Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024. Probleme de sănătate pentru majoritatea nativilor. Și surprize colosale pe plan financiar

.

Neti Sandu a făcut previziunile astrologice pentru următoarele săptămâni, care vor fi pline de schimbări pentru toate semnele zodiacale. Astrologul de la Pro TV spune că veștile bune sunt pe plan profesional și financiar. Dar este o perioadă în care nativii pot fi afectați de diverse probleme neașteptate de sănătate.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024 – Berbec

Berbecul trebuie să fie atent la tot ce are legătură cu studiul, cu profesia, dar e bine să aibă grijă și de sănătate.

El primește unele avertizări – Marte e în casa problemelor de sănătate, Mercur e retrograd, Soarele e acolo, eclipsele sunt eclipse, deci cam mult pentru el.

Trebuie să țină foarte mare cont de ce se întâmplă cu el, să se mai gândească și la el, nu numai la cei din jur. Trebuie să se includă și pe el în cercul de oameni care îi sunt dragi.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024 – Taur

Pentru Taur sunt lucruri bune. Jupiter ține cu el, e asul lui din mânecă. Se combină cu Uranus, care e un bun aliat pentru Taur și atunci face relație bună cu Saturn, cu Marte, cu Venus.

Mercur este retrograd în sfera problemelor de sănătate, fie că e vorba de el, fie că e vorba de cei din jur. Cineva de care îi pasă Taurului e, poate, bolnav în perioada asta. Pe de altă parte trebuie să fie atent la alianțe, adică planetele care sunt în zodia Peștilor reprezintă niște personaje care îi pot fi de ajutor. Pot fi niște asocieri și pe linie profesională, dar și personală.

Citeşte şi: Zodiile cu ghinion în dragoste în aprilie 2024. Se confruntă cu schimbări neașteptate, monotonie și emoții puternice

Citeşte şi: Trei zodii cărora le place „să-ți dea peste nas”

Citeşte şi: Cupluri de zodii care ajung, inevitabil, la despărțire. Sunt cele mai nepotrivite perechi din zodiac

Citeşte și: Top 7 perechi de zodii care nu se pot înțelege. Se ceartă mereu din orice și nu se pot suporta

El poate fructifica tot ce a încercat anul trecut să acumuleze. Aici este apogeul, e ultimul act al prezenței lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taurului. El vine o dată la 12 ani ca să îl „upgradeze” pe Taur și trebuie să se întâmple ceva foarte bun. De el depinde să se petreacă ceva de excepție.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024- Gemeni

Pentru Gemeni sunt și lucruri bune pentru care el va fi lăudat. Dar vor fi și niște restanțe pe care va trebui să le rezolve, pentru că Mercur este patronul Gemenilor și este retrograd. Asta înseamnă că sunt lucruri pe care nu le-a făcut cum trebuie. Se petrec diverse lucruri care sunt importante pentru Gemeni, dar nu toate sunt bune. Trebuie să aibă grijă în această perioadă, din cauza lui Mercur retrograd.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024 – Rac

Are o șansă de a promova în carieră. Trebuie să fie deschis pentru ca acest Marte, care va intra în sfera carieră, să îi aducă pe loc ceva la care nu s-a gândit. În sensul ăsta se pot întâmpla foarte multe lucruri.

Aceste două eclipse sunt una după alta, cu Mercur retrograd și cu Marte care va trece pe lângă Saturn, asta e o chestie foarte dură, dar și bună în același timp. Trebuie să gestioneze cu cap situațiile de care se va lovi.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024 – Leu

La Leu, sfera carierei este activată la maximum de Jupiter. Poate să fie vorba despre școală sau despre apariția pe scena socială.

Leul poate avea un succes profesional, se poate căsători, este ceva legat de imaginea publică, poate să fie auzit, văzut, validat, promovat și să aibă foarte mulți urmăritori pe rețelele de socializare.

Trebuie să rezolve ceva cu niște acte de casă, de proprietate, poate are un proces.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024 – Fecioară

Fecioara se descurcă mai greu. Marte va traversa toată perioada sfera partenerială.

Mercur, care este și patronul Fecioarei, stă într-un loc în care trebuie să rezolve niște probleme cu banii, cu băncile, cu actele de casă, de moștenire ale cuiva. Jupiter o să intre în sfera carieră. Așa că, să rabde că o așteaptă o surpriză neașteptată.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024 – Balanță

Poate să fie un foarte bun moment să pună la punct niște lucruri – o colaborare, un contract -, să vorbească cu șeful, cu managerul, cu o autoritate.

Toată luna mai este cu Marte în zodia Berbecului, care e casa partenerială. Apar diverse oportunități să rezolve problema contractuală cu un partener de afaceri. Poate e vorba de un proces sau poate partenerul de cuplu nu e cel potrivit pentru următoarea etapă în care vom intra.

Balanța trebuie să se trezească și să nu mai lase atât de mult de la ea. Mercur e retrograd și va rezolva problema banilor, pentru că este momentul să ceară banii care pe care îi merită.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024 – Scorpion

Sfera partenerială e bună și e mai comunicativ. Jupiter l-a făcut un mai bun comunicator. Combinația asta cu Uranus poate să-i dea un apetit pentru un alt job.

El se va bucura de un parteneriat, de o bună înțelegere cu șefii, colaboratorii, dar și cu partenerul de cuplu. De aici încolo îl așteaptă alte lecții de viață, va avea de căpătat stabilitate în ceea ce a obținut.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024 – Săgetător

Săgetătorul are în continuare mult de lucru la serviciu, dar merge pe pilot automat. Trebuie să rezolve ceva cu familia. Pot apărea niște răsturnări de situație, pentru că Jupiter, patronul lui, se combină cu Uranus și poate să-i aducă ceva nou, frumos, neașteptat și surprinzător.

Jupiter, marele benefic, va intra în casa partenerială și Jupiter trebuie să știe dacă el e cu cine trebuie sau nu. Lucrurile sunt foarte alunecoase în perioada aceasta, dar nu trece nimeni de scanner-ul lui Jupiter, a explicat Neti Sandu, la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024 – Capricorn

El trebuie să învețe să devină un comunicator mai bun.

În sfera sentimentală trebuie să fie schimbare emoțională. Dacă e într-o relație, va trebui să o redescopere, să se reîndrăgostească de aceeași persoană. Acum trebuie să o facă. Tot acum trebuie să descopere ceva ce-i face mare plăcere sau să descopere ceva care să-l ajute să se detensioneze, să îl scoată din încrâncenare.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024 – Vărsător

În perioada aceasta, s-ar putea să câștige bani, dar să și cheltuiască foarte mult.

Accentul cade pe locuință – vrea să o recondiționeze, s-o reabiliteze, să o renoveze, să o reamenajeze. Sau să se mute pur și simplu. Dar se poate muta și în alt oraș și în altă țară. Se pot întâmpla mult mai multe lucruri decât o simplă renovare sau să schimbe mobilierul sau instalațiile.

Și Vărsătorul va trebui să aibă grijă de sănătate.

Horoscop Neti Sandu, 20 martie – 21 aprilie 2024 – Pești

Peștii au de rezolvat multe lucruri serioase. Dacă până acum au făcut cam ce le-a plăcut, dintr-o dată li se vor impune niște bariere, niște constrângeri, tocmai ca să îi facă mai concentrați, mai adunați, mai rafinați, mai stăpâni pe ei.

Combinația Jupiter și cu ce se întâmplă aici, în zodia Peștilor, le va aduce un alt nivel spiritual și un câștig și în plan concret. Poate să-și dorească alt serviciu, vor fi și alți bani și o relație stabilă din punct de vedere sentimental, o căsnicie fericită.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton