Cum influențează eclipsa de Lună Plină din Balanță fiecare zodie. Stres financiar pentru Pești, confuzie pentru Scorpioni

.

În astrologie, eclipsele sunt considerate perioade generatoare de schimbări. Prima eclipsă de Lună din 2024, care este, de asemenea, o Lună plină, are loc luni, 25 martie, la ora 10:12. Descoperă în rândurile de mai jos cum influențează eclipsa de Lună din Balanță fiecare zodie.

Există trei tipuri de eclipse de Lună: totală, parțială și penumbrală. Eclipsele penumbrale, precum cea din 25 martie, au un efect vizual subtil. Ele apar atunci când Luna trece prin penumbra, partea exterioară slabă a umbrei Pământului, conform NASA.

Chiar dacă nu sunt la fel de vizibile precum cele totale sau parțiale, eclipsele de Lună penumbrale au o semnificație astrologică. Acestea marchează un moment de evoluție, deoarece suntem împinși în afara zonei noastre de confort.

Cum pot vedea eclipsa de Lună Plină din Balanță pe 25 martie

Potrivit EarthSky, eclipsa de Lună din 25 martie va fi vizibilă în Japonia, jumătatea de est a Australiei, America de Nord și de Sud, vestul Africii și vestul Europei. Va fi cea mai vizibilă 10:12.

Care sunt efectele astrologice ale eclipsei de Lună Plină din Balanță

Această eclipsă este un moment în care încercăm să găsim echilibrul în viața și relațiile noastre. Pluto se armonizează cu energia eclipsei, dându-ne șansa de a ne schimba viața în bine. Ne putem elibera de vechile obiceiuri sau din relații toxice, relatează Today.com.

Mercur se va afla în zona sa pre-retrogradă care a început pe 18 martie. Retrogradul propriu-zis începe pe 1 aprilie, dar Mercur ar putea adăuga confuzie și neînțelegeri. De aceea este recomandat să te gândești înainte de a reacționa și să te asiguri că ai înțeles pe deplin informațiile care ți-au fost oferite.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu, pentru a doua jumătate a lunii martie. Cum sunt afectate zodiile de eclipsa de Balanță

Cum vă influențează zodia eclipsa de Lună Plină din Balanță

Berbec

Prieteniile vin și pleacă, însă pentru unele chiar merită să lupți. Nu renunța atât de repede la oameni. Dacă ești supărat, poartă o conversație deschisă, dar calmă. Găsește o cale de mijloc în care să vă puteți împărtăși sentimentele și să ajungeți la un numitor comun.

Taur

Deși ai o dorință puternică de a lucra mai mult, s-ar putea să nu fie în interesul tău să faci acest lucru. Concentrează-te pe bunăstarea ta spirituală și încorporează practici precum Yoga sau plimbările zilnice. Aceste activități vă pot ajuta să vă simțiți fresh și centrați iar, în cele din urmă, vă pot îmbunătăți productivitatea generală.

Citește și: Zodiile cu ghinion în dragoste în aprilie 2024. Se confruntă cu schimbări neașteptate, monotonie și emoții puternice

Gemeni

Dacă te simți lipsit de inspirație, fă un pas înapoi și nu te forța în proiecte cărora nu te poți dedica. Concentrează-te pe sarcini care se aliniază cu sinele tău autentic și care îți permit să aduci vibrația ta exuberantă în prim-plan. Îmbrățișarea unor idei și concepte noi vă poate ajuta, de asemenea, să vă dezvoltați talentele și creativitatea. Nu uitați să nu grăbiți procesul!

Rac

Te străduiești să amenajezi o casă confortabilă. Bucură-te de proces și renunță la obiectele inutile pe parcursul redecorării. Astfel vei obține un spațiu mai aerisit care, prin simplitatea și utilitatea sa, îți va cultiva un sentiment de satisfacție și relaxare.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în aprilie 2024. Dau lovitura în carieră și atrag banii ca un magnet

Leu

Dacă te-ai confruntat cu fluctuații ale încrederii în sine, acesta ar putea fi un moment bun pentru a încerca să implementezi afirmațiile pozitive în viața ta. Ai încredere în tine, chiar dacă restul lumii nu pare să aibă.

Fecioară

Este normal, din când în când, să ai suspiciuni despre ceilalți, dar este importat să recunoști că intuiția te poate înșela ocazional. Rămâi deschis și evită să faci acuzații. În schimb, concentrează-te pe dovezi concrete.

Citește și: Zodii care trădează fără remușcări. Lovesc exact când te aștepți mai puțin

Balanță

S-ar putea să te simți copleșit când alții își proiectează emoțiile asupra ta. Asta e de înțeles. Amintește-ți că sentimentele lor nu sunt o reflectare a acțiunilor tale sau a cine ești ca persoană. Pur și simplu s-a întâmplat să fii în linia lor de atac.

Scorpion

În zilele dinainte, în timpul și după eclipsă, este posibil să vă simțiți pierdut într-o ceață. Este important să o luați pas cu pas și să îmbrățișați fenomenul astrologic. Evită efortul excesiv și fă-ți timp să te odihnești și să te relaxezi. Aceasta este o oportunitate excelentă de a vă concentra pe găsirea păcii interioare și a armoniei.

Citește și: Top 7 perechi de zodii care nu se pot înțelege. Se ceartă mereu din orice și nu se pot suporta

Săgetător

Prioritizează-ți angajamentele și asigură-te că ai timpul și energia necesare pentru a te dedica pe deplin acestora. Poate că este mai bine să excelezi la câteva lucruri decât să fii mediocru în o mie. Ține cont de importanța îndeplinirii responsabilităților tale.

Capricorn

S-ar putea ca munca ta să pară mai puțin importantă din cauza schimbărilor recente de la locul de muncă, dar aceasta este doar perspectiva ta. Contribuțiile tale sunt valoroase pentru șeful și colegii tăi. Deși s-ar putea să te simți subevaluat în acest moment, lucrurile se vor schimba în curând și vei primi recunoașterea pe care o meriți. Rămâi pozitiv și continuă să-ți dai silința.

Citește și: Cupluri de zodii care ajung, inevitabil, la despărțire. Sunt cele mai nepotrivite perechi din zodiac

Vărsător

Pe măsură ce continui să evoluezi și să crești, s-ar putea să descoperi că valorile tale se schimbă. Deși ești, în general, deschis la minte, există anumite convingeri de care încă ești atașat. Prin procesul de reorganizare a sistemului tău de valori, creezi o nouă abordare asupra vieții care se aliniază mai strâns cu sistemul tău actual de credințe, chiar dacă diferă de cel cu care ai fost crescut.

Pești

Dacă vă confruntați cu stres financiar – este sezonul fiscal, până la urmă – încercați să vă gândiți la soluții pe termen lung pentru a restructura ceea ce faceți și cum. Aspectele practice s-ar putea să nu fie preferatele tale, dar acest lucru vă va permite să vă îndepliniți visurile.

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton