i să evite anumite activități fizice, care i-ar suprasolicita coloana. Prin urmare, Ramona Păun a fost nevoită să ia o pauză în ceea ce privește tenisul, unul dintre sporturile ei preferate.

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, diagnosticată cu hernie de disc

Ramona Păun a vorbit, pentru UNICA.ro, și despre regulile care o ajută să fie cea mai bună variantă a ei în ceea ce privește silueta, dar și și îngrijirea tenului. Vedeta are parte de o moștenire genetică generoasă, dar mizează și pe o alimentație sănătoasă. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV recunoaște că nu are timp să se răsfețe prin saloane de înfrumusețare, preferând să se ocupe singură, acasă, de acest aspect.

Ramona Păun: “Mănânc un pic mai rațional și, în primul rând, contează nutrienții din mâncare”

Ramona, care este secretul siluetei tale de invidiat? Știm că tu și gătești și pregătești, de asemenea, deserturi delicioase.

O să fiu sinceră, în primul rând genetica. Mama nu a fost niciodată dolofană, are 70 de ani și nu a avut episoade dintr-astea cu multe kilograme și o moștenesc. E adevărat că am avut și eu o perioadă în care am fost un pic mai durdulie prin facultate cred, dar nici nu aveam grijă ce mâncam. Aveam un stil foarte haotic de a mânca, nu mă feream de dulciuri, dar acum mănânc un pic mai rațional și, în primul rând, contează nutrienții din mâncare. Sunt atentă la aspectul ăsta, mai mult decât gustul și atunci reușesc să mențin echilibrul.

Faci și sport?

Fac și sport, din păcate, în ultima perioadă mai rar din cauza faptului că m-am accidentat la spate, am niște dureri în zona lombară, stau mai mult pe la kinetoterapeut, dar chiar și acolo fac exerciții, fac bicicletă.

Ramona Păun: “E o mică hernie, dar suficient încât să mă deranjeze, să mă limiteze în a face sportul pe care îl făceam înainte”

Ce ai pățit, de fapt?

S-a declanșat pur și simplu o durere, o mică hernie de disc, cu care mă lupt de ceva timp. Cu siguranță, la un moment dat, am ridicat ceva într-o poziție greșită așa cum facem cu toții. Problemele astea apar și din cauza posturii, multe cauze.

Citește și: Ramona Păun, despre lecția învățată în 2023. „N-a fost un an memorabil! Îmi era teamă să dezamăgesc” / Exclusiv

Ramona Păun se căsătorește cu nepotul lui George Mihăiță: „Nu m-aș supăra dacă am zbura direct în Bora Bora după nuntă” / Exclusiv

EXCLUSIV. Ramona Păun, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, dezvăluiri din adolescență: „Familia a crezut că fac cea mai mare greșeală!”

Afecțiunea cu care se luptă Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV: “Momentan mi s-a spus că nu e nevoie de operație”/ Exclusiv

Dar nu e cazul de operație…

Momentan mi s-a spus că nu e nevoie de operație. E o mică hernie, dar suficient încât să mă deranjeze, să mă limiteze în a face sportul pe care îl făceam înainte. Spre exemplu, adoram să merg la tenis, îmi plăcea foarte mult, dar, din păcate, e mult prea intens pentru spate tenisul și momentan am luat o pauză.

Cum îți îngrijești tenul? Jobul în televiziune vine la pachet și cu un machiaj consistent zi de zi.  

Din păcate, dintotdeauna am avut un ten mai sensibil, cu probleme și răspunde machiajului agresiv. Și atunci trebuie să fiu foarte atentă cu demachierea în primul rând, adică peste noapte să îi dau substanțe hrănitoare și să fie foarte curat. Ăsta e principiul de bază.

La tratamente faciale mergi?

Am mai mers, dar nu sunt o prioritate, deși ar trebui să fie, dar, din cauza ritmului haotic nu am mai reușit să mai rezerv timp și pentru asta. Mă ocup acasă cât pot.

Folosești și măști naturiste?

Am avut o perioadă în care făceam tot felul de mixuri, dar între timp am renunțat la ele. Există atât de multe produse formulate mult mai inteligent decât aș fi eu capabilă să fac la mine în bucătărie și nu mă mai complic. Îmi dau seama că unele dintre ele sunt chiar inutile, e doar o pierdere de timp. Merg pe mâna specialiștilor.

Ramona Păun: „Acolo am câștigat primii bănuți, dar nu sunt prea pricepută la vânzări”

Îți mai amintești care a fost prima ta sursă de venit?

Am fost o fericită. Jobul constant a fost direct în televiziune, dar, în liceu, făceam campanii la produse, sampling, acolo am câștigat primii bănuți, dar nu sunt prea pricepută la vânzări, așa că randamentul nu era prea bun la finalul zilei. Am avut șansa să mă angajez în televiziune încă din primul an de facultate și sunt norocoasă că pot face asta și acum.

Afecțiunea cu care se luptă Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV: “Momentan mi s-a spus că nu e nevoie de operație”/ Exclusiv

În paralel cu televiziunea te-ai gândit și la o activitate pe cont propriu?

Poate să-mi deschid la un moment dat o cofetărie ar fi ideal, un loc unde lumea să se simtă bine, să mănânce bine, un mix între cofetărie și mâncare.

Afinitatea pe care o ai în prepararea deserturilor ai preluat-o de la mama ta?

Am învățat și de la mama, am exersat și eu separat cu multe eșecuri, evident, am învățat așa pe parcurs. Nu am făcut niciun curs, dar dacă voi vrea să fac un business din pasiunea asta, ar fi ideal să fac și un curs să înțeleg mai bine fenomenul.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au contactat-o pe Kate Middleton, după ce Prințesa a anunțat că are cancer

Andreea Mantea, dezvăluiri despre relația cu părinții ei: „Nu mi-era teamă, mi-era rușine” / Exclusiv

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat după 3 ani de mariaj: „Nu o să ne vedeți depresivi”

Catrinel Menghia a născut al doilea copil la 38 de ani! Ce nume a ales pentru bebeluș: „Bine ai venit, iubirea vieții noastre”

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton